- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.761
Allah allahkirpiklerimin resmini atsam olur mu
Gelsin de bakalım kıyabilcen mi :) O ağladıkça sende oturup onla ağlarsınİnşallah canimm. Fazla naz asik usandirir sıkmaya basladi nazı niyazı  
Bi gelsin poposuna poposuna vurcam 
O da güzelYaa hiç sevmiyorum ben doktor moktor :) Birşeyim olunca annemi arıyorum ilaç ismi söylüyor canım isteyince kullanıyorum
Çocukluğum hastahanede geçti bıktım artık
Ben anlamiyom ki o zamnada baktim baktim gayet duzgun gibi geldiler bana annisde d.bakira gittiAllah allahkirpiklerimin resmini atsam olur mu
Vee ilk korkutacak mesaj geldiO da güzelkiz sistit olmayasin? Cok fena bisey. Mikrobu bi yerlestimi kolay trmizlenmiyo
Kıyamam sana bennn
Gelsin de bakalım kıyabilcen mi :) O ağladıkça sende oturup onla ağlarsın
Bebek olunca gorurum ben seni nasil gidiyon tipis tipisYaa hiç sevmiyorum ben doktor moktor :) Birşeyim olunca annemi arıyorum ilaç ismi söylüyor canım isteyince kullanıyorum
Çocukluğum hastahanede geçti bıktım artık
Hamilelik de basliyo canim o duygusallik cok fena cook

Bilmiyorum o derece duygusal olur muyum. Aslinda hic tahammül edemem bebek aglamasina
Sistit idrar yolu enfeksiyonunun babasıdırVee ilk korkutacak mesaj geldi
Neden oluyormuş o, gayet hijyenik evimde yaşıyorum, ilaç almadım hiç, ondan geçmemiştir belki?
Yasayip gorcez inşallah canim  Hamilelik de basliyo canim o duygusallik cok fena cook
O zaman annemin bilgisi yetersiz kalır tabiBebek olunca gorurum ben seni nasil gidiyon tipis tipis
Hmm tamam göstermeyeceksem sorun yok, kız hastahane dibimde aslında ama nasılsa verdiği ilacı kullanmıycam diye gitmdiğim durum daha çok :)Sistit idrar yolu enfeksiyonunun babasıdırcinsel iliski bile tetikleyebilir ezbere bisey demeyelim ama doktora gitmende fayda var zarar yok :) alttan muayene etmiyolar sadece idrar tahlili :)
Amiiiin ecmain canim dua edicem senin icinYasayip gorcez inşallah canim  
Bi git icin rahat etsin :) onemli bisey degilse yine ilac kullanma bitkisel yoldan halledersin :) insallah oyledir,bir sey yokturdur Hmm tamam göstermeyeceksem sorun yok, kız hastahane dibimde aslında ama nasılsa verdiği ilacı kullanmıycam diye gitmdiğim durum daha çok :)
Madem daha büyük hastalıklar var o zaman gidip bakayım önemsizse yine ilaç kullanmam :) Sadece ne olduğunu bileyim
Amiiiin ecmain canim dua edicem senin icin
İnşallah canım sağolBi git icin rahat etsin :) onemli bisey degilse yine ilac kullanma bitkisel yoldan halledersin :) insallah oyledir,bir sey yokturdur 

Allah razi olsun canimmm
İste basimiza ne geliyorsa bu zihniyet yuzundenİnşallah canım sağol
Kötüye birşey olmaz iyiyi Allah korurur bende arada kaynarım
:) Demi yani haklısın vallaİste basimiza ne geliyorsa bu zihniyet yuzunden
Hadi bi koşu git de gel :) Demi yani haklısın valla
Selam da selam verip vememeye mi karar veremedin :)Selam kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?