- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.781
Neyi bekliyosun ki git :) acile git sırasız aliyolarYaa hemen miBakim sıra var mı
Selamm :)Selam kızlarr
Kocam gece iyileştirecekmişNeyi bekliyosun ki git :) acile git sırasız aliyolar
Selamm :)
yokyaa :) keyfim pek yok sadeceSelam da selam verip vememeye mi karar veremedin :)
nasılsın :)Neyi bekliyosun ki git :) acile git sırasız aliyolar
Selamm :)
Sagol canim,senin neyin var?yokyaa :) keyfim pek yok sadece
nasılsın :)
görücü çıktı istemediğim biri olunca moralm ister istemez bozuluyorSagol canim,senin neyin var?
Bundan bisi olmaz bi hastaneye gitcek kirk naz yapİste basimiza ne geliyorsa bu zihniyet yuzunden
Ama o hastayke ben onu iyileştiriyorum o da yapsın bi zahmet :)Vayyy
Neden moralini bozuyorsun, istemiyorum dersin olur bitergörücü çıktı istemediğim biri olunca moralm ister istemez bozuluyor
Şurda 2 nazımı çekmiyorsunuzBundan bisi olmaz bi hastaneye gitcek kirk naz yaptii
ya öylede bozuluyor yinedeAma o hastayke ben onu iyileştiriyorum o da yapsın bi zahmet :)
Neden moralini bozuyorsun, istemiyorum dersin olur biter
Allahtan kork kiz kocana ne naz yapamiyon tabi adami kiskancliginla deli ediyorsun ondan dmiŞurda 2 nazımı çekmiyorsunuz
Kocama zaten yapamıyorum, sizede naz yapmazsam kime yapcam ben bu nazı
Az daha küçük yazaydın, büyüteçle okudum :)ya öylede bozuluyor yinede
Hee kıskançlığımla yeterince bunaltıyorum bide naz yapsam adam çekilecek dert değil bu diyecekAllahtan kork kiz kocana ne naz yapamiyon tabi adami kiskancliginla deli ediyorsun ondan dmi
Aaman yavrum niye bozuyon moralini istemiyorum dedikten sonra vercek halleri yok dimi neyi dert ediyon kendineya öylede bozuluyor yinede
orası öylede bazı laflar moralimi bozuyorAz daha küçük yazaydın, büyüteçle okudum :)
Beğenilmek güzeldir canım benim, istemiyorsanda sorun yok :)
Hee kıskançlığımla yeterince bunaltıyorum bide naz yapsam adam çekilecek dert değil bu diyecek
öylede geçmişte ve şimdiki laflar moralimi bozuyor ister istemezAaman yavrum niye bozuyon moralini istemiyorum dedikten sonra vercek halleri yok dimi neyi dert ediyon kendine
Bu kadar kucuk yazinca okuyamiycaz mi sandin çakallgörücü çıktı istemediğim biri olunca moralm ister istemez bozuluyor
Aynen yaBundan bisi olmaz bi hastaneye gitcek kirk naz yaptii
Tabii kullanacagi metodlar cok önemliAma o hastayke ben onu iyileştiriyorum o da yapsın bi zahmet :)
Bu kadar kucuk yazinca okuyamiycaz mi sandin çakallamaann sen istemedikten sonra zorla verecek degiller ya :)
Aynen ya
Tabii kullanacagi metodlar cok önemli 
Anlat bakim ne diyorlarmışorası öylede bazı laflar moralimi bozuyor
öylede geçmişte ve şimdiki laflar moralimi bozuyor ister istemez
Bilmiyorum artık gece görcemBu kadar kucuk yazinca okuyamiycaz mi sandin çakallamaann sen istemedikten sonra zorla verecek degiller ya :)
Aynen ya
Tabii kullanacagi metodlar cok önemli 
Bu kadar sigara sagliga zararli ama bak burda hamile varbak okudnz
orası öyle hayır dedikten sonra olmaz ammaa velakin annem babam değilde başkaların lafları var o moralimi bozyr
düşüncelerimiz farklı onlarla beni anlamıyorlar
o kişiye hiiç bişi hissetmiyorumkii içimde azıcık bi kıpırtı yokBu kadar sigara sagliga zararli ama bak burda hamile var
Zengin yakisikliysa olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?