İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Aynen bence sen kiskancligi azalt canim ama gercekteb dusundumde sen beni. Yerimde olcan adami delirtirsin benimki bazen anlatir da aaaa

o kişiye hiiç bişi hissetmiyorumkii içimde azıcık bi kıpırtı yok
sanal sigara bişi olmaz
ayyy hamilemisinnn
Ben degilde ---> hamile
Ay bi cay icin nolcek

Ya gece üstümü açıyorum, eşofmanda giymiyorum, sıcak oluyor diye ama normalde soğuk oda :) Buda kızdı işte bak gece nasıl uyutcam seni dedi
Bak o isler tehlikeli

bak okudnz

orası öyle hayır dedikten sonra olmaz ammaa velakin annem babam değilde başkaların lafları var o moralimi bozyr
düşüncelerimiz farklı onlarla beni anlamıyorlar
Kimsenin seni anlamsı gerekmiyor, insanların seninle ilgili yorum yapmasına izin verme, kimseyi ilgilendirmez senin hangi yaşamı tercih ettiğin.
Benim en deli olduğum şeydir, birinin yaşamımla ilgili yorum yapması, anında kapatırım ağızlarını. Herkes dönüp kendine bakacak önce, sonra başkalarını yargılayacak. Sen de uygula susmazlar ama sana gelmez konuşmalar kafan rahat eder

Aynen bence sen kiskancligi azalt canim ama gercekteb dusundumde sen beni. Yerimde olcan adami delirtirsin benimki bazen anlatir da aaaa

Mümkünatı yok, canım bilerek isteyerek yapmıyorum bunu ki, bilerek isteyerek durayım, neler yaptım kıskanmamak için yok önüme çıkınca deliriyorum. EnHarbiKiz de kıskanç onunda üstüne gidin

Ben degilde ---> hamile
Ay bi cay icin nolcek

Bak o isler tehlikeli
bişi olmaz ona yaa yok kahve yapacm birazdn sonra ders başına yinee

sülale dar ve karışan olunca böyle oluyor cnm
onlara göre iyiliğimize diyorlar ama o laflarla o kişiye ne hissettirdiklerini anlamıyorlar hele bazıları özellikle yapıyor

Valla ben susturmanın taraftarıyım, sen sessiz durursan, millet konuşur. Bi kere cevap ver dahada karşılaşmazsın böyle şeylerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…