- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.801
Bize de anlat
Aynen bence sen kiskancligi azalt canim ama gercekteb dusundumde sen beni. Yerimde olcan adami delirtirsin benimki bazen anlatir da aaaaAz daha küçük yazaydın, büyüteçle okudum :)
Beğenilmek güzeldir canım benim, istemiyorsanda sorun yok :)
Hee kıskançlığımla yeterince bunaltıyorum bide naz yapsam adam çekilecek dert değil bu diyecek
Ben degilde --->o kişiye hiiç bişi hissetmiyorumkii içimde azıcık bi kıpırtı yok
sanal sigara bişi olmaz
ayyy hamilemisinnn
Bak o isler tehlikeli
Ya gece üstümü açıyorum, eşofmanda giymiyorum, sıcak oluyor diye ama normalde soğuk oda :) Buda kızdı işte bak gece nasıl uyutcam seni dedi
Kimsenin seni anlamsı gerekmiyor, insanların seninle ilgili yorum yapmasına izin verme, kimseyi ilgilendirmez senin hangi yaşamı tercih ettiğin.bak okudnz
orası öyle hayır dedikten sonra olmaz ammaa velakin annem babam değilde başkaların lafları var o moralimi bozyr
düşüncelerimiz farklı onlarla beni anlamıyorlar
Aynen bence sen kiskancligi azalt canim ama gercekteb dusundumde sen beni. Yerimde olcan adami delirtirsin benimki bazen anlatir da aaaa
İnşallah sende olcan canımBen degilde --->hamile
Ay bi cay icin nolcek
Bak o isler tehlikeli
Ne alaka ya
İnşallah canimmm,Allah senden razi olsun İnşallah sende olcan canımBak ezanda okunuyor tam dileğimi dilerken
Ben degilde --->hamile
Ay bi cay icin nolcek
Bak o isler tehlikeli
sülale dar ve karışan olunca böyle oluyor cnmKimsenin seni anlamsı gerekmiyor, insanların seninle ilgili yorum yapmasına izin verme, kimseyi ilgilendirmez senin hangi yaşamı tercih ettiğin.
Benim en deli olduğum şeydir, birinin yaşamımla ilgili yorum yapması, anında kapatırım ağızlarını. Herkes dönüp kendine bakacak önce, sonra başkalarını yargılayacak. Sen de uygula susmazlar ama sana gelmez konuşmalar kafan rahat eder
Kıskanç değil misin? En az benim kadar kıskançsın işteNe alaka ya

İnşallah canimmm,Allah senden razi olsun 
Valla ben susturmanın taraftarıyım, sen sessiz durursan, millet konuşur. Bi kere cevap ver dahada karşılaşmazsın böyle şeylerle.bişi olmaz ona yaa yok kahve yapacm birazdn sonra ders başına yinee
sülale dar ve karışan olunca böyle oluyor cnm
onlara göre iyiliğimize diyorlar ama o laflarla o kişiye ne hissettirdiklerini anlamıyorlar hele bazıları özellikle yapıyor
canım diyorum ben hiç bişi hissetmediğim biriyle olamam diye amaValla ben susturmanın taraftarıyım, sen sessiz durursan, millet konuşur. Bi kere cevap ver dahada karşılaşmazsın böyle şeylerle.
Aaa okuyo musun sen? O zaman bosver kocayi once kariyer :) kac yasindasin,bolum ne damla?bişi olmaz ona yaa yok kahve yapacm birazdn sonra ders başına yinee
Hic degilimKıskanç değil misin? En az benim kadar kıskançsın işte
Allah senden de razı olsun Gülüm benim
Milletin lafi bitmez bacim salla gitsinorası öylede bazı laflar moralimi bozuyor
öylede geçmişte ve şimdiki laflar moralimi bozuyor ister istemez
Açıklama yapma işte, ben zamanı geldiğinde size davetiyemi yollarım de :)canım diyorum ben hiç bişi hissetmediğim biriyle olamam diye ama
Aynrn,agizlari torba değil ki buzesin :)Milletin lafi bitmez bacim salla gitsin
İftira atıyormuşum muammelesi yapma banaAaa okuyo musun sen? O zaman bosver kocayi once kariyer :) kac yasindasin,bolum ne damla?
Hic degilim
Kuşumm benim yayaaa
Deli yaaa offf bugun hic bisi yapasim yok yaa
Mümkünatı yok, canım bilerek isteyerek yapmıyorum bunu ki, bilerek isteyerek durayım, neler yaptım kıskanmamak için yok önüme çıkınca deliriyorum.EnHarbiKiz de kıskanç onunda üstüne gidin
Sende bi mayisiklik bi uyku hali var miiAynrn,agizlari torba değil ki buzesin :)
Al bende de o kadar, kv deyimi çağırsam yemeği falan yapar ne güzelDeli yaaa offf bugun hic bisi yapasim yok yaa
E iftira atiyosunİftira atıyormuşum muammelesi yapma bana
O benim genel ruh halim zaten meryemcimSende bi mayisiklik bi uyku hali var mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?