- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.881
Garip millet ya, resmen badem gözlü olduhem bağrına bastılar hemde ödleri patlıyor ben birilerine bu durumu anlatıcam diye
üstüne üstün bide ousa diyolarki şu kafar para takacan şu kadar altın takacan ev işin şu eşyayı alacan. ous genelde çok sakindir ağzından asla kötü bir laf çıkmaz. çok nadirdir sinirlendiği.en son annesi bunları söylediğinde patladı.
ousta nahhh alırım o o....spuya dedi. hiçbişey ne verecem ne takacam hatta düğünde yüzüne bile bakmıycam o çingenenin dedi. siz para verirseniz anca kardeşime para takarım.altın alıcaksam carriye alır takarım o çingeneye değil dedi. kaynanam öyle deme oğlum yengen dedi s.......m yengeyi hepiniz delisiniz benden hiçbişey beklemeyin ayrıca kardeşim carrie nasıl davranıyorsa aynısını bende yapacam ona o carriye hayvanlık yapmışsa bende hayvanlığın alasını yapmayı bilirim dedi.
ilkten ben kaynımla kaynanama anlattım sonra ousta destekledi hoş kaynımda çok iyi tanıyor kızı geçmişini, geçmişindeki erkekleri ama mal işte karı delisi, korktu hiç bi kız onunla evlenmeyecek diye.
ama o kadar sinirliyimki yeminle bana yaptıklarının 3 katını ona yapıyorlar. eşya konusunda takı konusunda. ayrıca ekstradan istediği şeylerde var onlarıda borç harç yapıyorlar prenses hazretleri için
Garip millet ya, resmen badem gözlü oldu
Seninkilere müstahak aslında, Yarın birgün evliyken rahat duracağını nerden biliyor kaynın, boynuzu yiyip ortalarda dolaşırsa görürüz
Sorarlarsa anlatırmısın? Niye bukadar korkuyor ki? Ayrıca panik yaptıkları şey baştan yanlış bi kere. Kızın geçmişinden değilde senden mi korkuyorlar, sen biliyorsan kızın ne mal olduğunu herkes biliyordur.bende anlamadım. ve dikkatimi çekti kaynanamda benden uzaklaşmaya başladı nasıl başladı
mesela eskiden akraba eş dost gelince beni çağırırdı illa çünkü seviliyorum genel olarak ve kaynanamda bayılır beni herkese gösterip aha bu benim gelinim demeye. bir akrabaya gittiğinde illa benide arardı sende gel teyze özledi seni, yada sende gel filanca seni çok merak ediyor çok övdüm seni ona falan diye.
şimdi bakıyorum hiç sesi soluğu çıkmıyor korkuyor milletin içinde ağzımdan kaçar bişeyler diye. çünkü insanlar kurcalıyor.
geçen hafta o....... ve annesi eşya seçmeye gittiler kaynanam bi sürü hazırlık yaptı ben hiç gitmedim ne yemek yapmaya yardım ettim ne hoşgeldinde. ousta işyeri annesinin evinin alt katında olduğu halde 4 gün boyunca bir hoşgeldine gitmeye gitmedi. ve eş dost akraba herkes yardıma gitmiş ve herkes beni sormuş. şimdide soracaklar bana o yüzden kimseyle görüştürmemeye çalışıyor beni
Ya ne yapacaktın, o k..şar için yemek temizlik mi yapacaktın? Sen bakma millete gitme tabi. Onu yapmak iki yüzlülere düşer, herkes beceremez zor iştir.bir kaç tane arkadaşıda sitem etmiş bana. kadıncağız tek başına hazırlık yapıyordu gelini (ben) hiç gitmedi o yüzden biz gittik yardım ettik
işin aslını bilmiyorlar ya
Sorarlarsa anlatırmısın? Niye bukadar korkuyor ki? Ayrıca panik yaptıkları şey baştan yanlış bi kere. Kızın geçmişinden değilde senden mi korkuyorlar, sen biliyorsan kızın ne mal olduğunu herkes biliyordur.
Hmm anladım, tutuculuklarıda göstermelikmiş yanlız :) Tutucu olanın öyle tiple ne işi varçok korkuyorlar çünkü çok tutucu bir aileler. çevrede çok tutucu. mesela çevredeki en piç çocuklar bile gittiler düzgün kızlarla evlendiler.
kızın geçmişini bir tek ben biliyorum birde ous ve kaynım çünkü kız buralı değil, istanbulda doğmuş büyümüş. kaynanam diyorki sen söylemesen kimse bilmeyecek
Ya ne yapacaktın, o k..şar için yemek temizlik mi yapacaktın? Sen bakma millete gitme tabi. Onu yapmak iki yüzlülere düşer, herkes beceremez zor iştir.
Hmm anladım, tutuculuklarıda göstermelikmiş yanlız :) Tutucu olanın öyle tiple ne işi var
gitmedim tabiki işim gücüm yok gidecem hazırlık yapacam. kılımı kıpırdatmadım. utanmaz ahlaksız köpek.
güya tutucu dindar geçiniyor utanmadan daha nikah olmadan annesini odada yalnız bırakıp gitmiş kaynımın koynuna girmiş orda yatmış
kaynanam kendisi söyledi. nasıl yattınız dedim 3 odan var sadece. ben tek yattım kendi odamda dedi, kızın annesine oturma odasında çekyat açtım dedi (oturma odasında 2 cekyat var) kızda X le beraber onun odasında yattılar dedi.Valla bu rahatlık tutucu olmayanda yok, kim evlenmeden önce annesi kv desi varken nişanlısıyla uyur. Oha yani edep sıfır.
Çüşş yani.. Hani yanlızken yaparsın neysede anneler varken yapması şok edici.kaynanam kendisi söyledi. nasıl yattınız dedim 3 odan var sadece. ben tek yattım kendi odamda dedi, kızın annesine oturma odasında çekyat açtım dedi (oturma odasında 2 cekyat var) kızda X le beraber onun odasında yattılar dedi.
Valla burda iş kv dede bitiyor. O nasıl göre göre böyle şeyler yapıyor ki? Onlada mesefe koyun siz.bide şu noktada var çıldırdığım. normalde onlar evlendikten sonra kaynanamla oturacaklardı. şimdi kaynanam sırf onlar rahat etsinler diye evi onlara bırakıyor gidiyor kızın yanına yerleşiyor. ev sahibide oldular yani.
ous bunada kızdı ben senelerdir kiralardayım o..... gelecek benim babamın evine sahip çıkacak benim kira paramın yarısını verecekler vermezlerse o evi dar ederim onlara diyor
Valla burda iş kv dede bitiyor. O nasıl göre göre böyle şeyler yapıyor ki? Onlada mesefe koyun siz.
Sizin kv sizi gözden çıkarmış canımkaynım hayatı boyunca kaynanamı sömürdü para konusunda. varını yoğunu yedi mesela 30 yaşına geldi kaynanam borçla evlendiriyor onu, borçlarıda kaynanam ödeyecek. 1 kuruş biriktirmedi. ous tam tersi hiç bi zaman hiçbişey istemedi.
şimdide kaynanam diyorki sen ona düğünde hiçbişey takmazsan kendisi vermek istese bile yarı kirani ben verdirmicem
Sizin kv sizi gözden çıkarmış canım
Yok be büyü yaptırmamıştır da seninkilerde var anormallik, yani normaldede var o cinsler. Küçük oğluna kıyamadığından her dediğini yapıyordur. Sizede tehditle yaptırmaya çalışıyor.evet komple gözden çıkardı bizi
bazen düşünüyorum o o.... büyümü yaptı naptı çünkü herkesin gözü döndü. onunla yüz yüze gelen insanı avucuna alıyor. bi tek ousla ben onunla hiç yüz yüze gelmedik
ayrıca çingene asıllı olduğu için korkuyorum çingenelerin yaşam tarzı büyü fal falan
Yok be büyü yaptırmamıştır da seninkilerde var anormallik, yani normaldede var o cinsler. Küçük oğluna kıyamadığından her dediğini yapıyordur. Sizede tehditle yaptırmaya çalışıyor.
şu karıyı bı yolupta rahatlayamadın be pampaaaevet komple gözden çıkardı bizi
bazen düşünüyorum o o.... büyümü yaptı naptı çünkü herkesin gözü döndü. onunla yüz yüze gelen insanı avucuna alıyor. bi tek ousla ben onunla hiç yüz yüze gelmedik
ayrıca çingene asıllı olduğu için korkuyorum çingenelerin yaşam tarzı büyü fal falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?