İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Benim sevgili esimin antalyanin suyu cikmis gibi tutturdu arkadaşlar istanbula cagiriyor gidelim bi gunlugune diye o haftada arkdas geldi size yemek sozum vardi gelin ismarliycam diye neyse anlastik gitcez esim bole ozeniyor gezip geri gelcez zaten ama neyse dedik yemek icin ciragandan yer ayirtmis gittik masa suslu cok guzel masada menu var icinde bu menu herseyden cok sevdigi meryem hanim icin hazirlanmistir yazio neyse yemek yedik kalktik bi tekne geldi bizim icin bindik icerde masa suslu koca bi buket gul icerden arkadaş geldi elinde bi beyaz gul buketi bu sanaymis falan d3di esimle oturduk konustuk kamermn geldi bole röportaj tarzinda konustuk ama tabi ben ucusa gectim cok duygusallastim sonra bogazda evlenme teklifini etti dilek feneri yaktik tekneden sahile indimizde arkadslar karsiladi olee iste

ne kadar güzel

Ayy ne güzel olmuş Canım benim Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın

Senin birşey yapmana gerek yok, bir insan gerçek kişiliğini ne kadar gizleyebilir ki? Maskesi düşünce lafınıza gelirler, görürüz o zaman, seninkilerin tutucu tiplerini
bide düşmezse maskesi
hep ben kötü oldum yaa varya aileden herkes bana tavır yapıyor şu anda
kaldım ousla tek

bende oyle dıyorum sakın ol nasılsa maskesı dusucek diyorum ama dinlemiyo benı:)

ben ona bişey yapmadan rahat edebilirmiyim
ama varya her fırsatta lafı sokuyorum
bi keresinde komşudaydık konu temizlikten açıldı
kaynanam o komşuya dediki gel camlarımı sil, komşuda dediki banane gelin ediyosun gelinin gelince sildirirsin
kaynanamda dediki benim gelinim değerlidir ya camdan düşerse bi yeri delinirse
zaten oğlum delecek onu birde camdanmı düşüsün dedi
bende dedimki delen deldi zaten onu

bi keresindede kaynanam dediki X gelinlik bakıyor ama özel yaptırmak istiyor oda çok pahalı, ben dedim ona kiralık alalım daha ucuza olur zaten masrafımız çok ama ben ikinci el istemiyorum diyo dedi
bende dedimki o kendisi ikinci el, yada en azından biz ikinci el biliyoruz allah bilir kaçıncı el, kendisi neki sıfır gelinlik istiyor

Bunları kızın kendisine söylesen var ya

Senin için önemli olan eşin değil mi zaten, boşver kimse olmasın yanında. Sen eşinle yanlız ol, yeterki huzurlu ol.

orası öyle ama sonuçta sosyal varlığız
teke tek olmuyor ousta diyorki boşver sabret gün gelir devran döner yarın öbürgün illa sana ihtiyaçları olacaktır, kardeşlerim dahil, o zamanda sen onlara arka çevirirsin diyor

yemın edıyorum seslı guldum

Valla canım işin zor ne diyim, ben olsam görüşmezdim hiçbiriyle doğruya doğru. İhtiyaçta duymazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…