- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.081
Benim sinirim başka şeylere dişimi takıyorsam namerdim..Sakin ol tatlım, geçmiş olsun. Ağrıyı geçir sinir stres yok olur
Bilmem ama bende cok limon yerim belki kiziniz olurSelammm.
canım iki gündür eşim beni rüyasında hamile ve canım limon isterken görüyor neki?
Ben ekşi yemem hiç :)Bilmem ama bende cok limon yerim belki kiziniz olur
Ne oldu kuzu?Benim sinirim başka şeylere dişimi takıyorsam namerdim..
Bir şey yok kuzum ya , sıkıldım sabah sabahNe oldu kuzu?
Tamam canım keyifli oturmalarNese canlar kendinize iyi bakin margacim dikkat et kendine hastaneye falan git benim gorumce geliyor görüşürüz inşallah
Iyi bakalım, takma kafana.Bir şey yok kuzum ya , sıkıldım sabah sabah
Denerim canım sen neler yapıyorsunIyi bakalım, takma kafana.
Napım canım uyandık kahvaltı yaptık oturuyoruz öyle.Denerim canım sen neler yapıyorsun
İyi hatırlattım ben şunları yazıp nevoya yollayım canım geliyorum 5 dakikayaNapım canım uyandık kahvaltı yaptık oturuyoruz öyle.
Enlerini yazdınmı
YolladımNapım canım uyandık kahvaltı yaptık oturuyoruz öyle.
Enlerini yazdınmı
Teşekkür ederim canım ilaçla tedavi olunuyor. 2 haftada falan geliyordu. bilinç gidiyor .. İnşallah canım.çok geçmiş olsun nico. ne sıklıklarla geliyor kriz? ne kadar sürüyor? inşallah tümor yokturdur,hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kiz canim bakıyorum bakmaz miyim iklima hanne diye düşünüyoruz bakalim doguma kadar degismezse
:) Banada yolla :)Yolladım
Ben yollamayacağım :):) Banada yolla :)
Nedenmiş gizli bilgi miBen yollamayacağım :)
Kimseyi tanımıyorum. Gereksiz. Millet beni yazsınNedenmiş gizli bilgi mi
Merak ettim ama
Ben yollmadım :) Bende yazayım bariiKimseyi tanımıyorum. Gereksiz. Millet beni yazsın
Sanki çok tanınıyormuşum gibi yazsın diyorum bir deBen yollmadım :) Bende yazayım barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?