- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.101
Canım bende aynıyım bi burdakiler tanıyor.Sanki çok tanınıyormuşum gibi yazsın diyorum bir de
Aynıyız demek kiCanım bende aynıyım bi burdakiler tanıyor.
Öyle canım oyundamısın?Aynıyız demek ki
Değilim canımÖyle canım oyundamısın?
Ne oyunu :)Öyle canım oyundamısın?
Nicom eylule selam soyle buraya gelsin yoksa kotu yaparim onu :)Değilim canım
O artık eylül değil ama tamamNicom eylule selam soyle buraya gelsin yoksa kotu yaparim onu :)
Sen hani bugün bizimle ilgileniyordunNe oyunu :)
Biliyorum canimmm :) olsun sen yinede ilet selamimi bem goremiyorum uzun zamandirO artık eylül değil ama tamam
Peki canımBiliyorum canimmm :) olsun sen yinede ilet selamimi bem goremiyorum uzun zamandir
İslerimi bitirip geldim tatlim. Trkizlik yaptim evi camasir as falan derken anca bitti isim ve geldim bi yorgunluk kahveniicerim tatlimSen hani bugün bizimle ilgileniyordun
Sen nasilsin tatlimPeki canım
İyi diyelm iyi olalım canım senSen nasilsin tatlim
İyiyim tatlim uzandim dinleniyorum koskoca adam yanomda tom oynuyor ya mati bildigin cocuklugunu yasiyor suan yanimdaİyi diyelm iyi olalım canım sen
İyiyim tatlim uzandim dinleniyorum koskoca adam yanomda tom oynuyor ya mati bildigin cocuklugunu yasiyor suan yanimda
Ay bunu sorduguna inanamiyorum istwnbula glip gidiyorum yaBeraber mi yaşıyordunuz ?
Ay bunu sorduguna inanamiyorum istwnbula glip gidiyorum ya
Evet yaşatıyorum ben çocukluğu : )Öyle bir söyledin ki ne bileyim unuttum zaten konuştuklarımızı hepBırak yaşasın çocukluğunu
Ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum aaaSen hani bugün bizimle ilgileniyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?