İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Gecmis olsun canim hayirdir ne du
Ağrı kesici içti, duşa girdi, bi çıktı heryeri kıpkırmızı. Uyuşma, yanma, kaşıntı vardı bütün vücudunda. Ama ödüm koptu, dudakları morardı, heryeri kırmızı yanıyor adam. Balkonda oturdu bol su içti geçti şimdi.
İlacın yan etkisindi heralde de çok şükür birşeyi kalmadı

geçmiş olsun canım ilaca karşı alerjisi mi var yoksa ?
bi alerji testi yaptırın derim ilaç alerjisi önemli bir şeydir çünkü

geçmiş olsun canım ilaca karşı alerjisi mi var yoksa ?
bi alerji testi yaptırın derim ilaç alerjisi önemli bir şeydir çünkü
Sağol tatlım, Daha önce yoktu canım, ilk defa oldu. Allerjisi yoksada vermem artık
Doktorada gelmedi, annem hemşire onu arayayım diyorum onada izin vermiyor. O hasta olmasın ben olayım, en azından tehlike anında önlem alırım

canım ilaç alerjisi birden ortaya çıkar ben kendi annemden biliyorum çok tehlikeli bir şey mutlaka doktora görünün, her tipe değil belli tiplere alerjisi ortaya çıkabilir

hangi ağrı kesici bu?

Aynen öyle canım 3 saat geçtikten sonra bir şey olmazmış, geçti. Bundan sonrada vermem artık ilaç falan

Benimde bu ara inanılmaz başın ağrıyo korktum randevum var cumaya. O kadar korkuyorumki çevremde çok adını anmak istemediğim hastalığa yakalanan var Allahım korusun hepimizi

Tekrar gecmis olsum kuzummm. Askim bana tablet almisssssss ondan giriyorum artik rahat rahat giricem!m!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…