- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.121
Canım eşim rahatsızlandı ödüm koptu çıktım panikle, iyi şimdi çok şükürBen geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum aaa
Canım eşim rahatsızlandı ödüm koptu çıktım panikle, iyi şimdi çok şükür
Ağrı kesici içti, duşa girdi, bi çıktı heryeri kıpkırmızı. Uyuşma, yanma, kaşıntı vardı bütün vücudunda. Ama ödüm koptu, dudakları morardı, heryeri kırmızı yanıyor adam. Balkonda oturdu bol su içti geçti şimdi.Gecmis olsun canim hayirdir ne du
Ağrı kesici içti, duşa girdi, bi çıktı heryeri kıpkırmızı. Uyuşma, yanma, kaşıntı vardı bütün vücudunda. Ama ödüm koptu, dudakları morardı, heryeri kırmızı yanıyor adam. Balkonda oturdu bol su içti geçti şimdi.
İlacın yan etkisindi heralde de çok şükür birşeyi kalmadı
Sağol tatlım, Daha önce yoktu canım, ilk defa oldu. Allerjisi yoksada vermem artıkgeçmiş olsun canım ilaca karşı alerjisi mi var yoksa ?
bi alerji testi yaptırın derim ilaç alerjisi önemli bir şeydir çünkü
Sağol tatlım, Daha önce yoktu canım, ilk defa oldu. Allerjisi yoksada vermem artık
Doktorada gelmedi, annem hemşire onu arayayım diyorum onada izin vermiyor. O hasta olmasın ben olayım, en azından tehlike anında önlem alırım
Mınoset canım. Götüremiyorumcanım ilaç alerjisi birden ortaya çıkar ben kendi annemden biliyorum çok tehlikeli bir şey mutlaka doktora görünün, her tipe değil belli tiplere alerjisi ortaya çıkabilir
hangi ağrı kesici bu?
Mınoset canım. GötüremiyorumHiç söz dinlemiyor
Aynen öyle canım 3 saat geçtikten sonra bir şey olmazmış, geçti. Bundan sonrada vermem artık ilaç falanÇok geçmiş olsun ya, ihmal etmeseniz keşke erkekler hep öyle son ana kadar yasakmış gibi doktora gitmezler üzülen biz oluyoruz
Aynen öyle canım 3 saat geçtikten sonra bir şey olmazmış, geçti. Bundan sonrada vermem artık ilaç falan
Amin canım geçmiş olsun aman doktoru ihmal etmeBenimde bu ara inanılmaz başın ağrıyo korktum randevum var cumaya. O kadar korkuyorumki çevremde çok adını anmak istemediğim hastalığa yakalanan var Allahım korusun hepimizi
Tekrar gecmis olsum kuzummm. Askim bana tablet almisssssss ondan giriyorum artik rahat rahat giricem!m!Ağrı kesici içti, duşa girdi, bi çıktı heryeri kıpkırmızı. Uyuşma, yanma, kaşıntı vardı bütün vücudunda. Ama ödüm koptu, dudakları morardı, heryeri kırmızı yanıyor adam. Balkonda oturdu bol su içti geçti şimdi.
İlacın yan etkisindi heralde de çok şükür birşeyi kalmadı
Hayırlı olsun canım :) aferin damada düşünceli olsun böyle hep :)Tekrar gecmis olsum kuzummm. Askim bana tablet almisssssss ondan giriyorum artik rahat rahat giricem!m!
İkigundur giremiyordum sagolsun gitmis almis ay inanilmaz rahatdim pc basinda otururken :)Hayırlı olsun canım :) aferin damada düşünceli olsun böyle hep :)
Mınoset canım. GötüremiyorumHiç söz dinlemiyor
Kuzum tektasini merak ettim bi resim koyda bakalim kiz:)o zaman minosetin dahil olduğu grup ilaçlarını kullanmayın derim
İyi canım ne güzel. Fener'in maçını izliyoruz yine hakem yine penaltı. Hakem olmasa hiçler...İkigundur giremiyordum sagolsun gitmis almis ay inanilmaz rahatdim pc basinda otururken :)
Araştırmam lazım, bakalım neler varmış.o zaman minosetin dahil olduğu grup ilaçlarını kullanmayın derim
Araştırmam lazım, bakalım neler varmış.o zaman minosetin dahil olduğu grup ilaçlarını kullanmayın derim
Kimle oymuyor canimI
İyi canım ne güzel. Fener'in maçını izliyoruz yine hakem yine penaltı. Hakem olmasa hiçler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?