- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.161
Cok hos cani! Benim cok kibarmisssssss yakisir lokumuma
Bende iyiyi!pm canim dizi! Varda bu aksam onun baslamasini bekliyorummm gullerim savasi manyagiyim benİyiyim canımcım senden naber :)
Yaa çok kibar çok hoş güle güle kullan canım :)
inşallah canım rabbim hayırlı evlat etsinÇok güZelmiş inşallah kişiliklerinden de bişeyler alır :)
Bende iyiyi!pm canim dizi! Varda bu aksam onun baslamasini bekliyorummm gullerim savasi manyagiyim ben
güzel canım güle güle kullan iyi marka üstelik
Maç bitti geldim :)Yime nereye kacttinizzzzzz
Tabi asıl sen anlarsın kaliteden :)güzel canım güle güle kullan iyi marka üstelik
İzle kuzumbasladi suan mert gulruyu kacirmisYa sorma bende bayılıyorum ona.
İş yüzünden denk gelemiyorum bazen bugün izlim barii :)
Kaba gibi sanki
amaan bişi yapmadık ya gittik kv uğradık orda baya oyalandık ordan çıktık yağmur başladı avmye gittik bikaç mağzaya girdik bebişime biberon aldım babam mağzayı siz kapatın dedi dödük mağzayı kapttık ordan gittik yemek yedik eşim kuzenleriyle görüşmeye gitti görümcemide kv aldı bu kadarNeler yaptinix bakayim
Hosgeldim cani! Bugun haneri gordun mu kizin teki lazer epilasyonda olmus cok uzuldum yaMaç bitti geldim :)
İzle kuzumbasladi suan mert gulruyu kacirmis
Kaba gibi sanki
Görmedim canım, yazık ya... Ben bebeğe etkisi olur diye yaptırmıyordum ama başka zararlarıda varmış baksana. Allah rahmet etsinHosgeldim cani! Bugun haneri gordun mu kizin teki lazer epilasyonda olmus cok uzuldum ya
Bende severim o desenleride, bu modelde kaba durmuş gibi geldi :)Modeli çok hoşuma gitti bu ara hep kamuflaj desenine gidiyo gözüm :) evet benimde içime sinmeyen bişi var demek ki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?