- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.201
sanada canikombuarada herkesleree ıyı aksamlarrr :) nasılsınızzzz .. s.aleykummm :))) musmutlu geceler :)))
:) Inşallaholur inşallah yavrum:)
Küstün mü sende :)
altan altan mesaj ver kocişinee:) Inşallah
buarada herkesleree ıyı aksamlarrr :) nasılsınızzzz .. s.aleykummm :))) musmutlu geceler :)))
Hayatta o mesajı alıpta uygulamaz :)altan altan mesaj ver kocişinee
hayırdır?
iyi akşamlar iyiyim ben çok şükür
yorgunum ama tatlı yorgunluk tüm gün ev baktık
sen nasılsın :) :)
ne zaman düğün canım
iyi akşamlar iyiyim ben çok şükür
yorgunum ama tatlı yorgunluk tüm gün ev baktık
sen nasılsın :) :)
Hayatta o mesajı alıpta uygulamaz :)
hayırdır?
ne zaman düğün canım
ben benimkine tam tur yada 5taş bakarken masustan yakalndım bikaç kezde tam tur beğeniyorum dedim geçenlerde sana doğumda tam tur alıyım dioduHayatta o mesajı alıpta uygulamaz :)
hayırdır?
hadi hayırlısı olsun canımm çok sevindimminşaAllah 2.5.2015 te düşünüyoruz
o tarihte yer olmazsa 25.4.2015 düşünüyoruz
Aaa süper olmuş:)
ya babam ikna olmuyor diyordum ya ikna oldu sanırım bugün ev baktık babam kendisi dedi ev bakın diye
sevgilimle babam ortaklaşa ödeyecek
Taş düşme sorunu olmuyor mu ondaben benimkine tam tur yada 5taş bakarken masustan yakalndım bikaç kezde tam tur beğeniyorum dedim geçenlerde sana doğumda tam tur alıyım diodu
hadi hayırlısı olsun canımm çok sevindimm
Aaa süper olmuş:)
Taş düşme sorunu olmuyor mu onda
pırlantanın mıhlaması özel olur canım düşmez tam turda küçülme büyültmede sıkıntı olur ama 5taşta sorun olmazAaa süper olmuş:)
Taş düşme sorunu olmuyor mu onda
bizim kendimizin sayılır canım annannemizin evinde oturyoruz inşallah seneye kendi evimizde olcaz
sizlerin evler nasıl :) kira/satın alınmış?
Kira
sizlerin evler nasıl :) kira/satın alınmış?
Bemde yaptiracaktim bu haber beni baya bi etkiledi kuzum ya agdaya devamm.. Markete kadar gidip geldik yagmiur basladi :)Görmedim canım, yazık ya... Ben bebeğe etkisi olur diye yaptırmıyordum ama başka zararlarıda varmış baksana. Allah rahmet etsin
bizim kendimizin sayılır canım annannemizin evinde oturyoruz inşallah seneye kendi evimizde olcaz
Kira
İstanbulda nereye satın alıyon
Bebise alisverise baaslamisssiniz :)amaan bişi yapmadık ya gittik kv uğradık orda baya oyalandık ordan çıktık yağmur başladı avmye gittik bikaç mağzaya girdik bebişime biberon aldım babam mağzayı siz kapatın dedi dödük mağzayı kapttık ordan gittik yemek yedik eşim kuzenleriyle görüşmeye gitti görümcemide kv aldı bu kadar
Burda yağdı durdu hemen :)Bemde yaptiracaktim bu haber beni baya bi etkiledi kuzum ya agdaya devamm.. Markete kadar gidip geldik yagmiur basladi :)
Bizim 900
inşaAllah canım Allah ağız tadı versin yeter ki
benim kuzenim de istnbulda oturuyor 2+1 ya da 1+1 evi kirası 1.600 lira
biz de ilk başta 4-5 ay kirada oturacağız büyük ihtimal çünkü almayı düşündüğümüz ev daha inşaat halinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?