- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.181
estagfrullah canım sadece bilindik bi marka bizde satıyoruz sonuctaTabi asıl sen anlarsın kaliteden :)
Bende severim o desenleride, bu modelde kaba durmuş gibi geldi :)
ne olmuş kiiHosgeldim cani! Bugun haneri gordun mu kizin teki lazer epilasyonda olmus cok uzuldum ya
güzel canım güle güle kullan iyi marka üstelik
Bende künye hastalığı var ,senin yerinde olsam bütün künyeleri kullanırdım. :)estagfrullah canım sadece bilindik bi marka bizde satıyoruz sonucta
Yime nereye kacttinizzzzzz
O yüzden yumuşatarak söylemiştim :)Bi olumsuz bişi duyim buz gibide soğuruuM :)
Küstün mü sende :)
ee sen benim sana son yazdığımı alıntılamadın
O yüzden yumuşatarak söylemiştim :)
Önemli olan senin beğenmen canım
bende de kunye yuzuk beğendiklerimi alıyorum hep zaten bi tane 22 künye beğendim onuda geçen gün annanne doğum hediyesi olarak bikaç şey seçmiş o künyede baktım orda bu olsun dedimBende künye hastalığı var ,senin yerinde olsam bütün künyeleri kullanırdım. :)
:) benim künyemin rengi matlaştı ne yapayım?bende de kunye yuzuk beğendiklerimi alıyorum hep zaten bi tane 22 künye beğendim onuda geçen gün annanne doğum hediyesi olarak bikaç şey seçmiş o künyede baktım orda bu olsun dedim
Ykm demisin?Vitrinde dursun o uzaktan güzelmiş :)
evde parlatmak istiyosan bi cezveye azcık bulaşık ilacı koy kaynat sonrada yıka sil parlar uğraşamazsam dersen bi kuyumcu atolyesine götür 5dkya parlatır verirler:) benim künyemin rengi matlaştı ne yapayım?
Uğraşırım ya nolcek 5 dklık işmiş :)evde parlatmak istiyosan bi cezveye azcık bulaşık ilacı koy kaynat sonrada yıka sil parlar uğraşamazsam dersen bi kuyumcu atolyesine götür 5dkya parlatır verirler
kuzu dıs macununu elıne al onu elınle yedırerek sıl :) pasparlak olurUğraşırım ya nolcek 5 dklık işmiş :)
ben pırlantamı çamaşır suyuyla kaynattımUğraşırım ya nolcek 5 dklık işmiş :)
onuda denerim :)kuzu dıs macununu elıne al onu elınle yedırerek sıl :) pasparlak olurbızzat deneyımledım
Pirlantamız yok ki :)ben pırlantamı çamaşır suyuyla kaynattım
dene canım cıdden ıse yarıyo :)onuda denerim :)
Pirlantamız yok ki :)
olur inşallah yavrum:)onuda denerim :)
Pirlantamız yok ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?