İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Arkadaşlar ben de bir gün banlandım ve nedenini hiç anlayamadım :S
Sizce ben neden banlandım

Yani mesela benim listem aynı başkasının ki ayrımı oylanacak yoksa herkesin listesi birleşecek her dalda birimi seçilecek :)
yok mesela en kıtap kurdu uyeye sen carrieyı aday gosterdın ben senı aday gosterdım sız ıkınız o dalda yarısıyosunuz:)

Söylemediler mi cidden? Hakaret ettinmi yada tartışma çıkardın mı?

yoo ben insanlara hakaret etmem ki mizacımda yoktur.
arkadaşlardan biri aşağılayıcı ve thrih edici bir uslup kullanmış oldukça hassas bir konuda, ben de dedim bodoslama dalmadan önce isterseniz konunun içeriğini bir okuyun. bu ise hakaret. arkadaşta dedi istediğim gibi dalarım sana mı sorucam. yarın banlanda gör tarzı birşey yazdı sonra ben cevap yazmadım. eğer bundansa bu sitede hak adalet adam kayırma konusunda ciddi sıkıntı var demektir :)

Keşke sorsaydın, ben göremedim birşey ama özelde de çok tartışma oluyor. Ama burda kayırma yok, o komuda rahat olabilirsin :)

Bu arada bende idamlik üyeyim m.o.
Bende memnun oldum :) Ben seni gördükçe ibret alıyorum

Keşke sorsaydın, ben göremedim birşey ama özelde de çok tartışma oluyor. Ama burda kayırma yok, o komuda rahat olabilirsin :)

Bende memnun oldum :) Ben seni gördükçe ibret alıyorum
Ibretlik üye
tamametamamen gereksiz değilim een azından kötü örnek olarak gosterilebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…