- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.561
O zaman rahat durmayanla ilgili birşey vardı seni ona yazalım :)yok beaaaa degılım sadece yazmadan duramıyorummm
yok mesela en kıtap kurdu uyeye sen carrieyı aday gosterdın ben senı aday gosterdım sız ıkınız o dalda yarısıyosunuz:)Yani mesela benim listem aynı başkasının ki ayrımı oylanacak yoksa herkesin listesi birleşecek her dalda birimi seçilecek :)
Geçmişine bakayım bi :)Arkadaşlar ben de bir gün banlandım ve nedenini hiç anlayamadım :S
Sizce ben neden banlandım
ahahhahhahaha o dala yazacıklar kesın zaten sende yaz pampaaaO zaman rahat durmayanla ilgili birşey vardı seni ona yazalım :)
Bak hadi bi. cok merak ettim ciddenGeçmişine bakayım bi :)
Anladım tatlım sağolyok mesela en kıtap kurdu uyeye sen carrieyı aday gosterdın ben senı aday gosterdım sız ıkınız o dalda yarısıyosunuz:)
Söylemediler mi cidden? Hakaret ettinmi yada tartışma çıkardın mı?Bak hadi bi. cok merak ettim cidden
Söylemediler mi cidden? Hakaret ettinmi yada tartışma çıkardın mı?
Bu arada bende idamlik üyeyim m.o.Bende hiç banlanmayan üyeMemnun oldum
Demek ki sivri dillisin hmmm
Arkadaşlar ben de bir gün banlandım ve nedenini hiç anlayamadım :S
Sizce ben neden banlandım
idam edilcek ne yaptın geneeeBu arada bende idamlik üyeyim m.o.
Keşke sorsaydın, ben göremedim birşey ama özelde de çok tartışma oluyor. Ama burda kayırma yok, o komuda rahat olabilirsin :)yoo ben insanlara hakaret etmem ki mizacımda yoktur.
arkadaşlardan biri aşağılayıcı ve thrih edici bir uslup kullanmış oldukça hassas bir konuda, ben de dedim bodoslama dalmadan önce isterseniz konunun içeriğini bir okuyun. bu ise hakaret. arkadaşta dedi istediğim gibi dalarım sana mı sorucam. yarın banlanda gör tarzı birşey yazdı sonra ben cevap yazmadım. eğer bundansa bu sitede hak adalet adam kayırma konusunda ciddi sıkıntı var demektir :)
Bende memnun oldum :) Ben seni gördükçe ibret alıyorumBu arada bende idamlik üyeyim m.o.
Ibretlik üyeKeşke sorsaydın, ben göremedim birşey ama özelde de çok tartışma oluyor. Ama burda kayırma yok, o komuda rahat olabilirsin :)
Bende memnun oldum :) Ben seni gördükçe ibret alıyorum
Tehdit ediliorum bazen sınırsız ban yiyecen diyeidam edilcek ne yaptın geneee
Ibretlik üye
tamametamamen gereksiz değilim een azından kötü örnek olarak gosterilebilirim
he banada dıyo onu mune rahat dur dıyoooTehdit ediliorum bazen sınırsız ban yiyecen diye
Sınırsızda ne zaman insafa gelirlerse o zaman mı açıyorlar :)Tehdit ediliorum bazen sınırsız ban yiyecen diye
pınk bızımle takılda sende banlanmanın tadına varrBirde bana polyanna derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?