- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.581
Gelinlere mi sayıyon, kvdelere mi :)he banada dıyo onu mune rahat dur dıyooo
Yok hiç almıyorlarSınırsızda ne zaman insafa gelirlerse o zaman mı açıyorlar :)
Heeee çok zevkli ucuyon böylepınk bızımle takılda sende banlanmanın tadına varr
Ben sizinle bi tek geyikte takılırımpınk bızımle takılda sende banlanmanın tadına varr
Rahat dur madem bırak millet ne hali varsa görsün, fikirleri değiştiremiyorsun nasılsa, ne gerek var gerilmeneYok hiç almıyorlar
cekecekler ipimi
Ben geyiktede banlandimkiBen sizinle bi tek geyikte takılırım
Bunun için bile ban alırsın bak, aklı basında üyeyi yoldan çıkarmaya çalışıyon
alıyo pampaaaa ama kazenden ozur dılersennnYok hiç almıyorlar
cekecekler ipimi
Rahat dur madem bırak millet ne hali varsa görsün, fikirleri değiştiremiyorsun nasılsa, ne gerek var gerilmene
kanka eskıden daha guzeldı banlanınca sıteye gırıp sadece yazamıyodun bende kıb yapıp muneye verıp verıstırıyodum sımdı dırek sıteye gıremıyosun hayııınnnn muneeeeaaaaaHeeee çok zevkli ucuyon böyle
Kazen ayıptır söylemesi benden korkuyor uzak durmayı tercih ediyoralıyo pampaaaa ama kazenden ozur dılersennn
az cıkıver yoldan ne var sankıııBen sizinle bi tek geyikte takılırım
Bunun için bile ban alırsın bak, aklı basında üyeyi yoldan çıkarmaya çalışıyon
Bi cok sebepten dolayıYok artık
Nasıl becrdin merak ettim
kazen enlerde sana oy verıcek bak gorurusun ama hangı dalda verır onu bılmemKazen ayıptır söylemesi benden korkuyor uzak durmayı tercih ediyor
munede arasıra seviyor arasıra dovuyor alıştım
Kara vijdanli mune yaparkanka eskıden daha guzeldı banlanınca sıteye gırıp sadece yazamıyodun bende kıb yapıp muneye verıp verıstırıyodum sımdı dırek sıteye gıremıyosun hayııınnnn muneeeeaaaaa
:) Ama üzgün yazıyorlar profile çok rencide ediciaz cıkıver yoldan ne var sankııı
Keşke sorsaydın, ben göremedim birşey ama özelde de çok tartışma oluyor. Ama burda kayırma yok, o komuda rahat olabilirsin :)
Ne biliyim ki baktim yasaklandiniz diyor neden diyorum kendi kendime tribe girdim daha
Bende memnun oldum :) Ben seni gördükçe ibret alıyorum
Bi cok sebepten dolayı
cinlerden konuştum mesela
En isinamadigi üyeye vermiştikazen enlerde sana oy verıcek bak gorurusun ama hangı dalda verır onu bılmem
Onun gibi birseyMilleti mi korkutuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?