- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.601
:) Geçen bi arkadaşta öyle diyordu da öyle olmuyor, sonuçta ceza olmasa milleti tutamazlar. Yani yarın seninde başına gelecek biri gelip hakaret decek, saldırıya geçecek ee o üyeye birşey yapılmasın mıValla ne biliyim baktm yasaklamdiniz diyor. Kendi kendime tribe girdim daha da buraya gelmem diye ama dayanamadim muhabbet cok guzel
eskıden grı oluyodu o daha kotuuu:) Ama üzgün yazıyorlar profile çok rencide edici
Sizin icin pek caydıcı değil amaeskıden grı oluyodu o daha kotuuu
kanka bende onur uyesı tacı ıstıyorum dedım optum baaayyyyy dedı telefonu suratıma kapattıEn isinamadigi üyeye vermişti
Sonra hesabını sordum
önce Kıvırdi sonra
Oy vermedigim tek dal o kalmıştı, sana ayıp olmasın diye sana verdim demişti.
caydık caydık bıraz uslu durcaz artık yoksa kk yı ruyamızda gorecezzzSizin icin pek caydıcı değil ama
kanka bende onur uyesı tacı ıstıyorum dedım optum baaayyyyy dedı telefonu suratıma kapattı
Allah zihin açıklığı versin :)Kızlar derse gidiyorum
Behlül kaçar
opuldunuz naniskolarinizdan
iyiyim canım sen ?Gunaydin kuzum naber
kanka bende onur uyesı tacı ıstıyorum dedım optum baaayyyyy dedı telefonu suratıma kapattı
benı boyle sevse nolaaarrr sankııönce bir süre rahat durup sonra isteseydin bari
Ne kadar bunalttıysanız artık adamı :)benı boyle sevse nolaaarrr sankıı
o gunler gerıde kaldı artıkın cok usluyummmNe kadar bunalttıysanız artık adamı :)
Ama düşünsene her rapora baktığında senin nick i görüyor
28 yaşındayım, 10 ayĺık evliyim, istanbulda yaşıyorum, koca parası yiyorumo gunler gerıde kaldı artıkın cok usluyummm
eee sen anlat kımsın kac yasındasın ne ıs yapıosun hobılerın neler?
bende 25 yasında işsiz kımya muhendısıyım ıkı aylık ılıskım var bende baba parası yıyorum şu aralar hobım kıtap okumak28 yaşındayım, 10 ayĺık evliyim, istanbulda yaşıyorum, koca parası yiyorum
sen?
Benim hobim futbol :)bende 25 yasında işsiz kımya muhendısıyım ıkı aylık ılıskım var bende baba parası yıyorum şu aralar hobım kıtap okumak
iddia oynuyomusun?Benim hobim futbol :)
Geriye kalan zamanımıda burda geçiyorum :)
:) Geçen bi arkadaşta öyle diyordu da öyle olmuyor, sonuçta ceza olmasa milleti tutamazlar. Yani yarın seninde başına gelecek biri gelip hakaret decek, saldırıya geçecek ee o üyeye birşey yapılmasın mı
Eşim oynuyor ben fikir veriyorum arada :)iddia oynuyomusun?
Hmm.. vardır bir şey ya takılma böyle şeylere :)Saldırı olsa yapılır tabiki de bende saldırı yoktu ki. Varsa saldırı bana karşı vardı.
Anlam verememem bu yüzden, yoksa ben de eski forumculardanım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?