- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.681
Bence artik en azindan bir ay kadar kullanma canim boylelikle hem test etmis olursun..Aslında bencede öyle olmalı ama ben bulaştım bikere tatminde olmuyorum
iyiyim canım =) nevr nykGunaydin canim benim iyiyim cok sukur sen nasilsin
Gunaydin canimGünaydın kızlar
nasılsın tatlım :)Gunaydin canim
idare eder canım sen nasılsınnasılsın tatlım :)
nber canımGünaydın
İyidir tatlım uyandım, kendime gelmeye çalışıyorum senden naber? Nasılsın? Topiğimizin en küçük üyesi nasıl?nber canım
bende bugun sersem gibiyim canım hiç bişi yapmak istemiyor ama kv görümcem dışarı çıkalım diye aradı bişiler alırım belki diye tamam dedim şimdi onları bekliyorum bebiş iyi maşallah keyfi yerinde dönüp duruyorİyidir tatlım uyandım, kendime gelmeye çalışıyorum senden naber? Nasılsın? Topiğimizin en küçük üyesi nasıl?
Ohh Ne güzelbende bugun sersem gibiyim canım hiç bişi yapmak istemiyor ama kv görümcem dışarı çıkalım diye aradı bişiler alırım belki diye tamam dedim şimdi onları bekliyorum bebiş iyi maşallah keyfi yerinde dönüp duruyor
parçalı bulutlu şimdi güneş var ama ikindin yağmur yağabilir ora nasılOhh Ne güzel
Yağmurlu mu oralarda?
Burda güneş yok :) Çok yağmurlu, arada durup tekrar başlıyor.parçalı bulutlu şimdi güneş var ama ikindin yağmur yağabilir ora nasıl
çok seviyorum öle havada uyumayı bikaç gün hep eşimi gönderip geri uyudum ohh misBurda güneş yok :) Çok yağmurlu, arada durup tekrar başlıyor.
Tam uyunacak hava :)
Bende uyuyorum da, eşim 12 olunca uyandırıyor gece onunla uyuyayım diyeçok seviyorum öle havada uyumayı bikaç gün hep eşimi gönderip geri uyudum ohh mis
İyi gezmeler canım, görüşürüz.canikom sen uyu bizimkiler gelmiş ben çıkıyorum görüşürz
iyi bende cnm :)idare eder canım sen nasılsın
Günaydın canım :)Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?