- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.661
Havadandır sabun kullanma yüzüne, birde nemlendirici kullan
Bu harbi için mi :)
Tatlım benim kremimi babam yapıyor, tamamen doğal diğerlerini çok bilmiyorum. Bakayım senin için :) karmamı cildinKullanıyorum onu ilk sürdüğüm an geçiyo yine aynı önerebilceğin iyi bi nemlendirici vArmı pinkoş makyaj yapamıyorum ya
Hosgeldinnnn hih cok fena yenildiniz ya
Tatlım benim kremimi babam yapıyor, tamamen doğal diğerlerini çok bilmiyorum. Bakayım senin için :) karmamı cildin
Tatlim cildine dokunuyor olabilir bi sure maske falan uygulama yuzune canimBende şuan amwayin astıstry enssentials serisi var içinde temizleyici tonik ve nemlendiricisi var. Bide loreal paris perfect cleanla peeling yapıyorum garnierinde makyak temizleme suyunu kullanıyorum kuzucum
Ne biçim arkadaşsın teselli edeceğine lafa bakHosgeldinnnn hih cok fena yenildiniz ya
Neden bana diil
Tatlim cildine dokunuyor olabilir bi sure maske falan uygulama yuzune canim
Bak ben bunun normal nemlendiricisini kullandım, o güzeldiEvet karma canım
Hmm anlamlıBu da senin için: )
Sev seni seveni dağda çoban ise
Sevme seni sevmeyeni mısıra sultan ise....
Aklıma ilk bu geldi: )
Yorulduysa bu krem senlikmiş :)Bencede yaa. Yoruldu belkide cildim
Hmm anlamlı
Tamam teşekkür ederim birşey yazdın sonuçta
Ne tatlısın ya gecenin bi yarısı kaprisimi çekiyon: ))))
: ***
Allah rahatlık versin tatlım, öptüm çokPinkom uykum geldi ben yatayım oldumu?
Hayırlı geceler canım, görüşürüz, sanada uyuduğunda tatlı uykular...
Annem bir kac tane unlu markanin maskelerini almisti benim icin cildim Hic aliskin degil surdugumun ertesi gunu sivivlce ile dolmustu suratim bn sabunla yikiorum yetiyorBencede yaa. Yoruldu belkide cildim
O cok farka yapacak teselli bulamiyorum ki ya hahaNe biçim arkadaşsın teselli edeceğine lafa bak
Annem bir kac tane unlu markanin maskelerini almisti benim icin cildim Hic aliskin degil surdugumun ertesi gunu sivivlce ile dolmustu suratim bn sabunla yikiorum yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?