- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.641
Senim favorin kim kuzum ay varya birde yarismanin birincisi ozlem cikiyormus soklarda olurum valla hahaPampa nur gitsin bea o kizida taraftarlarinida sevmiyorum
İyi yapmissin canim naptiniz bulabildinix mi ev :)wuuuu yoğun bir günmüş :)
biz de önce ev baktık sonra havuza gittik ben de yoruldum yauuwww
Selam canim trafikteysen yazma :)Selaaam
Selam canim trafikteysen yazma :)
Yok kuzu trafikteyken cok gergin oluyorsun ya ndan dedim canim :)Hahahah :) niye ya sen beni sevmiyon mu
Yok kuzu trafikteyken cok gergin oluyorsun ya ndan dedim canim :)
benım favorım ozlemle ıkızler ozlem olmasa ben kıme gulcem orda yaaaSenim favorin kim kuzum ay varya birde yarismanin birincisi ozlem cikiyormus soklarda olurum valla haha
Guzeldi tatlim pastalar borekler kisorlar vs yedim yedim Geldim kalabalikti baya.. Ay ben cok aciktim sunu sarjza takayim gideyim atistirmalik birseyler alayim :) gelirim canimÇok şükür bu saatler boş :) naptın nasıldı açılış
Nur ve ikizler kuzum ya nur olsun yada ikizler :) ayyyya ozlemin son halleri neydi yahu oyle.aslinda en cok ikizler hak ediyorbenım favorım ozlemle ıkızler ozlem olmasa ben kıme gulcem orda yaaa
senın favorın kım?
Guzeldi tatlim pastalar borekler kisorlar vs yedim yedim Geldim kalabalikti baya.. Ay ben cok aciktim sunu sarjza takayim gideyim atistirmalik birseyler alayim :) gelirim canim
bencede en cok ıkızler hakedıyo ama ozlemde gıtmesınnnnNur ve ikizler kuzum ya nur olsun yada ikizler :) ayyyya ozlemin son halleri neydi yahu oyle.aslinda en cok ikizler hak ediyor
Sagol Kuzum geldimmmm :)Afiyet olsun canımcım :)
İlk ciktigi zamanlar cok sessiz sakindi.. Ama sonradan bi acildi bi acildi :)bencede en cok ıkızler hakedıyo ama ozlemde gıtmesınnnn
Sagol Kuzum geldimmmm :)
Tatlim yuzunu hangi temizleyici ile yikiyorsun nemlendirici suruyor musunHoşgeldin :)
Ya benim yüzümde kaş ortası dudak kenarları pütür pütür soyuluyo gibi nedendir kaç gündür geçmiyor
Bu harbi için mi :)Selam
Enharbikız buralarda mısın?
Gullerin dikenler arasında yetiştiğine üzülmemeli insan,
Güllerin dikenler arasında yetiştiğine şükretmeli insan.
Offf bu söz şimdi banada iyi geldi gerçekten.....
Şuan yatiyrum, ama uykumda yoktur: )
Mucks
Havadandır sabun kullanma yüzüne, birde nemlendirici kullanHoşgeldin :)
Ya benim yüzümde kaş ortası dudak kenarları pütür pütür soyuluyo gibi nedendir kaç gündür geçmiyor
Tatlim yuzunu hangi temizleyici ile yikiyorsun nemlendirici suruyor musun
Tatlim yuzunu hangi temizleyici ile yikiyorsun nemlendirici suruyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?