- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.801
Aman yapcak birsey yok kapatalim konuyu aklima geldikce deliriyorum canimİlk maluniyet böyle olmamalıydı
Daha cok strese sokuyo yaniNot defterim var ama onda da seluloz yok zor yirtiliyor hatta hic yirtilmiyor desem yeri haha
Benim ki başka takımlı yapmaz onu :)Bebek besiltasli olsun pinko
Adamların da ilk galibiyeti :) aman hep yenerseniz tadı olmazİlk maluniyet böyle olmamalıydı
Tabikide yirtsan yirtilmiyor atsan atilmiyor :)Daha cok strese sokuyo yani
Evet canim aldiklarimizin gorumcek fotosunu cekmis koyyim yarin ayrintili koyarim simdi cabaliycak mecalim yokBebis icin mi? İyidir,ugrasiyorum iste deli manyaklarla
Ayyyy minicik minicikkk. Saglikla giyer insallah hepsini canimm Eki Görüntüle 1284547 simdilik bole de yarin ben duzgunce ceker koyarim
İyisimi sen bi soguk su ic gel tatlim :)Tabikide yirtsan yirtilmiyor atsan atilmiyor :)
Kim bu hakem mi yapmis bunuGeçen senede sizden birine haksız kart verip maçtan sonra helallik istemişti
Amin canimm rabbim sanada nasip etsin inşallahAyyyy minicik minicikkk. Saglikla giyer insallah hepsini canimm 
Desne yavru kartallarimiz olcak :)Benim ki başka takımlı yapmaz onu :)
İcip geldim isik hiziyla :)İyisimi sen bi soguk su ic gel tatlim :)
Amiinmm canimmm. Sen hamilesin dualarin kabul olur,dua et bana Amin canimm rabbim sanada nasip etsin inşallah
Ayyy çok güzellerrr bayıldım :)Eki Görüntüle 1284547 simdilik bole de yarin ben duzgunce ceker koyarim
Oyyyyy cok sekerler meryemim gule gule giysin gule gule giydir canimmmEki Görüntüle 1284547 simdilik bole de yarin ben duzgunce ceker koyarim
İlker Meral, Bursa maçında ersana kırmızı kart verdi haksızdıKim bu hakem mi yapmis bunu
inşallah canim benimAmiinmm canimmm. Sen hamilesin dualarin kabul olur,dua et bana 
daha neler varya kendimizden gectikAyyy çok güzellerrr bayıldım :)
Saol canim benimmnOyyyyy cok sekerler meryemim gule gule giysin gule gule giydir canimmm
Hatirlamiyorum onu izlemedim buyuk olasilikla bize ben uyuz oluyor hepsi bem bunu bilir bunu soylerimmmİlker Meral, Bursa maçında ersana kırmızı kart verdi haksızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?