- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.821
Bebek olasi geliyor insanininşallah canim benim
daha neler varya kendimizden gectik
Saol canim benimmn
Uyuz olduklarından değil, gs kötü fener kötü bjk yi rahat bırakırlarsa diğerleri ligden kopar. Arayı açtırmıyorlar böyle yaparak.Hatirlamiyorum onu izlemedim buyuk olasilikla bize ben uyuz oluyor hepsi bem bunu bilir bunu soylerimmm
Canım sen napıyon :)Amiinmm canimmm. Sen hamilesin dualarin kabul olur,dua et bana 
Geçilmez mi :) Sevimliler ya..inşallah canim benim
daha neler varya kendimizden gectik
Saol canim benimmn
Baydım sayenizde  Uyuz olduklarından değil, gs kötü fener kötü bjk yi rahat bırakırlarsa diğerleri ligden kopar. Arayı açtırmıyorlar böyle yaparak.
Canım sen napıyon :)
Tamam bee bıraktım :) Normal muhabbete dönmüştümAy birakin artik su mac muhabbetini
Aferin sana akilli kizTamam bee bıraktım :) Normal muhabbete dönmüştüm
Sen nereye kaçıp duruyon?Aferin sana akilli kiz
Burdayim ben Sen nereye kaçıp duruyon?
Uyuzlar uyuz bugun icim diyorum gokhanim o ortamda gidip soylenmesi gerekmeyecek bi tavirdi. Profesyonel bir futbolcunun o sekilde basina buyruk hareketlerinin sonuxu derbiye kesildi iste. Gokhan cok iyi oynuyor bugun gokhani hareket ettirmediler nerdeyse.. Bakalim ne olcak halimizUyuz olduklarından değil, gs kötü fener kötü bjk yi rahat bırakırlarsa diğerleri ligden kopar. Arayı açtırmıyorlar böyle yaparak.
Canım sen napıyon :)
İyi ki valla kanser olur cikardikiyi ki maca gitmemisiz
Dalgamı geçiyon aklınca :)pink msjını aldım çok duygu yüklüydü çok etkilendim
Ne mesajiymis ki opink msjını aldım çok duygu yüklüydü çok etkilendim
Bunlar dedikodumuzu yapiyo harbiNe mesajiymis ki o
Oğuzhanda neredeyse atılacaktı o da sinirliydi çok :)Uyuzlar uyuz bugun icim diyorum gokhanim o ortamda gidip soylenmesi gerekmeyecek bi tavirdi. Profesyonel bir futbolcunun o sekilde basina buyruk hareketlerinin sonuxu derbiye kesildi iste. Gokhan cok iyi oynuyor bugun gokhani hareket ettirmediler nerdeyse.. Bakalim ne olcak halimiz
Dalgamı geçiyon aklınca :)
Nasıl çağıracaktım ki başkaBaşla hadi anlatmaya ne demiş o cadaloz kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?