- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.841
çok seksi çağırdım :)Ne mesajiymis ki o
Neden öyle birşey yapalım :)Bunlar dedikodumuzu yapiyo harbi
Hiii fark ettim margaBunlar dedikodumuzu yapiyo harbi
İyisöyleyemem özel msj
Bu kadar mi?ahahaha
onlarla samimiyet kurmamama takmıs sevgilimin de benimkilerle samimi olmasına
düğünümü yapmayan evimi kurmayan insanlarla samimi olmam ben kusura bakmasınlar
Bence de artik onumuzde ki maclara bakicaz olcaya da uzuldumOğuzhanda neredeyse atılacaktı o da sinirliydi çok :)
Delirtiyorlar adamları profosyonellik mi kalıyor. Adam taçı kullanmıyor, gidip uyarınca kart görüyorsun, heralde küfür eder
Bizi oyle cagiran olmadigi icin anlayamadik,malız ya biz çok seksi çağırdım :)
Sorma bugun bi besik begendim korkulukari kaldirsam ben bile yatarim o dereceBebek olasi geliyor insanin
Pinkoda bi cene var bugun telefonda konusurken tabak kirdim bardak kirdim laf yetistircem diye :)Hiii fark ettim marga
İyi
Bence de artik onumuzde ki maclara bakicaz olcaya da uzuldum
Halaaa maacccccBence de artik onumuzde ki maclara bakicaz olcaya da uzuldum
Hahaha zaten bebek olsun aglamasindam kaynakli olarak hep onun yaninda yatacaksin :)Sorma bugun bi besik begendim korkulukari kaldirsam ben bile yatarim o derece
Hee biliyomPinkoda bi cene var bugun telefonda konusurken tabak kirdim bardak kirdim laf yetistircem diye :)
Seni nasıl çağıyorum :)Bizi oyle cagiran olmadigi icin anlayamadik,malız ya biz 
Abart abart :)Pinkoda bi cene var bugun telefonda konusurken tabak kirdim bardak kirdim laf yetistircem diye :)
Bizim gorumceyi biraksak dukkani ustumuze gecircektiGeçilmez mi :) Sevimliler ya..
Bu kadar mi?
Gökhan küfürden kart yedi. Olcay a birşey olmaz, kafasına top geldi sadece :)beşiktaş muhabbeti görünce direk daldımolcay ın ciddi bi problem var mıymış marga, onunla ilgili pek bişey göremedim nette.
bide gökhan neden kart görmüş? köydeyim de maça ne tv den ne internetten bakamadım
Hiii fark ettim marga
İyi
Sorunlu yaaa.. Boşver samimi olma. Çatlak bunlaryaaa klavye f uzun uzun yazamıyorum
ben dayının eve gittim ya
kalbim rahatsızlandı yaa
biraz balkona cıktım geri döndüm
bi nasılsın nasıl oldun demedi ya
sebebi de ben samamayet kurmuyomuşum ondanmış
Babamizi kovcaz artik adamcagiz napcak bakalimHahaha zaten bebek olsun aglamasindam kaynakli olarak hep onun yaninda yatacaksin :)
Gokhan homur homur soylendi ya bidi bidi el hareketi cekerek kirmizi karti sak diye cikardii olcayin kafaya top geldi biraz daha oynadiktan sonra kotu oldu vucudu titremis falan a!a hastaneye gitmek istememisti. Suan ne durumda bilmiyorum ma oturuyordu ikinci yarida gordum yani iyi gibiydi keske bi mr flan cektirseymis nazimm ne zaman doncen sahalarabeşiktaş muhabbeti görünce direk daldımolcay ın ciddi bi problem var mıymış marga, onunla ilgili pek bişey göremedim nette.
bide gökhan neden kart görmüş? köydeyim de maça ne tv den ne internetten bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?