- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.861
HoşgeldinHeeeeeeeeeyyyyyyyyyyooo
Gökhan küfürden kart yedi. Olcay a birşey olmaz, kafasına top geldi sadece :)
Selaminko Heeeeeeeeeyyyyyyyyyyooo
Mal ettiler biziBizi oyle cagiran olmadigi icin anlayamadik,malız ya biz 
Hakem maçı katletti. Yok önemli birşeyi yok, toparlanmıştı, etti sanırım açıklamadılar.başdönmesinden oyundan çıktı diye görünce baya korktuydum, iyi bari önemli bişeyi yokmuş.
gökhan cidden küfür etti mi peki? okudugum yorumlarda hakem pek iyi bir maç yönetmemiş diye gördüm de
Sorunlu yaaa.. Boşver samimi olma. Çatlak bunlar
Mesajimi aldin he!en geldin demi hih hosgeldin kuzum neler yapiyorsun ozledim seni eskisehirde misinHeeeeeeeeeyyyyyyyyyyooo
Gokhan homur homur soylendi ya bidi bidi el hareketi cekerek kirmizi karti sak diye cikardii olcayin kafaya top geldi biraz daha oynadiktan sonra kotu oldu vucudu titremis falan a!a hastaneye gitmek istememisti. Suan ne durumda bilmiyorum ma oturuyordu ikinci yarida gordum yani iyi gibiydi keske bi mr flan cektirseymis nazimm ne zaman doncen sahalara
Kim olsa dirdir eder be lokumsormayan kv
dayı ile yenge iyi çok panik olduler 4 döndüler etdafımda
yaa samimi olmamama sevgilim de bisi demiyo
sen olmassan ben de ailenle olmam deyip kısaz da yapmıyo
ben cok dırdır ediyorum annen böle baban böle diye o da bunalıyo dun çok büyük kavga ettik
sirf aileme ayrıldık diyemedik diye ayrılamadık
Aman aman ailesinin hareketlerini ondan çıkarmasormayan kv
ben cok dırdır ediyorum annen böle baban böle diye o da bunalıyo dun çok büyük kavga ettik
``gelll lan burayaaa,sacini yolarimmm Seni nasıl çağıyorum :)
Mal ettiler bizi
Hakem maçı katletti. Yok önemli birşeyi yok, toparlanmıştı, etti sanırım açıklamadılar.
Keske berabere bitseydi neyse artik.. Bi ara musait oldugunda seninle ozelden bir konu hakkinda konusacagim ablacim :) tamam misahalardayım yavrum da burayı şimdi akışta maç yorumu görünce fark ettim, algıda seçici oldum yani
vay anasını arkadaş, bilimum futbolcuların yakın çekimlerinde s.ktir leri oraya buraya koymalarını okuruz ama kart çıkmaz, gökhan olunca ne dedigini duymuş demek hakem, hay tebrik o zaman.
olcay da riske girmek istememiştir belki fenerbahçe maçı öncesi, kontrol etmişlerdir mutlaka da baya korkuttu.
en azından bi berabere kalsaydık ağzı kapanacaktı herkesin. şimdi kendi geçtiğimiz haftaki yedikleri gollere bakmadan çok başarılı beşiktaşla puan farkı 1 diye sevinen tipler var, sinir oldum
Hoşbuldummm merhabaaHoşgeldin
AleykümselaminkoSelaminko 
Gibi gibi canımMesajimi aldin he!en geldin demi hih hosgeldin kuzum neler yapiyorsun ozledim seni eskisehirde misin
Kim olsa dirdir eder be lokum
xAman aman ailesinin hareketlerini ondan çıkarma
Çarpılırsın bak :)``gelll lan burayaaa,sacini yolarimmm `` hep kotu davraniyosun bana  
Ayneeennn 
Bursa maçıydı o :) Biraz önde onu diyordum margayaaynı hakem geçen sene de gs maçından önce ersana kırmızı vermiş. bayılırlar önümüzü kesmeye. Allahtan yurt dışına el atamadılar henüz de orda iyi bişeyler yapabiliyoruz.
Cok mu yogunsun canimHoşbuldummm merhabaa
Aleykümselaminko
Gibi gibi canımEvet Eskişehirdeyim canım özledim bende buralara yazmayı fırsat olmuyor bir türlü :)
Mantıklı bir çözüm :)işte o takmamamı istiyoo kendisi biraz gamsızdır babam ona küfretse misal oturup kafaya takmaz
keşke ben de öyle olsam
o kin tutmaz
ben kin tutarım sonsuza dek
x
ondan cıkarıyorum ona cok yükleniyorum kendimi nasil tutacağım?
aklıma buraya anlatmak geldi sevgilime anlatmak yerine size anlatayım
Canim bunlar cok olur biriniz atesken digeriniz su olmalisiniz bizim dugun zamani cok asiri bisi olmadi ama birbirimizi alttan almasak cok kirilirdiksormayan kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?