İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

geçtiii bee kuzumm geçtiii walaa aynen darısı başınızaa hastasıyız dedeeeanaam 15 yaşındakini böle yapıosa gerisini düşünemiommmbnmki 60 dan bu yana sayıyor artkk amaa degişik sayıyo aşkım atarsa kaç diyorum 35 deyken 29 diyooo 3-5 gün önce gidioo sana kalsa haftaya gelcen diomm gülüoo odaanapıyım yaa psikolojimi tatmin ediomm diyee

Daha banlattırma kendini.. Özledik lan
İyiyim canım, sen nasılsıın ?

yok konu açmam o yüzdende banlanmam merak etme tatlım ben de sizi özledim :) alışmışım kısa sürede valla ..
İyi olmana sevindim :) Ben kötüyüm çok kötüyüm bu aralar ya . Dediğim dosyayı benimkinin babası bi liralık kargo bile olmayan bişeyle yollamış 2 haftadır gelmedi . Dosya gelmedi ve onaylanmayablrmişte ve sanrm bu gidişle benimki cezası düşebilcekken yatmak zorunda kalacak . Şubata kadar şubat 15e kdr bandırmada kalck 2 ay daha ne haber alcam ne yüzünü grcem zaten 1 aydır böyle biliyosun . Çıldırmak üzereyim . Ayrıca şubatta çıkıp açığa geçerken izinde vermiyorlarmş . 1 hafta izn var sanıyorduk yokmuş . Kafayı yiycm artık .
Demin biraz kafa dağıtıyım diye ders çalışıyım dedim onu da ablam aradı . Bişyler bişiyler dedi yok eniştemle araba alcaklarmşta yok dün gezmişlerde bilmem ne . moralimi bozdu bıraktm topladm bütün kitapları geldim nete .

evet ablası sorsun o zaman sipariş veriyorum panduflarııı :44:

inşallah küçük yada büyük olmaz :18:

Ayak numarasını direk söylee yollasınlar sana ne duruyon daha ver siparişee haydee

Oooo sen ne diyon kendisinin teyze oğlu var henüz 4 yaşında çocuk dudağımdan öptü diye kıyameti koparmıştı
Adam iyi düşünüyo

hehehe sen bizim nick muhabbetini kaçırmışsın sanırım canım
ben sıla canım sen Zeynep dimi?
38 beden s beden ayak numaram 38 memleket 38 ne anlarsan artık

Burda yokken bu sayfalar tıkır tıkır tam gaz gidince kaçırıyom
Memnun oldum 38 ayak numaralıı sılaaa Ben esin aslen, ama zeynoo diye anılıyorum buralarda

Kız naber :) senin şafak kalmadı artık ya dert etme bitti bitti en tatlı günleri şimdi son zaman bunlar .. Çok az bişey kalmş ocakda yanında işte :) . Maşallahh Allah kaza bela vermesin sağ salim kavuştursun inşallah .

bende sana yazdm beybii yaaa hee wala inanamıyoom kuzumm yaa artk btti bittiiiii

emin olamıyorum inşallah tam olur yaa umarım büyük yada küçük olma z

veriyorum şimdiii heey o kapli ısıtıcıyı da alayım mı :44:

ya adresi öğrenemezsem bir de :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Burda yokken bu sayfalar tıkır tıkır tam gaz gidince kaçırıyom
Memnun oldum 38 ayak numaralıı sılaaa Ben esin aslen, ama zeynoo diye anılıyorum buralarda

hmm anladım canım olsun önemli değil:13:
bende memnun oldum tatlım geleneği bozmayım o zaman Zeyno deyim bende

Allah allah.. Canını sıkmaya yeltenmiş sanki herkes..
Hani bi söz var ya ''sabırla değil, duayla gelir beklenen'' diye ben bu sözü en çok sana uygun görüyorum.
Sabretmekten ve umutlarından vazgeçme sakın.. Kimseye de aldırış etme, bu çilenin vuslatı var kuzu.. Bunu hiç unutma olur mu

bilmiyorumm benimkide çok üşürrrrr

aynenn leynnnn

Üşürse giyecek o kadarr

anaamm kop koop bayaa sıkıntılı senin heriff yaa

hoşgeldiin beybiii naber yaa dün bana mesaj atmışın ama teldeydimm görmedimm bnmkiyle derin meseleler wardııı daa

anladm cnm önemli değil . Aynı dün geceki gibiyim değişen bişey yok ya . sanırım ben şubata kadar beklicem delirmek üzereyim ya hala gelmedi adamın yolladığı dosya . Sanmıyorm artık gelecğini babası düşünmüyo oğlunu şaka gibi bi lira verip yolluyo en geç getiren kimse . Sanki çok vakit vardı mal heriff . Sinirlerim tepemde ya ne güzel ocakda çıkcaktı açığa knşcaktık telde . Ben şimdi nasl dayancam bilmiyorumki şubata kdr ben daha aralığı geçiremiyorum . Her gece ağlıyorum bıktım artık herşeyden . Nefret ediyorum aşktan sevgiden . Allah belasını versin böyle hayatında onun babasınında sülalesininde .. Görmek de duymak da istemiyorum artık . Sinirlerim bozuluyo dayanamyıorum . Demin ders çalışıyordum ablam aramış araba alcaklarmş eniştemle bilmem ne annemle knşuyolar aa şöylemi yaptınz böylemi yaptınz dio annem ' sizli ' konuşuyo ona bile sinirleniyorum psikolojim bozuldu artık . Yemin ederim yolda el ele sevgili görsem saldırcamm ayrılın len gözümün önünde el ele olmayın falan hahah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…