- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #8.561
ayyy bnmki giymez sanırım ben çok sewerimde o çocuk gbi diyee gymeezgiysee bende alırımmm
Sen sorma zaten lan anlar tabi, ablası sorsa anlayacağını sanmam
Cansuu sen nerelerdesin
banlanmştm giremedim 10 gün . Burdaym geldim . naslsn cnm
Sen sorma zaten lan anlar tabi, ablası sorsa anlayacağını sanmam
Cansuu sen nerelerdesin
Geçeer geçeer, darısı başımızaa siz gidince dede biz oluyoz buralar bize sorulur
Yav 15 yaşında dayıoğlu var, ama boylu poslu yakışıklı görsen 15 demezsin herif ondan kıskanıyor birazda
Sabah aradı asker şafak kaç dedim, saymıyor o ya. Bilmiyorum sen söyle dedi.
Şafak 64 uşak, tez gel sevdiğim kavuşak dedim. Güldü sıpaydii
ben giyer mı gıymez mı bılmıyorum :18::18:
ama ben aldıysam hoşlanmasa da gıyecek uleynnn
Ayak numaran mı 38 kız
İsim ver bana isiimmm
ben giyer mı gıymez mı bılmıyorum :18::18:
ama ben aldıysam hoşlanmasa da gıyecek uleynnn
Daha banlattırma kendini.. Özledik lan
İyiyim canım, sen nasılsıın ?
Len sizin kocaları benimkinin yanına yollayın az, ayağını çok düşünür her şeye kabuludur
gitmezse yakarıımm uleeyyynnn
evet ablası sorsun o zaman sipariş veriyorum panduflarııı :44:
inşallah küçük yada büyük olmaz :18:
geçtiii bee kuzumm geçtiii walaaaynen darısı başınızaa hastasıyız dedeee anaam 15 yaşındakini böle yapıosa gerisini düşünemiommm bnmki 60 dan bu yana sayıyor artkk amaa degişik sayıyo aşkım atarsa kaç diyorum 35 deyken 29 diyooo 3-5 gün önce gidioo sana kalsa haftaya gelcen diomm gülüoo odaa napıyım yaa psikolojimi tatmin ediomm diyee
hehehe sen bizim nick muhabbetini kaçırmışsın sanırım canım
ben sıla canım sen Zeynep dimi?
38 beden s beden ayak numaram 38 memleket 38 ne anlarsan artık
selammnasılsınız ?
geçtiii bee kuzumm geçtiii walaaaynen darısı başınızaa hastasıyız dedeee anaam 15 yaşındakini böle yapıosa gerisini düşünemiommm bnmki 60 dan bu yana sayıyor artkk amaa degişik sayıyo aşkım atarsa kaç diyorum 35 deyken 29 diyooo 3-5 gün önce gidioo sana kalsa haftaya gelcen diomm gülüoo odaa napıyım yaa psikolojimi tatmin ediomm diyee
Kız naber :) senin şafak kalmadı artık ya dert etme bitti bitti en tatlı günleri şimdi son zaman bunlar .. Çok az bişey kalmş ocakda yanında işte :) . Maşallahh Allah kaza bela vermesin sağ salim kavuştursun inşallah .
Ayak numarasını direk söylee yollasınlar sana ne duruyon daha ver siparişee haydee
Oooo sen ne diyon kendisinin teyze oğlu var henüz 4 yaşında çocuk dudağımdan öptü diye kıyameti koparmıştı
Adam iyi düşünüyo
Burda yokken bu sayfalar tıkır tıkır tam gaz gidince kaçırıyom
Memnun oldum 38 ayak numaralıı sılaaaBen esin aslen, ama zeynoo diye anılıyorum buralarda
Memnun oldum 38 ayak numaralıı sılaaaBen esin aslen, ama zeynoo diye anılıyorum buralarda
yok konu açmam o yüzdende banlanmam merak etme tatlım ben de sizi özledim :) alışmışım kısa sürede valla ..
İyi olmana sevindim :) Ben kötüyüm çok kötüyüm bu aralar ya . Dediğim dosyayı benimkinin babası bi liralık kargo bile olmayan bişeyle yollamış 2 haftadır gelmedi . Dosya gelmedi ve onaylanmayablrmişte ve sanrm bu gidişle benimki cezası düşebilcekken yatmak zorunda kalacak . Şubata kadar şubat 15e kdr bandırmada kalck 2 ay daha ne haber alcam ne yüzünü grcem zaten 1 aydır böyle biliyosun . Çıldırmak üzereyim . Ayrıca şubatta çıkıp açığa geçerken izinde vermiyorlarmş . 1 hafta izn var sanıyorduk yokmuş . Kafayı yiycm artık .
Demin biraz kafa dağıtıyım diye ders çalışıyım dedim onu da ablam aradı . Bişyler bişiyler dedi yok eniştemle araba alcaklarmşta yok dün gezmişlerde bilmem ne . moralimi bozdu bıraktm topladm bütün kitapları geldim nete .
bilmiyorumm benimkide çok üşürrrrr
aynenn leynnnn
Ayak numarasını direk söylee yollasınlar sana ne duruyon daha ver siparişee haydee
Oooo sen ne diyon kendisinin teyze oğlu var henüz 4 yaşında çocuk dudağımdan öptü diye kıyameti koparmıştı
Adam iyi düşünüyo
hoşgeldiin beybiii naber yaa dün bana mesaj atmışın ama teldeydimm görmedimm bnmkiyle derin meseleler wardııı daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?