- 30 Mart 2013
- 2.523
- 1.611
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #18.601
Belim çok ağrıyor, bir de bugun ne rüya göreceğim acaba..
Rüya görmekten bıktım, rüya görücem diye uyumak istemiyorum ya..
Allahın işine belli olmaz güzelim ya öyle kesin konuşmayalım bişey olur falan
bu arada ben de abuk subuk rüyalar görüyorum geçen rüyamda eşim hastanedeydi ben de iyileşsin diye kedi derisi yüzüp götürdüm ancak öyle iyileşebilir dedi doktoru:5
sende benim gibi manyak rüya görüyorsun demk ki
işiyle de ailesiyle de bizim evi düşün artık bombardıman
deme be??? ayyyy onun stresi de kötü olur ondan çatıyordur sana çözüm bulsan bari
boşver ya uğraşmaktan yoruldum artık o uyur sabaha kadar ben uyuyamam
Allahın işine belli olmaz güzelim ya öyle kesin konuşmayalım bişey olur falan
bu arada ben de abuk subuk rüyalar görüyorum geçen rüyamda eşim hastanedeydi ben de iyileşsin diye kedi derisi yüzüp götürdüm ancak öyle iyileşebilir dedi doktoru
işiyle de ailesiyle de bizim evi düşün artık bombardıman
hayırlara karşı
ben çok inanırım rüyalara
bilinç altı rüya mı korkunç rüyamı ne görüyorsun
bazılarının öfkesi saman alevi gibi olur
sende bilirsin kocanın huyunu
boşuna işkence etme kendine
sağlığından olursun
şu yıllarda herkesin kafası kırık sonra terapi terapi gezmeyelim kafaya takıp da
Bende çok değişik rüyalar görüyorum.Ama rüyamda sürekli yaralanıyorum.Ya hasta oluyorum.Ya bayılıyorum.Ya vuruluyorum.Ya kaçıyorum.Ya ağlıyorum ..
Hep böyle.. Rüya görmekten bıktım valla..
boşver ya uğraşmaktan yoruldum artık o uyur sabaha kadar ben uyuyamam
çok ironik değil mi psikolog beyfendileri
neyse o sabaha sakinleşir ben biliyorum huyunu böyle asıyor kesiyor hep zaten kendince sonra günaydın aşkım diye geliyo
seninki de böyle dengesiz mi
bir şeyleri sıkıntı falan mı ettin kendine acaba
neyse o sabaha sakinleşir ben biliyorum huyunu böyle asıyor kesiyor hep zaten kendince sonra günaydın aşkım diye geliyo
dengesiz değilde bizim kavgalarımız farklı oluyor..genelde barışırız..bağırısırız aynı anda öyle yani uyum var
evet sıkıntı etmiş bişeyleri
bende sıkıntılı olunca inliyormuşum eşim dedi
eğer rahatsam hiç ses çıkarmıyormuşum
Uyurken olumsuz bir şey düşünmem.Düşündüğümle ilgili görmem daha doğrusu..
Düşünmekten çekindiğim, düşünmek istemediğim ne varsa rüyama giriyor.İllalah geldi yeminle.. !
zaten düşünmekten çekindiklerin girmesi doğal bebeğim rüyana bunlarla yüzleşirsen rahatlayabileceğini düşünüyorum üstlerine git düşünmekten çekinme ki korkmadığını görsünler
dengesiz değilde bizim kavgalarımız farklı oluyor..genelde barışırız..bağırısırız aynı anda öyle yani uyum var
evet sıkıntı etmiş bişeyleri
bende sıkıntılı olunca inliyormuşum eşim dedi
eğer rahatsam hiç ses çıkarmıyormuşum
biz deönce iki üç posta bağırıp çağırıyoruz baya baya sonra bitti bu iş yetti canıma bittik artık diyoruz sonra bi süre sessizlik sonra tekrar bağrış çağrış sonra aynı anda öpüşüp koklaşıyoruz
tören gibi ya dikkat ettim de hep böyle
Yüzleşebileceğim bir konuda yok ki.Hergün rutin şeyler ..
Düşünmek istemediğim şeyler korktuğum şeyler değil.Morelimi bozacağından ötürü olsa gerek, düşünmekten kaçıyorum..
Yada şu felsefeyi benimsedim herhalde..
İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN..
Benimki de bu hesap..
cık tam tersi ben bir şeyden korktuğumda üstüne giderim bak bu bi teknik terapide kullanılan bir şey senin moralini bozacak ve sen ondan kaçıyorsun dimi mesela ne olsun atıyorum matiasın seni aldatması olsun bundan çekiniyorsan en kötü halinde senaryo haline getireceksin kafanda detaylı şekilde mesela evlisiniz hamilesin aldatıyor vs başta rahatsız edici olacak ama kaçmak yok ne küfürden ne şiddetten hiçbir detaydan kaçmak yok en rahatsız edici haliyle düşündüğünde göreceksin ki hala yaşamaya nefes almaya devam ediyorsun böyle yapa yapa korkuların azalır en kötüsü ne olabilir ki?
öyle kafadan konuşmuyorum benim çok işime yaradı bu...
Ya hayır böyle şeylerde değil işte..
Ya benim bilinç altımda bu tarz şeyler yok
bak misal vereyim sana..
ben hep rüyamda mutfakta tanımadığım adamlar görüyordum..
korkuyordum
birkaç adam sağda solda duruyordu
bana zarar verecekler diye korkuyordum
hep böyle görüyordum
o sene bizim mutfağı böcek basmıştı
böceklerden de acaip korkarım o adamlar meğerse böceklerden korktuğum için rüyama giriyormuş
rüyalara asla akıl sır ermez
birde mistik rüyalar var kiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?