- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #18.581
Beni rezil etmek uğruna banlanmayı göze alıyon yaniiAsayım mı , senin için banlanmaya göze alıyorum
Benim hiç kardeşim yok. Ablam abi de yok. Tek çocuğum ben, evleneyim teyze edecem senii
bi daha görmicekmiş yüzümü öyle dedi
sence ne kadar inandırıcı?
töbe töbe gene neye sinirlendi sana patladı kim bilir
camnım apartmanda hava basıncı oluşmuş olmasın aklıma geldi bizdede oluyr bazen üst katta yada apartmandaki havalandırma boşluğu açuksa birde üstteki kapı açılıp kapanıyorsa bibim kapıya hava basıncı oluyor sallanıyor böyle sanki
Ay ben o mevzulardan hiç anlamıyorum. Yımırtlaya bilcekmiymişin peki ?
Beni rezil etmek uğruna banlanmayı göze alıyon yanii
Bende tek çocuğum bende teyze olmak istiyorum doğurun çabuk
doktor yımırtlamıyon dedi foliküllerim mi ne guççukmuş salako hap kullanıyom dicektim demedim
ahaha dimi yakışıklı oğlan güzelkızı seyrediyor kıs prensensler gibi yatıyor.Yüz göz saç o biçim ağzı akmaz hormalamaz pıslamaz
töbe töbe gene neye sinirlendi sana patladı kim bilir
camnım apartmanda hava basıncı oluşmuş olmasın aklıma geldi bizdede oluyr bazen üst katta yada apartmandaki havalandırma boşluğu açuksa birde üstteki kapı açılıp kapanıyorsa bibim kapıya hava basıncı oluyor sallanıyor böyle sanki
stres yapmış galiba sana patlamış inan hiç birşey göremedim bu lafı gerektirecek
ama bazen insan böyle atarlanıyor erkeklerin regl side yok niye atarlanıyorlarsa
kapısı tıkırdayan arkadaşı bende merak ettim valla :26:
apartmanda yaşamıyorum tatlum yaa neyse yok şimdik yok ses bende hafiyelikten vazgeçtim.. yan komşumda dışarı çıkmış. direkt ona gittim(aynı zamanda ev sahibim olur) neysee kesildi şimdi ses. rahatım. sende rahat et
bebek istiyormusun????
benim 1 seneyi buldu herhalde doğum kontrol kullanıyorum yumurtlamamam doğal zaten kullanmanın amacı o düzensizlik için 6 ay kullancaktım sonra evlilikle de bahane oldu iyi oldu. ilkin çok üzüldüm ağladım bebeğimiz olmıcak diye ama öyle değilmiş o hap kullanırken zaten yumurtlamıyosun bu bir ikincisi test yapılmadan anlaşılmaz o üçüncüsü de yumurtlamıyo olsam bile 10 liralık bi ilacı varmış 3-4 tane yumoşluyomuşsun ikiz-üçüz bile oluyomuşulen o ilaçtan istiyom 3 tane oğlan doğuracam ikisinin ismini hazırladım da birini bulamadım unnamed kaldı sence? biri kesin ege olcak o kesin. diğeri mehmet öbürünü bulamadım
HayırNe kadar süre banlı kalırsam o kadar süre rahat rahat dolaşırsın buralarda
Başına bela olacağımmmm
Sende doğur
Deniz olsun..
Ben hiç anlamam isim işlerinden, benim kızım olsun adını eylül erkek olursa da kartal koyacağımmmm
bilmem ama haklıyım zannımca bu kez sürmez bu küslük öyle umuyorum yani :26:
ciddi değildir dimi ya :26: görür yani bidaha yüzümü
aaaaaaaaaaaaa
kız olursa benim de eylül olcak
Yawrum ya ine bir şeye sinirlenmiş sana patlamış geçer onun siniri sabah hatırlamaz belkide
Yok banlanma sensonra ben kimle çene yaparım
bilmem ama haklıyım zannımca bu kez sürmez bu küslük öyle umuyorum yani :26:
ciddi değildir dimi ya :26: görür yani bidaha yüzümü
Yawrucanlar ben kaçtım ya çok uykum geldi güzellikmuykuma yatayım
Hiç şansım yok sen benden önce doğurursun
kız görürür tabi
eşden vazgeçmek öyle kolay mı
ilk evlendiğimde bende çok snirliydim yok yere eşime çatardım sonra sonra düzeldim kendi evimde çok stres altında olduğum için öyle olmuş
şimdi çok şükür öyle değilim atlattım çok şükür
eşinin de sorunu olmasın ailesiyle işiyle ne biliyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?