İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Son düzenleme:
bi daha görmicekmiş yüzümü öyle dedi

sence ne kadar inandırıcı?

stres yapmış galiba sana patlamış inan hiç birşey göremedim bu lafı gerektirecek
ama bazen insan böyle atarlanıyor erkeklerin regl side yok niye atarlanıyorlarsa

kapısı tıkırdayan arkadaşı bende merak ettim valla :26:

apartmanda yaşamıyorum tatlum yaa neyse yok şimdik yok ses bende hafiyelikten vazgeçtim.. yan komşumda dışarı çıkmış. direkt ona gittim(aynı zamanda ev sahibim olur) neysee kesildi şimdi ses. rahatım. sende rahat et

Ay ben o mevzulardan hiç anlamıyorum. Yımırtlaya bilcekmiymişin peki ?

benim 1 seneyi buldu herhalde doğum kontrol kullanıyorum yumurtlamamam doğal zaten kullanmanın amacı o düzensizlik için 6 ay kullancaktım sonra evlilikle de bahane oldu iyi oldu. ilkin çok üzüldüm ağladım bebeğimiz olmıcak diye ama öyle değilmiş o hap kullanırken zaten yumurtlamıyosun bu bir ikincisi test yapılmadan anlaşılmaz o üçüncüsü de yumurtlamıyo olsam bile 10 liralık bi ilacı varmış 3-4 tane yumoşluyomuşsun ikiz-üçüz bile oluyomuş ulen o ilaçtan istiyom 3 tane oğlan doğuracam ikisinin ismini hazırladım da birini bulamadım unnamed kaldı sence? biri kesin ege olcak o kesin. diğeri mehmet öbürünü bulamadım

bilmem ama haklıyım zannımca bu kez sürmez bu küslük öyle umuyorum yani :26:

ciddi değildir dimi ya :26: görür yani bidaha yüzümü

Tamam o zaman canım sorun yok

Deniz olsun..

Ben hiç anlamam isim işlerinden, benim kızım olsun adını eylül erkek olursa da kartal koyacağımmmm

Yawrum ya ine bir şeye sinirlenmiş sana patlamış geçer onun siniri sabah hatırlamaz belkide

bence de ya bi de diyo ki hayatımı miktin mahvettin hayatımı

anaokulunda mı eğitim yaptınız diyerek mi mahvettim dedim homurdana homurdana uyudu

bilmem ama haklıyım zannımca bu kez sürmez bu küslük öyle umuyorum yani :26:

ciddi değildir dimi ya :26: görür yani bidaha yüzümü

kız görürür tabi
eşden vazgeçmek öyle kolay mı
ilk evlendiğimde bende çok snirliydim yok yere eşime çatardım sonra sonra düzeldim kendi evimde çok stres altında olduğum için öyle olmuş
şimdi çok şükür öyle değilim atlattım çok şükür
eşinin de sorunu olmasın ailesiyle işiyle ne biliyim ???

Hiç şansım yok sen benden önce doğurursun

Allahın işine belli olmaz güzelim ya öyle kesin konuşmayalım bişey olur falan

bu arada ben de abuk subuk rüyalar görüyorum geçen rüyamda eşim hastanedeydi ben de iyileşsin diye kedi derisi yüzüp götürdüm ancak öyle iyileşebilir dedi doktoru

işiyle de ailesiyle de bizim evi düşün artık bombardıman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…