İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

benimkisi bir örnekti seninki farklı olabilir üstünden kolayca işleyebileceğim bir konu diye seçtim. herkesin bilinçaltında bir şeyler var en basitinden ölüm ve yaşam içgüdüsü...

Ben Matias' ı rüyamda kötü görmüyorum, bilinç altım ona iyi odaklanmış durumda..

Lex olsaydı şimdi bir şey derdi bana ama neyse..

:))) tm canım
elbette 30 yaş nedir ki
şimdi 40 yaş orta yaş sayılıyor
imza
nicole kidman

valla nasıl geçti yıllar ne vakit 30 oldum bende anlamadım.. daha okuyacak çok kitabım, gezip görecek çok yerim yaşayacak çok günüm var.. helekii ideallerim hayallerim.. hayatı çok sevdiğim için mi bu kadar çabuk geçiyor zaman. anlamış değilim

daha neler yahu gencecik annesin sen

BDVde bi kız kendini hamile zannediyodu göbeğinin fotoğrafını çekip koymuştu sizce hamile göbeği gibi mi diye

ayyyy hiççç güleceğim yoktu vallahiiii..
o nasıl bişeymiş yaaaa
test al yap bari hiç olmadı karbonata işe o bile biraz daha bilimsel

just sen bugünküü görümce diş fırçası olayını kaçırdın kopardı benii konu 2.üyelikmiş

yok cicim okudum ben onu biliyorum ama cevap yazarken tam kapandı da kimmiş acaba

ayyyy hiççç güleceğim yoktu vallahiiii..
o nasıl bişeymiş yaaaa
test al yap bari hiç olmadı karbonata işe o bile biraz daha bilimsel

bulursam atayım canım ben de güldüm hamile göbeği dediği de ayva göbeği gibi bişey karbonata işeyince nasıl oluyo yav yapmış regl de olmuş 5 ay ama inanmıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…