İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

just sen bugünküü görümce diş fırçası olayını kaçırdın kopardı benii konu 2.üyelikmiş

yapma yaaa gene mi keklendik ???
birde ben şeyi çok merak ediyorum patatezli börek betiför bisküvi bide neydi cimdik o kadın gerçek değil bence üni öğrencsi bir genç kafa buluyor resmen

yapma yaaa gene mi keklendik ???
birde ben şeyi çok merak ediyorum patatezli börek betiför bisküvi bide neydi cimdik o kadın gerçek değil bence üni öğrencsi bir genç kafa buluyor resmen

ben o konuda çok kararsızım bazen diyorum kekleniyoruz bazen diyorum harbii saf bu.. yalnız kelimeleri okurken bile kahkaha attım

şöyle birşey
gebeyken metabolizmamız yavaşlıyor buna istinaden vücut daha fazla yağ yaksın diye vücudumuzdaki kimyasallar değişiyor ve gebelerin idrarı çok daha asitli çıkıyor..
normal idrarı karbonatla buluşturursan köpürür
ama gebe idrarı daha fazla köpürtür
böyle birşey
fakat o idrarın o denli asitli olması için en az 8-9 haftalık olmak gerekiyor
yani idrar karbonat için uygun kıvama gelinceye dek çoktan gebe olduğunu anlıyorsun
misal kanda ki hcg hormonu da belli bir ay sonunda sıfıra çekiliyor
5-6 aylık (yanlış hatırlamıyorsam) bir gebe test yapsa negatif çıkabiliyor
ayy yoruldum

nio Allah aşkına yaz karbonatla nasıl hamilelik anlaşılıyorr. öğrenmezsem çatlarım

Kızım siz uyumazmısınız ne gece 3 lere kadar buradasınız

Yarasamısınız nesiniz

İşte ben pazar sabahı hortlarken erkenden siz uyursunuz

Sonra ben burada yalnız kalırım

Çok yalnız

o mavi kuş ne ya şimdi oldu yarasa dedim diyemi ay tırstım gelin lan yalnızım ve kuş var profilimde :18::18::18::18:

Çabuk yaz uyuşukk Babama kahvaltı hazırlamaya gitcem

kuzum ben erkek arkadaşıma dogum günü varda hediyesini aldım ama + olarak da birşeyler eklemek istedim aklıma geldi
fakat dogum günü sözleri arıyorum benm aklıma gelmiyo la böyle şeyller duygusuzum ben güzel bir yer var mı bildin dicektim

Allah seni kahretmesin Ormantik ol azcıcık oğlum

Face'den Öznur & Çoşkun diye bi sayfa var oraya gir orda güzel sözler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…