- 28 Haziran 2015
- 698
- 4.660
- 43
- 33
Eninde sonunda birbirlerinden haberdar olurlar. Ikisinide kaybedersiniz.Merhaba kızlar.
Çok zor durumdayım. İki tane sevgilim var gerçekten nasıl oldu bende anlamadim. Bi tanesi memleketimden 7 aydır çıkıyoruz . Ve bu sene üniversiteye başladım. Diğeri de üniversitede aynı bölümde diğer sınıftan. Onunla da 2 buçuk aydır sevgiliyiz. İkisinden de vazgeçmiyorum çünkü ikisi de çok yakışıklı ve beni çok seviyorlar. Daha önce hem yakışıklı hem beni seven dört dörtlük kimse olmadı çok istedim bu sefer iki tane birden oldu . Ama ikisinden de vazgeçmiyorum.Bugüne kadar yakalanmadan bi şekilde devam ettim. Su an memleketimdeyim. Sömestr tatilinde . İki hafta sonra okul başlayacak ve sorun şu ki buradaki sevgilim en yakın arkadaşıma sevgililer gününde gelip bana süpriz yapacağını söylemiş ve kesin gelir çünkü ben üniversiteye başladığımdan beri gelmek istiyodu ben hep vizeler bitsin ben gelicem, ara tatil geliyor yakında bi ay ordayim diye engel oldum. Ama sevgililer gününde gelip sürpriz yapıcakmis. Üniversiteyi bulur bolumumu zaten biliyo ders saatlerimi biliyo. Çıkışta gelicekmis ve oradaki sevgilim de illa ki benimle olmak istiyicek. Zaten ders aralarında okul çıkışlarında hep beraberiz ben bu durumu napicam fakülteye gelip çıkışta sürpriz yapacak buradaki sevgilim birsuru de planlar yapmış
KeediciK venezia26 only_princess hepsi benim bebeklerim hiç birinden vazgeçemem sonra biz niye sapız. Arada kaynak yapılıyo kızlaaağğğğrrr
Aklıma bir şarkı.
3te yetmez 7 tane ver ver ver Allahım ver
Doların 4 tl yi bulduğu şu dönemde bizim sevgili sayımız eksilerde oynuyo şaka gibi hep bu kaynak yapanlar yüzünden
Bir f 16 değildik ama bizde çok yakışıklı düşürdük gençliğimizdeArabada 5 evde 15kesin kıyıda köşede bir tane daha vardır kız belki haberin yoktur
Kuzum zaten o adamların da eminim yedekleri vardır.
Bize öylesi gerekmiyor
Herkes en kurnaz kendini görür ama sorsanız kafasını kuma gömen deve kuşu da kurnazdır...
kontesbarts & KeediciK tövbe estrfrllah tövbee .
Kız bu napmış takımı tamamlamış köyden okuldan kentten :)
Geçen eve bi çocuk attım sorma çok sert atmışım duvara çarpıp bayıldıBir f 16 değildik ama bizde çok yakışıklı düşürdük gençliğimizde
Kızzzz bende lisede yapardım böyle valla gençliğimi hatırladım . Şuan gözümde üç damla düşüşe hazır bekliyokontesbarts & KeediciK tövbe estrfrllah tövbee .
Kız bu napmış takımı tamamlamış köyden okuldan kentten :)
Balım çıkan çıkmış zaten biz bu şansla erkek yurdu yada askeriye önünde beklesek bulamayız kimseyiBoşuna haftasonu dışarı çıkmayın gençler
kontrolsüz güç güç değildirGeçen eve bi çocuk attım sorma çok sert atmışım duvara çarpıp bayıldı
Kızzzz bende lisede yapardım böyle valla gençliğimi hatırladım . Şuan gözümde üç damla düşüşe hazır bekliyo
Merhaba kızlar.
Çok zor durumdayım. İki tane sevgilim var gerçekten nasıl oldu bende anlamadim. Bi tanesi memleketimden 7 aydır çıkıyoruz . Ve bu sene üniversiteye başladım. Diğeri de üniversitede aynı bölümde diğer sınıftan. Onunla da 2 buçuk aydır sevgiliyiz. İkisinden de vazgeçmiyorum çünkü ikisi de çok yakışıklı ve beni çok seviyorlar. Daha önce hem yakışıklı hem beni seven dört dörtlük kimse olmadı çok istedim bu sefer iki tane birden oldu . Ama ikisinden de vazgeçmiyorum.Bugüne kadar yakalanmadan bi şekilde devam ettim. Su an memleketimdeyim. Sömestr tatilinde . İki hafta sonra okul başlayacak ve sorun şu ki buradaki sevgilim en yakın arkadaşıma sevgililer gününde gelip bana süpriz yapacağını söylemiş ve kesin gelir çünkü ben üniversiteye başladığımdan beri gelmek istiyodu ben hep vizeler bitsin ben gelicem, ara tatil geliyor yakında bi ay ordayim diye engel oldum. Ama sevgililer gününde gelip sürpriz yapıcakmis. Üniversiteyi bulur bolumumu zaten biliyo ders saatlerimi biliyo. Çıkışta gelicekmis ve oradaki sevgilim de illa ki benimle olmak istiyicek. Zaten ders aralarında okul çıkışlarında hep beraberiz ben bu durumu napicam fakülteye gelip çıkışta sürpriz yapacak buradaki sevgilim birsuru de planlar yapmış
Balım çıkan çıkmış zaten biz bu şansla erkek yurdu yada askeriye önünde beklesek bulamayız kimseyi
kontrolsüz güç güç değildir
evet sen 1 tane ile devam et . tek çıkar yolun buZaten biriyle bile evlencegim belli değil daha üniversite 1im. Onların beni bırakmayacağı ne malum ilerde. Evliliğe yakın olsam ya da evli olsam tamam ama bu durumda bu kadar buyumemeli zamanla illa ki kalbimde sadece birisi kalicsk. Ama yine de herkes aynı şeyi söylüyor madem demek ki haklısınız bi an önce vericem bu karari
Daha karar vermedim sabahtan beri düşünüyorum. Hayır bide hiç bir sorun yok ortada bir an da pat diye nasıl diycem bilmiyorum bakalım biraz daha zaman gerek sanirimKıızzzz kimde karar kıldın,bak valllaha merak ettim. Bizi habersiz koyma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?