İki sevgilim...

bu nasıl bir his dünyası

sevgi yok ki

sevilme açlığı ve çevrenin ay ne yakışıklı sevgilisi var deme isteği var

bizim bir hocamız vardı geldiğiniz yerdeki sevgililerinizden ayrılın şimdiden derdi

örneğin bizim arkadaşlarımız var

lise birde tanışıp sevgili olmuşlar lise 3 ten itibaren ülkenin farklı yerlerinde yaşayıp farklı yerlerinde okudular vs vs

sonuçta 28 yaşında evlendiler arada yaklaşık 13 sene var

sevgi budur onların da çıkmıştır karşılarına yakışıklılar güzeller ki

kız doktor adam bilgisayar mühendisi hani öyle okulları hayatları vs de havalı

tavsiyeye gelince

memlekettekinden ayrılın öncelikle tatil bitişinde

aklım karıştı yanımda olana gitti deyin ve ayrılın

bir iki gün üzülür geçer

okuldakine de gidin ben ondan uzaktım ama ayrılamadım seninle de başladım şimdi gittim ayrıldım

bu şekilde kabulünse devam edelim deyin

o da akıllı bir delikanlı ise sizi bırakır

zira bu bir karakter meselesi yarın daha hoşunu görünce onu bırakıp yenisine yelken açacağınız buradan görülüyor

iki tane vay vay :) helal sana millet birini bulamazken bu performansı ayakta alkışlarım ben yeni gençlik hızlı ne yapalım :) sana tavsiyem ikiside farketmediyse hayatını yaşa onlar gelecek vaad etmiyor gez toz rahat bir yapıya sahipsin herhalde ama dikkat et bu kadar rahatlıkla rüzgar alır götürür seni yele okul bitmeden :):) ama diyorsunki benim kafa rahat rahat yaşa o halde :) sana kalmış tercih

ben istedim bir göz, Allah verdi iki göz olayına dönmüş olmamış olmamış şimdi 2sini birden kaybedicen. valla yapacak tek şey var, seçim yapmak. birini seç öteki ile vedalaş tez elden.. yoksa ikisiyle de vedalaşmak zorunda kalacaksın.

memleketteki ile ayrılman daha mantıklı duruyor. ünidekinden ayrılırsan ve memleketteki sevgililer gününde gelirse , ne ara ayrıldı da yenisini buldu diye düşünülür çünkü. memlekettekinden ayrıl, gelmesin.

Basligi okuyunca icimden ikiiiiiii keklik bir kayada suuuu icerrrrr diye bi ses yukseldi millet bitane bulamiyo iki tane mikemmel insan bulmussunuz tebrik ederimm ama aci bi haberim var mavi hap yada kirmizi hap sevgililer gunune karar secmeniz gerekiyor

çok güldüm ya +1

yalnız hiç mi biriyle otururken diğerinden mesaj gelmiyor arama gelmiyor merve diye kaydettin ne yaptın nasıl idare ediyosun ? bir de cinselik yok olmayacak da demişsin keşke bir tane adam gibi olsaydı da cinsellik de olsaydı o bizi ilgilendirmez. çok pişmen gerek senin daha.

eyyy tanrım bana bir tane bir yetmez üç tane üç yetmez yedi tane ver ver ver ver allah ım ver
sıkmayın kızın canını bakim :))))))

Sabah sabah rastladgim konuya bak bee.
Bende tavsiye vericem bende.
Bence sana bi 3.cu sevgili lazim.
3cu gay olsun,4 kisi dost ayagiyla takilin. O gay sevgililerinden tutturdugu ilk erkegi kendine asik etsin. Sonra o ikisi yollari ayirsin, sanada bitane kalsin.

Denemeye deger. En kotu ne olabilirki? 3 sevgilin olur en fena. Oh mis.

Tamam kızlar susun ayrılıyorum bugün birinden bu yorumlar üstüne

Karakter bozukluğu bence. İkisinide haketmiyorsun

Elimde olmadan gelişti hep olaylar hayır diyemedim
Pardon da ne demek hayır diyemedim????
Ee oldu ilerde evlenince, " ay biri asıldı hayır diyeydim kocacım, ikinizden de vazgeçemiyorum " dersin!!!!!!!!!!!

Inşallah ikisi de öğrenir de seni terk ederler öyle sap gibi kalırsin.
Zira bu sevgiye ve ilgiye layık değilsin.
Hayatta karma diye bir şey vardır unutma mutlaka bir gün aldatilirsin.

Sen nasil bir insansin.. Hayir cocuklara yazik senin yuzunden birbirlerine zarar vermesinler bari..
Aklima şener senin filmi geldi, bi kiz iki yegenini de idare ediyordu da en son kardesler birbirine girdiler kiz yuzunden..
Tez zamanda farkina varirlar umarim yaptigin rezilligin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…