İki sevgilim...

Ay çok güldüm yaşlar kaç 15-16? Birinden birini bırakacaksın mecbur ya da 3'lü takılacaksınız. Kuzenimin 14-15 yaşındayken 7 tane sevgilisi vardı aynı anda hey gidi. Şimdi hatırlatıyoruz utanıyor ehehehe.

Benim 20 ordakinin 21 buradakinin 24

Hay agzina saglik. Valla icimden gecenleri dememek icin kendimi zor tutuyom:) birde pişkin piskin akil ariyor ya. Millek dalga geciyo bunla farkinda degil:)

kesinlikle yaptığın çok yanlış. Kaç yaşında olursan ol böyle ilişkiler içerisinde olmamalısın. sen ikisinide sevmiyorsun bence. seninkisi ilgilerine iltifatlarına olan bağlılık. hoşuna gidiyor bu. Yaptığının çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Sadece biri olmalıydı ve böyle devam etmeliydin. Bunu yapmalısın. Elbet yakalanırsın. O zamanki utancını düşünsene. Çok kötü olur senin için. Kendine olan saygını daha fazla yitirme derim ben. Sana olan saygılarında yitip gitmesine izin verme. Bu yüzden seçimini yap ve arkasında dur. Empati kurmayı dene. Ne kadar onur kırıcı bir durum dimi. Ve şuan buna sebep olan sensin. Genceciksin. Herkes hata yapar. Olur ama nereden dönsek kardır. Bu şekilde devam etmemen sadece birini seçmen taraftarıyım.

İğrençsin bu kadar net! Keşke kim olduğunu bilsem de iki sevgili(!) ne de anlatıversem herşeyi edep haya kalmamış bide gelmiş akıl istiyorsun ya!

Gönül hakkına girmek ne kadar kolay olmuş onu net bir şekilde gördüm yani bu başlıkla. Sevgiye , sevene saygı kalmamış cidden..

Bu gonul hakki filan degil arkadaşım. Bu kiz baska arayis icinde kisa ve net. Konudada belirttigi gibi ikiside cok yakisikli filan diyor. Amac sevgililik filann degil yani

Hay ağzına sağlık bacım yaaa başa gelmek diye birşey yoktur insanlar kendi tercihlerini yaşarlar. @Gizyy Yeni nesil gümbür gümbür geliyo biz kedi besleriz ancak yada çöp biriktiririz evde

Hay ağzına sağlık bacım yaaa başa gelmek diye birşey yoktur insanlar kendi tercihlerini yaşarlar. @Gizyy Yeni nesil gümbür gümbür geliyo biz kedi besleriz ancak yada çöp biriktiririz evde

Valla canim boyle rezil rüsva olunacağına evde kedi beslemek cop biriktirmek daha mantikl:))

Kimseye rezil rusva olduğum yok

Kınamak istemiyorım mazallah ama yaptığın çok çok yanlış
Hala rezil olduğunu düşünmüyorsan, kendine olan saygında bir zedelenme yoksa, en önemlisi de için vicdanın suskunsa bizim ne dememizi bekliyorsun ki? Biraz ahlak lütfen. Kendine bunu yapma...

Valla canim boyle rezil rüsva olunacağına evde kedi beslemek cop biriktirmek daha mantikl:))
Bu durumu yaşamak rezillik değilde bunu sorunmuş gibi anlatmak rezil olmak. Sevmek yaa sevmek ne kadar kutsal bi duygu. Aşk Ne mükemmel bişey. Böyle boş işlerle bu duygular köreliyo haberi Yok kimsenin

şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik

Merak ettiğim yorumları okumadım ama ikisini de öpüp ellerini tuttuğuna sarıldığna falan eminim kaldiki 2 sevgili yapan biri farklı şeylerde yapabilir miden nasıl alıyor gerçekten merak ettm

Kimseye rezil rusva olduğum yok
Ar damarı denen birşey var.Bilmiyorum bunun bilincindemisin. Yaşına verdim hatadır dedim aşırı yanlış olmasına rağmen ama ufacık bir pişmanlığın olduğunu düşünmüyorum şu cevaplarından sonra. Senin ne kendine nede o sözde sevdiğin adamlara saygın kalmamış. İnsan karakterini verdiği kararlarla belli eder. Belli ettiğin şekil karakter sınırları içinde olmayacak kadar çarpık.

Konunun ciddi olduğunu varsayarak; öncelikle senin planın yakalanmamak üzerine olmamalı çünkü çok büyük bir risk almış durumdasın. Seni eleştirip kınamayacağım tam olarak aynı durum başıma gelmedi ama sevgilim varken başka biriyle tanışıp yakınlaşıp var olan ilişkimi de uygun bir anda bitirip diğerine devam etmiştim tam da senin yaşında, üniversitede. Hayatta olmaz olmaz diye bir şey yok. Senin yakalanma ihtimalin çok yüksek ki o zaman emin ol çok daha beter durumlarla karşılaşırsın işin içinden çıkamazsın. İllaki birine karşı duyguların daha yoğundur, o daha ağır basar. İyi düşün ve birini bitir eğer diğeriyle yoluna devam etmek istersen. Çünkü gerçek bir ilişkinin temelinde sadakat vardır, aşk varsa bağlılık vardır, teslimiyet vardır, gerçek sevgi vardır. Senin yaşadığın iki ilişkide gerçek birer ilişki değil onlar sadece yansıma, geleceğe taşıyamazlar seni, anlık mutlu ederler, egonu okşarlar ama gerçek aşkı sana veremezler. Gerçek aşkı bir kişi bir ilişki verir diğerine de ihtiyacın kalmaz. Gerçek aşkı sana ikisinden hangisi verebilir bunu düşün. Fazla zamanın da yok çünkü belki ikisinden biri senin gelecekteki hayat arkadaşın olacak, acele etmezsen onu kaybedebilirsin. Bence sen şu anda bir tiyatro oynuyorsun bunun seni mutlu ettiğini zannediyorsun ama bir an önce gerçek hayata dönmezsen gerçek hayata döndüğünde elinde bir hiç kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…