Bize degil vicdanina ve ahlak degerlerine seslen bana yardim edin diye.belki ederler bilmiyorum bu degerlerin sendeki olcutu nedir bilmedigimden.Dalga geçmeyin yardım edin lütfen işin içinden çıkmam lazım
Benim 20 ordakinin 21 buradakinin 24Ay çok güldüm yaşlar kaç 15-16? Birinden birini bırakacaksın mecbur ya da 3'lü takılacaksınız. Kuzenimin 14-15 yaşındayken 7 tane sevgilisi vardı aynı anda hey gidi. Şimdi hatırlatıyoruz utanıyor ehehehe.
Hay agzina saglik. Valla icimden gecenleri dememek icin kendimi zor tutuyom:) birde pişkin piskin akil ariyor ya. Millek dalga geciyo bunla farkinda degil:)
Gönül hakkına girmek ne kadar kolay olmuş onu net bir şekilde gördüm yani bu başlıkla. Sevgiye , sevene saygı kalmamış cidden..
Hay ağzına sağlık bacım yaaaBize beddua edecegine kendi yedigin halti dusun kizim. Kendini bilen bi insan bunu yapmaz. Kimse seni tutupta ikisiyle zorla sevgili yapmadi sonucta. Ufak cocukta degilsin anladigim kadarıyla. Ikisinide seviyorum diye bisey yok ne kadar genis kalbin miden varmış senin oyle.
Hay ağzına sağlık bacım yaaabaşa gelmek diye birşey yoktur insanlar kendi tercihlerini yaşarlar. @Gizyy Yeni nesil gümbür gümbür geliyo biz kedi besleriz ancak yada çöp biriktiririz evde
kesinlikle yaptığın çok yanlış. Kaç yaşında olursan ol böyle ilişkileıcı bir durum dimi. Ve şuan buna sebep olan sensin. Gencecik
Kimseye rezil rusva olduğum yokValla canim boyle rezil rüsva olunacağına evde kedi beslemek cop biriktirmek daha mantikl:))
Kimseye rezil rusva olduğum yok
Bu durumu yaşamak rezillik değilde bunu sorunmuş gibi anlatmak rezil olmak. Sevmek yaa sevmek ne kadar kutsal bi duygu. Aşk Ne mükemmel bişey. Böyle boş işlerle bu duygular köreliyo haberi Yok kimseninValla canim boyle rezil rüsva olunacağına evde kedi beslemek cop biriktirmek daha mantikl:))
Merhaba kızlar.
Çok zor durumdayım. İki tane sevgilim var gerçekten nasıl oldu bende anlamadim. Bi tanesi memleketimden 7 aydır çıkıyoruz . Ve bu sene üniversiteye başladım. Diğeri de üniversitede aynı bölümde diğer sınıftan. Onunla da 2 buçuk aydır sevgiliyiz. İkisinden de vazgeçmiyorum çünkü ikisi de çok yakışıklı ve beni çok seviyorlar. Daha önce hem yakışıklı hem beni seven dört dörtlük kimse olmadı çok istedim bu sefer iki tane birden oldu . Ama ikisinden de vazgeçmiyorum.Bugüne kadar yakalanmadan bi şekilde devam ettim. Su an memleketimdeyim. Sömestr tatilinde . İki hafta sonra okul başlayacak ve sorun şu ki buradaki sevgilim en yakın arkadaşıma sevgililer gününde gelip bana süpriz yapacağını söylemiş ve kesin gelir çünkü ben üniversiteye başladığımdan beri gelmek istiyodu ben hep vizeler bitsin ben gelicem, ara tatil geliyor yakında bi ay ordayim diye engel oldum. Ama sevgililer gününde gelip sürpriz yapıcakmis. Üniversiteyi bulur bolumumu zaten biliyo ders saatlerimi biliyo. Çıkışta gelicekmis ve oradaki sevgilim de illa ki benimle olmak istiyicek. Zaten ders aralarında okul çıkışlarında hep beraberiz ben bu durumu napicam fakülteye gelip çıkışta sürpriz yapacak buradaki sevgilim birsuru de planlar yapmış
Ar damarı denen birşey var.Bilmiyorum bunun bilincindemisin. Yaşına verdim hatadır dedim aşırı yanlış olmasına rağmen ama ufacık bir pişmanlığın olduğunu düşünmüyorum şu cevaplarından sonra. Senin ne kendine nede o sözde sevdiğin adamlara saygın kalmamış. İnsan karakterini verdiği kararlarla belli eder. Belli ettiğin şekil karakter sınırları içinde olmayacak kadar çarpık.Kimseye rezil rusva olduğum yok
Kimseye rezil rusva olduğum yok
Merhaba kızlar.
Çok zor durumdayım. İki tane sevgilim var gerçekten nasıl oldu bende anlamadim. Bi tanesi memleketimden 7 aydır çıkıyoruz . Ve bu sene üniversiteye başladım. Diğeri de üniversitede aynı bölümde diğer sınıftan. Onunla da 2 buçuk aydır sevgiliyiz. İkisinden de vazgeçmiyorum çünkü ikisi de çok yakışıklı ve beni çok seviyorlar. Daha önce hem yakışıklı hem beni seven dört dörtlük kimse olmadı çok istedim bu sefer iki tane birden oldu . Ama ikisinden de vazgeçmiyorum.Bugüne kadar yakalanmadan bi şekilde devam ettim. Su an memleketimdeyim. Sömestr tatilinde . İki hafta sonra okul başlayacak ve sorun şu ki buradaki sevgilim en yakın arkadaşıma sevgililer gününde gelip bana süpriz yapacağını söylemiş ve kesin gelir çünkü ben üniversiteye başladığımdan beri gelmek istiyodu ben hep vizeler bitsin ben gelicem, ara tatil geliyor yakında bi ay ordayim diye engel oldum. Ama sevgililer gününde gelip sürpriz yapıcakmis. Üniversiteyi bulur bolumumu zaten biliyo ders saatlerimi biliyo. Çıkışta gelicekmis ve oradaki sevgilim de illa ki benimle olmak istiyicek. Zaten ders aralarında okul çıkışlarında hep beraberiz ben bu durumu napicam fakülteye gelip çıkışta sürpriz yapacak buradaki sevgilim birsuru de planlar yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?