DEĞİŞİKMerhaba kızlar.
Çok zor durumdayım. İki tane sevgilim var gerçekten nasıl oldu bende anlamadim. Bi tanesi memleketimden 7 aydır çıkıyoruz . Ve bu sene üniversiteye başladım. Diğeri de üniversitede aynı bölümde diğer sınıftan. Onunla da 2 buçuk aydır sevgiliyiz. İkisinden de vazgeçmiyorum çünkü ikisi de çok yakışıklı ve beni çok seviyorlar. Daha önce hem yakışıklı hem beni seven dört dörtlük kimse olmadı çok istedim bu sefer iki tane birden oldu . Ama ikisinden de vazgeçmiyorum.Bugüne kadar yakalanmadan bi şekilde devam ettim. Su an memleketimdeyim. Sömestr tatilinde . İki hafta sonra okul başlayacak ve sorun şu ki buradaki sevgilim en yakın arkadaşıma sevgililer gününde gelip bana süpriz yapacağını söylemiş ve kesin gelir çünkü ben üniversiteye başladığımdan beri gelmek istiyodu ben hep vizeler bitsin ben gelicem, ara tatil geliyor yakında bi ay ordayim diye engel oldum. Ama sevgililer gününde gelip sürpriz yapıcakmis. Üniversiteyi bulur bolumumu zaten biliyo ders saatlerimi biliyo. Çıkışta gelicekmis ve oradaki sevgilim de illa ki benimle olmak istiyicek. Zaten ders aralarında okul çıkışlarında hep beraberiz ben bu durumu napicam fakülteye gelip çıkışta sürpriz yapacak buradaki sevgilim birsuru de planlar yapmış
"İnşallah başınıza gelir" mi demişBen üniversiteye gidince kabak çiçeği gibi açıldım demiyorsun da inşallah sizin de başınıza gelir de anlarsınız saçmalığına vurmuşsun. Biz de üniversiteye gittik ortamı gördük yani merak etme ama çok şükür ki yüzsüz ve arsız değildik neye ne tepki vereceğimizi biliyorduk. İnsanların duygularıyla oynayıp da burda millete vazgeçemiyorum deme zira yaşadığın şeyLERİN aşk olmadığını hepimiz biliyoruz anlayabiliyoruz. Gerçi fakesindir kesin ama ben olmama ihtimalini göze alarak yazdım çünkü ne yazık ki böyle insanlar mevcut.
Hadi birine daha evet de 3 Evet le uğurlayalım seni
Şaka bi yanada 2 sinden de ayrıl
Valla bende anlamıyorum.burda ''birisinden ayrıl,öbürüyle ol '' diyenleri de anlamıyorum.. eşiniz ya da sevgiliniz sizi aldatsa , aldatıyor olsa diğer kişiden ayrılsa ,sadece siz olsanız, affedermiydiniz onu ?
Ben 25 buçuk yaşındayım 4 yıllık lisans mezunuyum birde aöf okuyorum Bir aöf bölümü daha düşünüyorum. Başıma gelir mi acaba? Örgün eğitim şart mı"İnşallah başınıza gelir" mi demiş
27 yaşındayım, 4 sene üniversite okudum başıma gelmedi
Şimdi üniversitede olan üyeler düşünsün! Ben yırttım
Valla bende anlamıyorum.
Sadece amaç önce birini kurtarmak sonra zaten bu tekiyle yetinemez oda biter
Ayrıca iki kişiyi idare edip de cinsellik yaşamıyorum diye belirtmek.. Büyük edep,ahlak ve namus timsalisiniz gerçekten bravo.
Bilemedim ama bence 4 yıllık lisansı sağ salim bitirerek sıranızı savmışsınızdır siz de. Biz kendimizi kurtardık, darısı diğerlerinin başına.Ben 25 buçuk yaşındayım 4 yıllık lisans mezunuyum birde aöf okuyorum Bir aöf bölümü daha düşünüyorum. Başıma gelir mi acaba? Örgün eğitim şart mı
Ben 25 buçuk yaşındayım 4 yıllık lisans mezunuyum birde aöf okuyorum Bir aöf bölümü daha düşünüyorum. Başıma gelir mi acaba? Örgün eğitim şart mı
"İnşallah başınıza gelir" mi demiş
27 yaşındayım, 4 sene üniversite okudum başıma gelmedi
Şimdi üniversitede olan üyeler düşünsün! Ben yırttım
Ben de iki unv birden okuyorum
Aman allahım yoksa , yoksaaaa ben 4 tane falan mı bulcam kız ...
Töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?