İki sevgilim...

DEĞİŞİK

Körün istediği bir göz allah vermiş iki göz sonunu merak ettim şimdi

Hadi birine daha evet de 3 Evet le uğurlayalım seni

Şaka bi yanada 2 sinden de ayrıl

Ben üniversiteye gidince kabak çiçeği gibi açıldım demiyorsun da inşallah sizin de başınıza gelir de anlarsınız saçmalığına vurmuşsun. Biz de üniversiteye gittik ortamı gördük yani merak etme ama çok şükür ki yüzsüz ve arsız değildik neye ne tepki vereceğimizi biliyorduk. İnsanların duygularıyla oynayıp da burda millete vazgeçemiyorum deme zira yaşadığın şeyLERİN aşk olmadığını hepimiz biliyoruz anlayabiliyoruz. Gerçi fakesindir kesin ama ben olmama ihtimalini göze alarak yazdım çünkü ne yazık ki böyle insanlar mevcut.

"İnşallah başınıza gelir" mi demiş
27 yaşındayım, 4 sene üniversite okudum başıma gelmedi

Şimdi üniversitede olan üyeler düşünsün! Ben yırttım

bu konu gercek mi :)) ben bir erkekle zor bas ediyorum sen ikisini nasil idare ediyosun valla helal olsun
saka bi yana, eger konu gercekse cok kötü bir insansin sen, 2 insanin gururuyla ve duygulariyla oynuyorsun.
yaziklar olsun. aynisi sana yapilsa burda aglayarak konu acardin muhtemelen
cok yazik... ailen bilse nasil gurur duyardi seninle

burda ''birisinden ayrıl,öbürüyle ol '' diyenleri de anlamıyorum.. eşiniz ya da sevgiliniz sizi aldatsa , aldatıyor olsa diğer kişiden ayrılsa ,sadece siz olsanız, affedermiydiniz onu ?
Valla bende anlamıyorum.
Sadece amaç önce birini kurtarmak sonra zaten bu tekiyle yetinemez oda biter

"İnşallah başınıza gelir" mi demiş
27 yaşındayım, 4 sene üniversite okudum başıma gelmedi

Şimdi üniversitede olan üyeler düşünsün! Ben yırttım
Ben 25 buçuk yaşındayım 4 yıllık lisans mezunuyum birde aöf okuyorum Bir aöf bölümü daha düşünüyorum. Başıma gelir mi acaba? Örgün eğitim şart mı

Ben 25 buçuk yaşındayım 4 yıllık lisans mezunuyum birde aöf okuyorum Bir aöf bölümü daha düşünüyorum. Başıma gelir mi acaba? Örgün eğitim şart mı
Bilemedim ama bence 4 yıllık lisansı sağ salim bitirerek sıranızı savmışsınızdır siz de. Biz kendimizi kurtardık, darısı diğerlerinin başına.

Ben de iki unv birden okuyorum
Aman allahım yoksa , yoksaaaa ben 4 tane falan mı bulcam kız ...
Töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…