Üçüncüyü bulduEeeeee hangisinden ayrıldın?
Ayrılsın işimi gücümü bıraktım bekliyorum.Üçüncüyü buldutamam şimdi sakinleşmiş daha ayrılmadı
Ayrılsın işimi gücümü bıraktım bekliyorum.
Ayrıl hadi @gzliqa
Henüz sebep yok ayrılmam için gitcegime yakın ayrılıcamAyrılsın işimi gücümü bıraktım bekliyorum.
Ayrıl hadi @gzliqa
Bi sektör bacım şuradan yaSizinde eleştirdiğiniz başınıza gelir umarım. Çünkü bende asla yapmam böyle bişey diyen biriydim
Duanla doğmadım ki bedduanla öleyimBi sektör bacım şuradan ya
amin desek kabul oluyor mu ?
Çok manidar beddua etti yalnız.Duanla doğmadım ki bedduanla öleyim
Sebep mi yok?Henüz sebep yok ayrılmam için gitcegime yakın ayrılıcam
Bence bu konuya soda içilir ancak.Reklam arası oldu git çayları doldur da gel
Tüm kk nın basiretler kilit bu bedduadan sonraÇok manidar beddua etti yalnız.
Seçene kadar dakipdeyizTüm kk nın basiretler kilit bu bedduadan sonraM e g g sevgi neydi sevgi emekti Asya kimi seçecek? Reklamlardan sonraaağğğğğ
Favori adayını yaz 3004e SMS olarak gönder. Murat bozla hadise de dönerse bu iş oldu demektirSeçene kadar dakipdeyiz
Kuzum birinden ayrılDalga geçmeyin yardım edin lütfen işin içinden çıkmam lazım
Merhaba kızlar.
Çok zor durumdayım. İki tane sevgilim var gerçekten nasıl oldu bende anlamadim. Bi tanesi memleketimden 7 aydır çıkıyoruz . Ve bu sene üniversiteye başladım. Diğeri de üniversitede aynı bölümde diğer sınıftan. Onunla da 2 buçuk aydır sevgiliyiz. İkisinden de vazgeçmiyorum çünkü ikisi de çok yakışıklı ve beni çok seviyorlar. Daha önce hem yakışıklı hem beni seven dört dörtlük kimse olmadı çok istedim bu sefer iki tane birden oldu . Ama ikisinden de vazgeçmiyorum.Bugüne kadar yakalanmadan bi şekilde devam ettim. Su an memleketimdeyim. Sömestr tatilinde . İki hafta sonra okul başlayacak ve sorun şu ki buradaki sevgilim en yakın arkadaşıma sevgililer gününde gelip bana süpriz yapacağını söylemiş ve kesin gelir çünkü ben üniversiteye başladığımdan beri gelmek istiyodu ben hep vizeler bitsin ben gelicem, ara tatil geliyor yakında bi ay ordayim diye engel oldum. Ama sevgililer gününde gelip sürpriz yapıcakmis. Üniversiteyi bulur bolumumu zaten biliyo ders saatlerimi biliyo. Çıkışta gelicekmis ve oradaki sevgilim de illa ki benimle olmak istiyicek. Zaten ders aralarında okul çıkışlarında hep beraberiz ben bu durumu napicam fakülteye gelip çıkışta sürpriz yapacak buradaki sevgilim birsuru de planlar yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?