İki sevgilim...

ben seni cok sevdiklerini soyledigin erkeklerin seni cok takmadigini dusunuyorum.yoksa coktan anlarlardi boyle bir durumu bence.yinede ortaya ciktiginda onlarin ve cevrendekilerin gizunde ne olacagini yazmama gerek yok zaten..gencecik kizsin kendine saygin olsun herseyden once hayatta kurallarin olsun sen bunu yapan biri olarak aldatildiginda ses cikarmaya hakki olmayan birisin su anda.aklini basina al tavsiye istiyorsanda ikisinsende ayril.karakterinin duzelmesi icin cabala ,kendini gelistir.okulunu bitir iki erkege kafa yoracagina derslerine yor..merak etme erkeksizlikten kimse ölmez..

Ayy aklıma "Ben Sana Söylemiştim" filmi geldi. İzle çok güzel bi filmdir. Orda da senin gibi 2 sevgilisi olan bi kız var. Belki yardımcı olur.

Son düzenleme:
Henüz sebep yok ayrılmam için gitcegime yakın ayrılıcam
Sebep mi yok? ay istediğin sebep olsun tatlişko
*başkasından hoşlanıyorum
*sana karşı birşey hissetmiyorum üzgünüm
*uzaklıktan dolayı soğudum bitsin
Diyebilirsin.
En bombası da
*kumana el salla aşkımm diyebilirsin.
Ha ama daha erken dimi giderken ayrılcan (yav he he) şimdi ayrılırsan kim gezdircek seni yoksa
Reklam arası oldu git çayları doldur da gel
Bence bu konuya soda içilir ancak.

Dalga geçmeyin yardım edin lütfen işin içinden çıkmam lazım
Kuzum birinden ayrıl
Yani geleceği zaman kavga et bitir yoksa çok kötü bir zanla anılırsın bir bayan olarak kimseye yakışmaz bu tavır okul küçük memleket küçük yaşın küçük bir ömür adın çıkar aklını başına al olmuş olan iadere etme birinden vazgeç
Okula gelse ikisi de terk edecek kavga çıkacak 4 yıl boyunca adın çıkacak sana iyi gözle bakmayan değer vermeyen takılmakta isteyen tipler peşinde dolanacak

adamların özellikleri yakışıklı olmak mı?
o zaman hangisi daha yakışıklıysa onu seçecen baktığın pencereden başka türlü seçim yapman mümkün değil..

hadi 2 tane sevgilin var , kimsenin karakterini eleştirmek burda bize düşmez belliki büyük bir hata yapmışsın..benim düşüncem ilkini gerçekten sevseydin ikincisi olmazdı. ikincisini de sevdiğini düşnmüyorum belliki ilk sevgilinden kopamıyorsun. kendine bir iyilik yap Allah aşkına ikisinden de ayrıl aklını başına al ve kendine temiz bir sayfa aç şu hayatın için. !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…