Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Sanmıyorum Can'ımBen 25 buçuk yaşındayım 4 yıllık lisans mezunuyum birde aöf okuyorum Bir aöf bölümü daha düşünüyorum. Başıma gelir mi acaba? Örgün eğitim şart mı
"ha iyi cinsellik yoksa normal" diyecegimizi düsünüyordur belki de. ilginc
Sanmıyorum Can'ım
Sen bunu kendine yakıştırmazsın zaten
Birbirlerinden haberleri olunca bakalım ikiside seni çok sevecek mi. Birde utanmadan yazmış buraya terbiyesiz. Ama etme bulma dünyası seni b...k seviyorlar, emin ol onlarında senden başka kimbilir kaçtane sevgilisi vardır. Sana az bile..İkisinden de vazgeçmiyorum çünkü ikisi de çok yakışıklı ve beni çok seviyorlar.
Yuhhh ancak bu kadar saçma bir cevap verilirdiAynen başımıza gelmeden anlayamazmışız. Ben de yırttım çok şükür
Tabikide bulmayacağımÜçüncü'yü de bulduğunda, lütfen gelip burada konu açma. .
Tabikide bulmayacağım
(Hatasını anlamadı)Hatanı anladığına gore,
ikisinden de ayrılmanın senin için
iyi bir seçenek olduğunu düşünebilirsin. . .
(değil mi...)
Aslında haklısınız ama birinciyle güzel düzgün bi ilişkimiz vardı diğeriyle okulda tanıştık hatta nefretle başladı ilk başta sürekli atışıyoduk ve bu durum çok hoşuma gitmeye başladı ondan uzak durmak istedim ama engel olamadım çünkü çok mutluydum ve beklemediğim bi anda söyledi herşeyi ve hayır diyemedim devamı da güzel oldu ikisiyle de mutluyum
Ay kıyamam yorumlar olumsuz olunca tabi gına gelmiş. İki sevgili deyince bize az geldi o yüzden olumsuz yorum yapmışız. Üç Dört tane olsaydı daha iyi yönlendirirdikAy tamam tamam artık susun yahu konuyu açtığıma bin pişman oldum onlar yakalasa bu kadar laf etmezdi bi susmadiniz
Ay tamam tamam artık susun yahu konuyu açtığıma bin pişman oldum onlar yakalasa bu kadar laf etmezdi bi susmadiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?