İki sevgilim...

Ben 25 buçuk yaşındayım 4 yıllık lisans mezunuyum birde aöf okuyorum Bir aöf bölümü daha düşünüyorum. Başıma gelir mi acaba? Örgün eğitim şart mı
Sanmıyorum Can'ım
Sen bunu kendine yakıştırmazsın zaten

Bu ne aymazlık birde ne yapıcam diye konu açıyorsunuz sizin gibilerin aldatılması lazıö ki aklı başına gelsin ikisi de sevse bile onları kandırmaya hakkınız yok biri size bunu yapsa lanet edersiniz inşallah haberi olur da ayrılır sizin gibi iki yüzlüden

İkisinden de vazgeçmiyorum çünkü ikisi de çok yakışıklı ve beni çok seviyorlar.
Birbirlerinden haberleri olunca bakalım ikiside seni çok sevecek mi. Birde utanmadan yazmış buraya terbiyesiz. Ama etme bulma dünyası seni b...k seviyorlar, emin ol onlarında senden başka kimbilir kaçtane sevgilisi vardır. Sana az bile..

Ay tamam tamam artık susun yahu konuyu açtığıma bin pişman oldum onlar yakalasa bu kadar laf etmezdi bi susmadiniz

Ikisiyle bir den evlen o zaman ne demek ikisyle de mutluyum.Sen bu isin içinden çıkmassin en mantiklisi ikisinden de ayrıl 2 sini birden nasıl idare edeceğim demek ten daha iyidir

Ay tamam tamam artık susun yahu konuyu açtığıma bin pişman oldum onlar yakalasa bu kadar laf etmezdi bi susmadiniz
Ay kıyamam yorumlar olumsuz olunca tabi gına gelmiş. İki sevgili deyince bize az geldi o yüzden olumsuz yorum yapmışız. Üç Dört tane olsaydı daha iyi yönlendirirdik

Allah herkese akil fikir dagitiirken semsiye altinda falanmi kaldin ki sen acabaa kiyaamamm ayrilamiyormus
sen bizle dalga geçiyon ama neysee bakalim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…