İki sevgilim...

nasıl yani bu riyakarlığa devam mı ediceksin tam gaz? pes doğrusu.
Şimdilik birinden vazgeçme gibi bir düşüncem yok çünkü gerçekten ikisiyle de ayrı düşünemiyorum kendimi zamanla duygularim bi tarafa karşı ağırlık verirse o zaman belki diğerinden vazgeçerim

Şimdilik birinden vazgeçme gibi bir düşüncem yok çünkü gerçekten ikisiyle de ayrı düşünemiyorum kendimi zamanla duygularim bi tarafa karşı ağırlık verirse o zaman belki diğerinden vazgeçerim
canım az sonra cevap yazacağım, şimdi saçlarımı yolmaya gidiyorum sinirden.

Ooo 2 sevgili alırım bir dal
Grup seviyorsan demek
Grup demek ikiden fazla kişinin cinsellikte birlikte olmaları birbirlerini tatmin etmeleri demektir. Bununla nasıl bir benzetme yapabiliyosunuz anlamıyorum. Grup sevsem tanıştırırim ben korkuyorum tanismalarindan

Sizdeki nasıl bir mide bide beni eleştirmeyin yazmışsınız...saygıyı haketmeyen insanların duygularıyla oynayan sevgiyi aşkı öldüren bi insanı nasıl eleştirmeyelim? Sen insanların duygularıyla nasıl oynuyorsun bundan da memnun olmak tam bir karaktersizlik değilde nedir! Size Allah'tan akıl fikir vermesini dilerim. Karşınızdaki insanlarda ne olduğunuzu anlarlar en kısa zamanda umarım!

Grup demek ikiden fazla kişinin cinsellikte birlikte olmaları birbirlerini tatmin etmeleri demektir. Bununla nasıl bir benzetme yapabiliyosunuz anlamıyorum. Grup sevsem tanıştırırim ben korkuyorum tanismalarindan
Bana anlatmana gerek yok cicim zira nickimden anlamalısın neyin ne olduğunu iyi bilirim, seninde ne olduğunu bildiğim gibi

Canım ne var yanına bir kız arkadaş daha bulursan onlar da severler. İki birden daha iyidir. Hem belki kendilerine itiraf edemedikleri yönelimlerini keşfederler.

Böyle konuya böyle cevap. Seçemiyormuş ikisiyle de mutluymuş. Ah kıyamam ya sevsinler seni.

Hayır benimde başıma böyle olaylar geldi zamanında ama ben sadece ayrıldım olmuştur hepimiz insanız dedim bu kadar tepki vermedim herkesin kararsızlıklar içinde olduğu dönemler olabilir nedir bu anlayışsızlik.

biraz daha bu çirkinliği savunmaya devam edersen ağır konuşacağım, bence uzatma artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…