Şimdilik birinden vazgeçme gibi bir düşüncem yok çünkü gerçekten ikisiyle de ayrı düşünemiyorum kendimi zamanla duygularim bi tarafa karşı ağırlık verirse o zaman belki diğerinden vazgeçerimnasıl yani bu riyakarlığa devam mı ediceksin tam gaz? pes doğrusu.
canım az sonra cevap yazacağım, şimdi saçlarımı yolmaya gidiyorum sinirden.Şimdilik birinden vazgeçme gibi bir düşüncem yok çünkü gerçekten ikisiyle de ayrı düşünemiyorum kendimi zamanla duygularim bi tarafa karşı ağırlık verirse o zaman belki diğerinden vazgeçerim
Grup demek ikiden fazla kişinin cinsellikte birlikte olmaları birbirlerini tatmin etmeleri demektir. Bununla nasıl bir benzetme yapabiliyosunuz anlamıyorum. Grup sevsem tanıştırırim ben korkuyorum tanismalarindanOoo 2 sevgili alırım bir dal
Grup seviyorsan demek
Bana anlatmana gerek yok cicim zira nickimden anlamalısın neyin ne olduğunu iyi bilirim, seninde ne olduğunu bildiğim gibiGrup demek ikiden fazla kişinin cinsellikte birlikte olmaları birbirlerini tatmin etmeleri demektir. Bununla nasıl bir benzetme yapabiliyosunuz anlamıyorum. Grup sevsem tanıştırırim ben korkuyorum tanismalarindan
Canım ne var yanına bir kız arkadaş daha bulursan onlar da severler. İki birden daha iyidir. Hem belki kendilerine itiraf edemedikleri yönelimlerini keşfederler.Grup demek ikiden fazla kişinin cinsellikte birlikte olmaları birbirlerini tatmin etmeleri demektir. Bununla nasıl bir benzetme yapabiliyosunuz anlamıyorum. Grup sevsem tanıştırırim ben korkuyorum tanismalarindan
Ben o kadar iyi bilmiyorum canım :)Bana anlatmana gerek yok cicim zira nickimden anlamalısın neyin ne olduğunu iyi bilirim, seninde ne olduğunu bildiğim gibi
sen bu hızla yakında öğrenirsin canım, hiç endişelenme:)Ben o kadar iyi bilmiyorum canım :)
Öğrenirsin merak etme o potansiyeli gördüm sende direk gruptan başlıyacaksın galiba böyle giderseBen o kadar iyi bilmiyorum canım :)
Sanmıyorum canım benim ilişkilerimde hiç bir zaman cinselliğe yer olmadı olmayacak daÖğrenirsin merak etme o potansiyeli gördüm sende direk gruptan başlıyacaksın galiba böyle giderse
Grup çalışması yapacak ablası öğrenirÖğrenirsin merak etme o potansiyeli gördüm sende direk gruptan başlıyacaksın galiba böyle giderse
En büyük korkumYalnız bi yakalanırsan seyreyle şenliğiParty hard
Yav he heSanmıyorum canım benim ilişkilerimde hiç bir zaman cinselliğe yer olmadı olmayacak da
Ne kadar da ahlaklısın canım maaşallahSanmıyorum canım benim ilişkilerimde hiç bir zaman cinselliğe yer olmadı olmayacak da
Boşuna sinirlenme fakedir bu fakebiraz daha bu çirkinliği savunmaya devam edersen ağır konuşacağım, bence uzatma artık.
Uzatmıyorum içimde olanları düşüncelerimi söylüyorum siz abartılı bir şekilde elestiriyosunuz sadece ama saygı duyuyorumbiraz daha bu çirkinliği savunmaya devam edersen ağır konuşacağım, bence uzatma artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?