İki sevgilim...

Kiz ikisiyle evlenme ihtimalin olsaydi devam ederdin demi boyle Dogruyu soyle kimseye dimem

oyy kıyamam sana piremses, üzülme ama bu kadar içim parçalandı. hala 14 şubat diyorsun ya. pişkinliğine şapka çıkarıyorum.

Zaten biriyle bile evlencegim belli değil daha üniversite 1im. Onların beni bırakmayacağı ne malum ilerde. Evliliğe yakın olsam ya da evli olsam tamam ama bu durumda bu kadar buyumemeli zamanla illa ki kalbimde sadece birisi kalicsk. Ama yine de herkes aynı şeyi söylüyor madem demek ki haklısınız bi an önce vericem bu karari

Abbooo uni.1'de 2 kisiylesin , iki sene sonra 4e falan cikmaz dimi. Hayir yani narin beynin yorulur , üzülürsün, kıyamam

Ne kadar kotu kalpli bir kizsin sen.

Ikisini de birakmak zorundasin. 14 subati da bekleme. Hemen yarin.

Kendin yapmazsan , umarim onlar senden ayrilir ve bundan sonra bir tane bile sevgilin olmaz.

İşin içinden çıkmak istiyorsan birinden birini seç. İki kişiyi idare etmek her zaman beyin yorar. Hem kendini yıpratıyorsun hem o diğer vatandaşlara büyük bir ayıp ediyorsun. Kimse aldatılmayı bu denli hak etmiyor. Birdaha asla bi ilişki bitirmeden öbürüne başlama! Bu gidişle okulu zor bitirirsin.

Güleyim mi ağliyim mi bilemedim bi kaç yıl sonra da aldatıldım vs. Diye yazarsın buraya çünkü etme bulma dünyası... Midesiz vallahi midesiz?!

Ne kadar kotu kalpli bir kizsin sen.

Ikisini de birakmak zorundasin. 14 subati da bekleme. Hemen yarin.

Kendin yapmazsan , umarim onlar senden ayrilir ve bundan sonra bir tane bile sevgilin olmaz.
Acilen tövbe demelisin:) arkadas yaptigi ayiptan degil , edilen bedduadan korkuyor :) lutfen tovbe de :))))

İnşallah o iki adamın iki sevgilisinden birisindir, çok yürekten diledim bunu şu an.. Ya bi de ciddi ciddi cevap veriyor herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…