- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
- 103
Kiz ikisiyle evlenme ihtimalin olsaydi devam ederdin demi boyleYa düşünüyorum bende bütün bunları biliyorum birini birakmaliyim koyuyorum kafamı yastığa ama olmuyor iste bende böyle bişey yapacağıma inanmazdim. Neyse şimdi bunun üstüne siz daha fazla kizmayin ben düşünücem bi şekilde birinden vazgeçmek zorundayim sonuçta ikisiyle de evlenenem. Su 14 şubatı atlatayim sonra da secicem birini daha fazla eleştirmeyin artık
1dk lık bir video hemen izlersin izle izle çok seviceksinYarın izliyicem canım
oyy kıyamam sana piremses, üzülme ama bu kadar içim parçalandı. hala 14 şubat diyorsun ya. pişkinliğine şapka çıkarıyorum.Ya düşünüyorum bende bütün bunları biliyorum birini birakmaliyim koyuyorum kafamı yastığa ama olmuyor iste bende böyle bişey yapacağıma inanmazdim. Neyse şimdi bunun üstüne siz daha fazla kizmayin ben düşünücem bi şekilde birinden vazgeçmek zorundayim sonuçta ikisiyle de evlenenem. Su 14 şubatı atlatayim sonra da secicem birini daha fazla eleştirmeyin artık
Hahahaha1dk lık bir video hemen izlersin izle izle çok seviceksin
Tövbe der misin14 şubatta inşallahBibibella 'nun attığı videodaki gibi mutlu anlar yaşarsın tatlım,hakediyosun gerçekten
Ay inş.14 şubatta inşallahBibibella 'nun attığı videodaki gibi mutlu anlar yaşarsın tatlım,hakediyosun gerçekten
Abbooo uni.1'de 2 kisiylesin , iki sene sonra 4e falan cikmaz dimi. Hayir yani narin beynin yorulur , üzülürsün, kıyamamZaten biriyle bile evlencegim malum daha üniversite 1im. Onların beni bırakmayacağı ne malum ilerde. Evliliğe yakın olsam ya da evli olsam tamam ama bu durumda bu kadar buyumemeli zamanla illa ki kalbimde sadece birisi kalicsk. Ama yine de herkes aynı şeyi söylüyor madem demek ki haklısınız bi an önce vericem bu karari
Ya düşünüyorum bende bütün bunları biliyorum birini birakmaliyim koyuyorum kafamı yastığa ama olmuyor iste bende böyle bişey yapacağıma inanmazdim. Neyse şimdi bunun üstüne siz daha fazla kizmayin ben düşünücem bi şekilde birinden vazgeçmek zorundayim sonuçta ikisiyle de evlenenem. Su 14 şubatı atlatayim sonra da secicem birini daha fazla eleştirmeyin artık
Yok aman 3. Yü falan bulsam hepiniz toplanır beni bulur öldürürsunuz benceAbbooo uni.1'de 2 kisiylesin , iki sene sonra 4e falan cikmaz dimi. Hayir yani narin beynin yorulur , üzülürsün, kıyamam
Bence sen de Allahim bidaha yapmicam de Almicam kimsenin gunahini kandirmicam insanlari de Begenmicem kendimi bu kadar bisey sanmicam Affet deTövbe der misin
bir üst sınıfa geçtikçe level atlıcak işte ablası sevgili sayısı artıcak yoksa yapamaz, bütün yakışıklılar onun olmalı çünkü.Abbooo uni.1'de 2 kisiylesin , iki sene sonra 4e falan cikmaz dimi. Hayir yani narin beynin yorulur , üzülürsün, kıyamam
Acilen tövbe demelisin:) arkadas yaptigi ayiptan degil , edilen bedduadan korkuyor :) lutfen tovbe de :))))Ne kadar kotu kalpli bir kizsin sen.
Ikisini de birakmak zorundasin. 14 subati da bekleme. Hemen yarin.
Kendin yapmazsan , umarim onlar senden ayrilir ve bundan sonra bir tane bile sevgilin olmaz.
İnşallah o iki adamın iki sevgilisinden birisindir, çok yürekten diledim bunu şu an.. Ya bi de ciddi ciddi cevap veriyor herkeseAslında haklısınız ama birinciyle güzel düzgün bi ilişkimiz vardı diğeriyle okulda tanıştık hatta nefretle başladı ilk başta sürekli atışıyoduk ve bu durum çok hoşuma gitmeye başladı ondan uzak durmak istedim ama engel olamadım çünkü çok mutluydum ve beklemediğim bi anda söyledi herşeyi ve hayır diyemedim devamı da güzel oldu ikisiyle de mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?