İki sevgilim...

Şimdilik birinden vazgeçme gibi bir düşüncem yok çünkü gerçekten ikisiyle de ayrı düşünemiyorum kendimi zamanla duygularim bi tarafa karşı ağırlık verirse o zaman belki diğerinden vazgeçerim

Bu ne rahatlık yahu

Boşuna sinirlenme fakedir bu fake
Madem böyle düşünüyorsunuz neden bu kadar ağır konuşuyorsunuz zaten bu kadar ters konuştunuz aynen aynen fakeyim ben böyle düşünün böyle bilin konuyu kapatıcam zaten yinede teşekkürler

Sanmıyorum canım benim ilişkilerimde hiç bir zaman cinselliğe yer olmadı olmayacak da
Valla iliskilerinde cinsellige yer olsaydi bu kadar ayiplanmazdin emin ol. Bu gidisle de sen cinsellige degil , cinsellik sana yer verecek haberin yok . Pek de inanasim gelmedi konuya ama varsayim olarak yorum yapiyorum . Biraz edep , biraz ahlak , mumkunse azicik da saygı. Ne de guzel basitlestiriyosun insanlik hali olabilir dedim gectim diyerek . Bir gun evlendiiginde kocan seni aldatirsa sayet ( ki senin gibileri boylesini hak etmeli ) o zaman da insanlik hali der kirar dizinu oturursun umarim . Hadi bye.

Evli olsam böyle bişey yapmam tabiki de

Madem böyle düşünüyorsunuz neden bu kadar ağır konuşuyorsunuz zaten bu kadar ters konuştunuz aynen aynen fakeyim ben böyle düşünün böyle bilin konuyu kapatıcam zaten yinede teşekkürler
2 insanı idare edenlere içimden geçenleri yazdım fakesin veya değilsin farketmez.
Yukarda kapama tuşu var kapat

Ya düşünüyorum bende bütün bunları biliyorum birini birakmaliyim koyuyorum kafamı yastığa ama olmuyor iste bende böyle bişey yapacağıma inanmazdim. Neyse şimdi bunun üstüne siz daha fazla kizmayin ben düşünücem bi şekilde birinden vazgeçmek zorundayim sonuçta ikisiyle de evlenenem. Su 14 şubatı atlatayim sonra da secicem birini daha fazla eleştirmeyin artık

He ikisiyle de evlenebilsen sorun yok yani

Bence evlenirsin ne eğlenceli olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…