İki tane dünya tatlısı prensesim olacak

asiii8837

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
497
1
0
Konya
slm kızlar çok mutluyum çünkü iki tane prensesim olacağını öğrendimmm allahıma şükürler olsun çokda sağlıklılarmışşşşş çok çok mutluyummmmm
ay ay hemen örgülere başlamalıyızzz pembe pembe :hulya::hulyalumunekankayizsmile

Başla başla canım benim de iki kızım var şimdi evde yer gök pembe valla. Allah kucağına almayı nasip etsin. Güzel hamilelikler dilerim canım.

Allah hayırlısını versin sağlıkla doğur inşallah
banada hep bir kız bir oğlan dediler ama bir doğdular ikiside oğlan istersen hepsini pembe yapma benim tüm pembeler boşa gitti yeşil,turuncu,sarı yaparsan süpriz olursada kullanırsın

Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inş.. ama bende arkadaşa katılıyorum öyle karışıklıklar oluyo ikizlerde cinsiyet konusunda..biliyorum kız yada erkek bizim için farketmiyo ama yinede ne biliyim insan kendini ona göre hazırlıyo sonra üzülme..bak bana da biri oğlan biri kız dediler ama pekte emin değilim açıkçasıboshayallersmile

Hiiiiii hemde Konya dasınız.Harika ya tanışabülürmüyüz acaba.Bende öpebilirmiyim bebekleri <<<<<<Kızlara seranat yapan Elif simisi.
Bunlarda kızlar doğdukdan sonra hehe

Son düzenleme:
oh ne güzel 2 prenses hayırlı olsun
heryer pembiş olsun minicik etekler elbiseler süper süper
allah sana bağışlasın sağlıcakla al kucağına

Hiiiiii hemde Konya dasınız.Harika ya tanışabülürmüyüz acaba.Bende öpebilirmiyim bebekleri <<<<<<Kızlara seranat yapan Elif simisi.

ay tabiiki teyzesi ne demek ay o gönderdiklerin çok şeker yaaa ben onları yerim gerçeketn öle olack herhalde emzik kavgası yataktann sırıtarak bakan iki güzel kafaaaa ay bunlar harikaaa allaha şükürler olsunnnn bu duyguyu tatdırdığı içinnnnnnn hepinize teşekkürler evet hep elim pembeye gidiyo ama ben aynı giydirmek istemiyom sarı beyazz yeşilde alacam galibaaa cıvıl cıvıll olacak her yerrrrrr ayrıntılı ultrosana girecem 23 haft ao zman belli olur kesinnnn cinsiyeti herhalde ama kesin kız ded drrr oy ben onları yirim yirimmmmmmmmmmmmmŞeniz:sm_cool:

tebrikler..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bende konyadayım..hangi dr gidiyorsun sen ??

Tamam anlaştık.Aslında Konya çok pasif .Buluşup tanışsak keşke :).

gözün aydın canım...

çok sevindim..

benimde iki kızım var biliyosun :) çok güzel bişiy. allahım tamamına erdirsin inşallah.

bende konyadayım canım... öpmek istersen benimkiler şuan hazır 3,5 aylıklar kaydirigubbakcemile3

biliyorum fatoş hanımmm senin kızlarınııı ay yerim ben onlarııı allah hayırlı sağlıklı ömürler versinnnnn evlatlarınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…