Uçakla gitme şansınız yok mu. Biz sıkılıyoruz o kadar saat çocuk daha çok bunalır gibi geldiArkadaslar herkese merhaba inşallah iyisiniz dir iki yaşındaki oglumla otobüsle 17 saat yol gidicez çok zor olur mu acaba başına gelenler anlatabilir mi?
Uçak çok pahalı 350 tl filan otobüs 90 tl şartlar diyelim çok istemiyorum ama bi yandan oğlum için gitmek istiyorum degisiklik olur diyeUçakla gitme şansınız yok mu. Biz sıkılıyoruz o kadar saat çocuk daha çok bunalır gibi geldi
Çocuğunuzu eğlendirecek şeyler alın yanınıza. Sıkılmaması için.Uçak çok pahalı 350 tl filan otobüs 90 tl şartlar diyelim çok istemiyorum ama bi yandan oğlum için gitmek istiyorum degisiklik olur diye
Bende düşünüyorum ama kararsız kaldım çok amaBen cesaret edemezdim sanırım. Çok zor olur.
Uçak çok pahalı 350 tl filan otobüs 90 tl şartlar diyelim çok istemiyorum ama bi yandan oğlum için gitmek istiyorum degisiklik olur diye
Küçücük çocuğa nasıl uyku hapı verilsin ki sağlıklı mı bitki çayı olabilir meselaİnan otobüs yolculuğunda ağlayan bebek hiç çekilmiyor. Hep kendime sorardım. Neden uyku hapı verimiyorlar diye
Arkadaslar herkese merhaba inşallah iyisiniz dir iki yaşındaki oglumla otobüsle 17 saat yol gidicez çok zor olur mu acaba başına gelenler anlatabilir mi?
Oooo nasıl salladın ya çok zor ben çok yorulunca uyur diye düşünüyorum akşam yedide bincez öğlen iki buçuk ta ordayız insallahBende oglumla gitmiştim çok zor olmuştu cnm arka koltukta ayakta sallamisligim bile olmuştu
Cnm valla aglayinca sussun diye inanki herşeyi yapıyorsun bende o saatlerde binmistim kucagimda uyur demiştim ama nerdeOooo nasıl salladın ya çok zor ben çok yorulunca uyur diye düşünüyorum akşam yedide bincez öğlen iki buçuk ta ordayız insallah
Bende uyuyacagini temenni ediyorum yoksa öyleyse bile çok zor ya sen tek başınamıydinCnm valla aglayinca sussun diye inanki herşeyi yapıyorsun bende o saatlerde binmistim kucagimda uyur demiştim ama nerde
Benide sıkıntı bastı şimdiden çok istemiyorum bu yüzden gitmekBen oğlumu uçakta 1 saat 15 dk zor zaptediyorum kendi tecrübemë dayanarak söylüyorum bence imkansız ha dersen ki çocuğa uyku ilacı sakinleştirici falan veririm o zaman mümkün olabilir
Kendi çocuğuma bakıp yapacağım yorum bu
Benim oğlum da arabayi seviyo ama uzun yolculuk daha hic yapmadıkKuzenin çocuğu arabaya biner binmez başlıyor ağlamaya inince susuyor.
Ablamınki de binince susuyor inince ağlıyor.
İkisi de gerçek tecrübe.
Kimi bebek sevmez yolculuğu, kimisi de bayılır.
Bebeğinizin huyunu sizden iyi kimse bilemez.
Allah kolaylık ve huzur versin.
Önce bebeğinize sonra size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?