İki yaşındaki çocukla 17 saat yolculuk

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Arkadaslar herkese merhaba inşallah iyisiniz dir iki yaşındaki oglumla otobüsle 17 saat yol gidicez çok zor olur mu acaba başına gelenler anlatabilir mi?

Arkadaslar herkese merhaba inşallah iyisiniz dir iki yaşındaki oglumla otobüsle 17 saat yol gidicez çok zor olur mu acaba başına gelenler anlatabilir mi?
Uçakla gitme şansınız yok mu. Biz sıkılıyoruz o kadar saat çocuk daha çok bunalır gibi geldi

Mutlaka izlemeni öneririm önemli yerlerini tabi ki yaş,ay farketmez uçak otobüs farketmez her türlü tüyoyu veriyor.

Uçakla gitme şansınız yok mu. Biz sıkılıyoruz o kadar saat çocuk daha çok bunalır gibi geldi
Uçak çok pahalı 350 tl filan otobüs 90 tl şartlar diyelim çok istemiyorum ama bi yandan oğlum için gitmek istiyorum degisiklik olur diye

Uçak çok pahalı 350 tl filan otobüs 90 tl şartlar diyelim çok istemiyorum ama bi yandan oğlum için gitmek istiyorum degisiklik olur diye
Çocuğunuzu eğlendirecek şeyler alın yanınıza. Sıkılmaması için.

Bende oglumla gitmiştim çok zor olmuştu cnm arka koltukta ayakta sallamisligim bile olmuştu

yakınlarımdan biliyorum, eğer çocuk biraz hareketli ve hiperaktifse aşırı derecede zor oluyor uyku saatlerini iyi ayarlamak ve çok huysuzlandığında olabildiğince mola vermek lazım.

Mecbursaniz neden olmasin

gece yolculuguna denk getirebilirsiniz, gun icinde uyutmayin ve yorun oda cok kucuk sayilmaz bunaldigi anlarda heyecanlandirin
Sevdigi abur cuburlari ve basit oyuncaklari aldinizmi tamamdir
birde yastigi battaniyesini unutmayin
hatta kalin bir seyle ayaklarinin dibinde uyutanlari ve kus tuyu yatakta yatmis gibi uyanan cocuklari gordum
ama akraba cocuklarindan cok farkli problemli olanlar var ve hayatta otobusle gidemez herkes mahvolur annede asla boyle biseye kalkismiyor istisnai durumlar haric

Kuzenin çocuğu arabaya biner binmez başlıyor ağlamaya inince susuyor.
Ablamınki de binince susuyor inince ağlıyor.
İkisi de gerçek tecrübe.
Kimi bebek sevmez yolculuğu, kimisi de bayılır.
Bebeğinizin huyunu sizden iyi kimse bilemez.
Allah kolaylık ve huzur versin.
Önce bebeğinize sonra size.

Oooo nasıl salladın ya çok zor ben çok yorulunca uyur diye düşünüyorum akşam yedide bincez öğlen iki buçuk ta ordayız insallah
Cnm valla aglayinca sussun diye inanki herşeyi yapıyorsun bende o saatlerde binmistim kucagimda uyur demiştim ama nerde

Benide sıkıntı bastı şimdiden çok istemiyorum bu yüzden gitmek

Benim oğlum da arabayi seviyo ama uzun yolculuk daha hic yapmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…