İki yaşındaki çocukla 17 saat yolculuk

Arkadaslar herkese merhaba inşallah iyisiniz dir iki yaşındaki oglumla otobüsle 17 saat yol gidicez çok zor olur mu acaba başına gelenler anlatabilir mi?
Birkaç yıl evvel ben 12 saatlik bir yolculuk yaptım , o zaman oğlum henüz iki yaşındaydı gerçekten benim için çok zor oldu hemde kendi arabamızla gittiğimiz halde bayağı zorlandım bir müddet sonra çocuk ister istemez sıkılıyor. O yüzden dönüşümüzü akşam yaptık yol boyunca uyudu, sizde akşam otobüsüyle giderseniz çok sorun çıkmaz umarım.

Uçak pahalıdır elbet de gitmesen olmaz mı?
Yazık değil mi sana da bebene de.

Gece uyur uyanıncada eğlenceli şeyler yapmalısın, mesela kitap oyuncak falan bol bol yiyecek al yanına meyve puding falan inşallah bir şekilde zaman geçer canım, ben iki oğlum ile ABD ye uçtum biri 2 diğeri 5 yaşında idi pek sıkıntı yaşamadık

Çocuğum yok ama yola gece çıksanız, o gun de bebeğinizi parkta çimende koşturup oynatıp iyice yorsanız uyur sanırım.

Bide sakinleştirici çaylar, bebekler icin uygun mu bilmiyorum ama papatya, Melisa, Rezene gibi yanınıza alın muavine yaptırır içirirsiniz.

Biz kendi aracimizla ikiz bebeklerim le 12 saat yolculuk yapıyoruz gece olursa uyur zor fakat sonuç güzel boşver.

Ooo bi de emiyo mus baya zorlamıs olmalı uzun yolculuğa biz bile dayanamıyoruz daha önce gitmiştim bekardim o zaman şimdi çocukla iki kat yorgunluk ve oğlum da yorulacak tabi
Evet canım emmesi iki kat zorladı.ağlar ağlamaz memeyi alması lazım bi de yoksa uyanıp kıyameti koparıyo.bebekler bizden daha çok yoruluyo bi de.eve geldiğimizde yavrum yürüyemiyodu otobüsün verdiği sersemlikle sağa sola yalpalayıp düşüyodu...

Cocugun yapisina bagli.
Yegenim 2 yasinda da ayniydi sjmdi 4 yine ayni.Degil 17 saat 17 dk otobuste arabada normal bir sekilde duramaz.En iyi siz taniyorsunuz onu.

Küçükken arabada gitmeye belli bir süreye kadar dayanıyordum sonra sıkılıyordum. Benim limitim 5 6 saat falandi. 27 yasindayim ve aynıyım. 9 saat uzakta okudum ve gelip gitmekten nefret ediyordum.

Gideceğiniz yere akşam için bilet bulursanız çoğunu gece geçirebilirsiniz yolculuğun...
Ben 2 ay oluyor 7 saatlik bir yola çıktım gece 11 bindim oğlum uyudu sabaha kadar şükür sabah indik
..ama gündüz uyutma bide aktivite yaptir yorulsun biniş saatine yakın banyo iyi gelir. ..Hayirli yolculuklar...
Bide battaniye al yere serersin yatirirsin ben oýle yapmıştım daha rahat gitti

9 5 1 yaslarinda 3 cocukla 10.000 km fazla yol yaptik...yurt disindan turkiyeye turkiyede ayri 4 il birinin mesafe si 1400 km digerinin 900 km gibi ama bizim avantajimiz kendi arabamiz di...
Size tavsiyem aksam yolculugu gunduz mumkun oldugunca uyutmayin arabada cocuklar cabuk uyuyor ucaga nazaran...Besik gibi geliyor onlara....yaniniza biraz esya alin en sevdigi oyuncagi atistirmalik ve uyuduktan sonra yere battaniye serin uyur orda 2 koltuk lu bilet almissaniz kendi koltugunda uzansin kafasini dizinize uzatirsiniz her ihtimalle yere yatak serseniz daha iyi..korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum en son ihtimal tlfn yada tablete cizgi film yuklersiniz uyanik oldugu zaman izler

İnsaf diyorum öncelikle Bebek için, sonra da tüm yolcular için.

Gezmeye gidiyorsanız bunca yolu, uçağı tercih edeceksiniz. Zavallım çocuk Nasıl dayanır o kadar yolculuğa?

Nasıl yani otobüste nereye yatırabilir ki çocuğu , Cidden merak ettim

Yazdınızmı yada soruldumu bilmiyorum ama bence iki kişilik bilet alın( eğer tek aldıysanız)
Uyuduğunda arkasını yatırıp yatırırsınız koltuğa,17 saat kucakta olmaz sizi geçtim cocuk icin olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…