Gorumcemle gidicez kucagjmizda uyur diyo o da aman oğlum uyusun da napalımÇocuğa da koltuk alırsan iyi olur. Obur türlü çok zorlar gibi geliyor. Yanında biri oturacak ve kucağında çocuk.
Birkaç yıl evvel ben 12 saatlik bir yolculuk yaptım , o zaman oğlum henüz iki yaşındaydı gerçekten benim için çok zor oldu hemde kendi arabamızla gittiğimiz halde bayağı zorlandım bir müddet sonra çocuk ister istemez sıkılıyor. O yüzden dönüşümüzü akşam yaptık yol boyunca uyudu, sizde akşam otobüsüyle giderseniz çok sorun çıkmaz umarım.Arkadaslar herkese merhaba inşallah iyisiniz dir iki yaşındaki oglumla otobüsle 17 saat yol gidicez çok zor olur mu acaba başına gelenler anlatabilir mi?
İlk tecrübem olacak ne yazikki
Arkadaslar herkese merhaba inşallah iyisiniz dir iki yaşındaki oglumla otobüsle 17 saat yol gidicez çok zor olur mu acaba başına gelenler anlatabilir mi?
Evet canım emmesi iki kat zorladı.ağlar ağlamaz memeyi alması lazım bi de yoksa uyanıp kıyameti koparıyo.bebekler bizden daha çok yoruluyo bi de.eve geldiğimizde yavrum yürüyemiyodu otobüsün verdiği sersemlikle sağa sola yalpalayıp düşüyodu...Ooo bi de emiyo mus baya zorlamıs olmalı uzun yolculuğa biz bile dayanamıyoruz daha önce gitmiştim bekardim o zaman şimdi çocukla iki kat yorgunluk ve oğlum da yorulacak tabi
17 saatin 9 saati uykuyla geçer zaten , yani çocuk bi şekilde geçirir bence ama siz çok yorulursunuz, o da göze alınır heraldeBende düşünüyorum ama kararsız kaldım çok ama
Nasıl yani otobüste nereye yatırabilir ki çocuğu , Cidden merak ettim9 5 1 yaslarinda 3 cocukla 10.000 km fazla yol yaptik...yurt disindan turkiyeye turkiyede ayri 4 il birinin mesafe si 1400 km digerinin 900 km gibi ama bizim avantajimiz kendi arabamiz di...
Size tavsiyem aksam yolculugu gunduz mumkun oldugunca uyutmayin arabada cocuklar cabuk uyuyor ucaga nazaran...Besik gibi geliyor onlara....yaniniza biraz esya alin en sevdigi oyuncagi atistirmalik ve uyuduktan sonra yere battaniye serin uyur orda 2 koltuk lu bilet almissaniz kendi koltugunda uzansin kafasini dizinize uzatirsiniz her ihtimalle yere yatak serseniz daha iyi..korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum en son ihtimal tlfn yada tablete cizgi film yuklersiniz uyanik oldugu zaman izler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?