Gidicez otobüsle ama eğer çok zor geçerse donuse ucak bileti aldırırım napalım bizi gondermek isteyen de eşimTatlım zorlanma ihtimalin yüksek gibi geldi bana. Fakat bunun cevabını da en iyi sen bilebilirsin. Sonuçta çocuğunu sen daha iyi tanırsın. İyi düşün çok bunalırsın gibi geldi bana
Bende böyle düşünüyorum da ucak çok pahalı eşim de diyo ailesi de akşam binersiniz uyur yolda diye ben zaten uyuyamam canım çıkacak yani17 saat çok uzun, neredeyse bütün gününüz yolda geçecek, yetişkinler bile zorlanır. O kadar saat ne oyalama ne oyun ne de sakinleştiriciler işe yarar. Siz de yorulacaksınız bunu da hesaba katın, sizin de sabrınız kalmayacak bir de 2 yaşında çocukla uğraşacaksınız. Bence maddi imkanınız varsa uçakla gidin.
Küçücük çocuğa nasıl uyku hapı verilsin ki sağlıklı mı bitki çayı olabilir mesela
Ooo bi de emiyo mus baya zorlamıs olmalı uzun yolculuğa biz bile dayanamıyoruz daha önce gitmiştim bekardim o zaman şimdi çocukla iki kat yorgunluk ve oğlum da yorulacak tabiDaha 2 gün önce 1.5 yaşındaki kızımla 16 saat otobüs yolculuğu yaptık.normalde çok hareketli ve aşırı zor uyuyan bi bebek.3 saat kesintisiz ağladıktan sonra zar zor uyuttum.11 buçuktan sabah 8 buçuğa kadar uyudu tabi arada uyanıp emdi.oyalamak için telefon tablet oyuncak abur cubur meyve ne bulursam aldım yanıma.özellikle molalarda hava alması için bol bol yürüttük.zor olabilir ama imkansız değil..allah kolaylık versin..
Evet mantıklı yeni oyuncaklar almak Allah razı olsun ama kendi arabanızla gelmissiniz istediğiniz zaman mola vermisinizdirOtobüsü bilmem ama ben 3 yasina 4 ay kalan oglumla almanyadan türkiyeye arabayla geldim. Esim ben oglum baska yol arkadasimizda yoktu. Yol 1 bucuk gün sürdü. Ama bu kadar rahat gececegi aklimin ucundan gecmezdi. Ben mesela oglumun en sevdigi kraker, yemek, atistirmaliklar aldim yanima + meyve suyu. Cd'ye en sevdigi sarki, ilahileri yükledim, dinleye dinleye geldi. En büyük oyalama sansimda yeni oyuncaklar oldu. Sadece yolda ona verebilecegim yeni oyuncaklar alip sakladim arabada verdim cok güzel oyalandi.
İlk tecrübem olacak ne yazikkiCocugunu sen daha iyi tanirsin..bazi cocuk yplda mayisir yol boyu uyur bazisida rahati bozildugu icin cok huysuzlanir
Evet cnm tektimBende uyuyacagini temenni ediyorum yoksa öyleyse bile çok zor ya sen tek başınamıydin
İnan otobüs yolculuğunda ağlayan bebek hiç çekilmiyor. Hep kendime sorardım. Neden uyku hapı verimiyorlar diye
İnşallah bizimde aynı olur ya çile olmasın yolculuk da oğlum uyusun ben nasıl uyuucam bilmiyorum bittim benBen varımkızım 2 yaşındayken 16saatlik bi otobüs yolculuğuna çıktım. Ani verilmiş bi karardı oyüzden biletler pahalıydı mecbur kaldım ama çok güzel gittik geldik boyama tahtası almıştım yeni ilk otobüste gösterdim dikatini çeksin oyalansın diye biletim saat akşam 4deydi saat gece 10 kadar oyalandı mola yerlerinde indik gezdik sonrada yattı sabaha kadar bidaha kalkmadı
Tam bilet kesilir heralde çocuğa da demiÇocuğa da koltuk alırsan iyi olur. Obur türlü çok zorlar gibi geliyor. Yanında biri oturacak ve kucağında çocuk.
Evet cok sükür o rahatlik vardi :)Evet mantıklı yeni oyuncaklar almak Allah razı olsun ama kendi arabanızla gelmissiniz istediğiniz zaman mola vermisinizdir
3 haftaligina gidiyoruz baktım dönüşler de az para değil 300 lerde hep fiyatlarUçak biletlerini yaklaşık 2 ay öncesinde alıp otobus bileti fıyatı na aldım hep eğer dönüş tarihiniz belliydi çok yakında değilse dönüşü uyguna alabilirsiniz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?