- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 33
- 45
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Evinize bir oyun parkı alın eğer yoksa,siz önemli işlerinizi hallederken kızınızı da içine bırakırsınız çözüm olur..Galiba huy oldu bazen burnunu flan eliyle kapatıyo altta çrpınıo kçük.ama bnlar anlık oluo işte ya vcdykn ya blaşk ykarkn
o nasıl bir profil resmi ve nasıl bir profil yazısıO bebekse oda bebek. Bilinçli bir hareket değil bu lütfen bebeğinize karşı daha anlayışlı yaklaşın, nefret etmek hoş bişey değil, heleki evlattan
İşte onuda yapamıyorum eşim evin dagnk oldgu gn dsarı brdan temiz hç deilse çöpcülr spürüo flan dio hrgün sprüyorm. İşte bahsettgm syleride ni anda ypıo sanki frsat kolluyo kzımişte yakaladıkça dikkatini dağıtacaksınız. ve hiç gözünüzden ayırmayacaksınız. yavrum 2 yaşındaki de bebek yani. bebekliğini yaşayamadan abla olmuş. onu da anlayın lütfen. ve sizin tek işiniz onlar olsun. ne ev işi ne başka bir şey. yemek hazırlayın size yetecek kadar tamam yani. onların ikisi de ilgiye, sevgiye ve bakıma muhtaç sadece. kabul işiniz çok zor ama bunu siz seçmişsiniz
Bu yzden kçük otrmayı bile bilmio dahaBeraber birşeyler yapabilirsiniz oturtun ikisininde top oynayın kule yapın kule deviren paylaşımı artırın çocuk büyütmek sabır ve enerji ister ikiside çok küçük işte sıkıntı burda sen küçüğü sürekli kucakta taşıyıp ötekini yerde durursa kıskanır 2 yanındakiyle daha çok ilgileveksinğz nefret etmeyeceksiniz
demek ki tam uyku sersemliği yazmışım bendebence o nefret huyundandıriki bebeyle onu anamaya çalışalım gulendam.
işte anlamaz çoook çok zor Allah yardımcınız olsunZaten 2.süpriz oldu bze.ilkini 2 sene bekledk hatta bu formu çok okuyordum pişman degilim ama dur yapmadan hiç anlamıyor kardesinin üstüne abanıyor elinden zorla alıyorum
Bir zahmet kendi süpürsün sen Evliya mısın kölemisin 2 çocuk ev işi herşey sendeİşte onuda yapamıyorum eşim evin dagnk oldgu gn dsarı brdan temiz hç deilse çöpcülr spürüo flan dio hrgün sprüyorm. İşte bahsettgm syleride ni anda ypıo sanki frsat kolluyo kzım
Oyun parkımız var ama büyük ondan her türlü çıkıo hıı kardeşi içinde olrsada her türlü grecegni dşünüormEvinize bir oyun parkı alın eğer yoksa,siz önemli işlerinizi hallederken kızınızı da içine bırakırsınız çözüm olur..
Benim tek çocuğum var inanin ücüz büyütsem eminim anca bu kadar zorlanirdim,önemli her isimde onu oyun parkına koyuyorum çünkü yapamayacağı muzurluk yok..
Sizde deneyin bunu bir..
Çünkü aklı erene kadar yaptığının yanlış olduğunu hiçbir kelime ile anlatamazsiniz çözümü siz bulmalisiniz.
8aylık bir bebek oturabilir alıştırın büyükler ilgileneceksiniz çözüm buBu yzden kçük otrmayı bile bilmio daha
Annem gliyo arada ama işte o zmn da temzlk şu bu bi kz kzımla parka gttk ikimz hergn onu anlatrdemek ki tam uyku sersemliği yazmışım bende
biranda nefret okuyunca gözlerim açılıverdi.. haklısınız
işte anlamaz çoook çok zor Allah yardımcınız olsun
yardım edecek kimseniz yok mu yakınınızda
Büyüğü yanınıza alın hadi kızım gel bana yardım et de eline bez ver küçükte dursun wc giderken büyüğü kucağına al diğerini bırakOyun parkımız var ama büyük ondan her türlü çıkıo hıı kardeşi içinde olrsada her türlü grecegni dşünüorm
Hrkes byütüomşda yapıyomşta ona gre öyleBir zahmet kendi süpürsün sen Evliya mısın kölemisin 2 çocuk ev işi herşey sende
Tamam Birgün herşeyi o yapsın herkes farklıdır biraz rahat ol çocuklarınla ilgilen hergün ev süpürmeHrkes byütüomşda yapıyomşta ona gre öyle
Geçmş olsunÇocuklarınızı asla yalnız bırakmayın kaşla göz arasında küçüğe bir zarar gelir sonra çok üzülürsünüz.bir tanıdığımızın ablası küçükken kardeşinin gözünü çizmiş şimdi o gözü görmüyor.aralarında 1 yaş var.sizin kızınızda çok küçük bir zarar verdiğinin farkına bile varmaz.bu nedenle yalnız bırakmayın asla.
bırakın Allah aşkına söylenirse söylensinİşte onuda yapamıyorum eşim evin dagnk oldgu gn dsarı brdan temiz hç deilse çöpcülr spürüo flan dio hrgün sprüyorm. İşte bahsettgm syleride ni anda ypıo sanki frsat kolluyo kzım
Gnelde vc büyükle gdiorm kçüğü mtfkta yanıma alıorm ama nası dsem yanımda oynrkn bile ya parmagını kıtlıo ya gzünü prmaklıo şaşrdım npcamıBüyüğü yanınıza alın hadi kızım gel bana yardım et de eline bez ver küçükte dursun wc giderken büyüğü kucağına al diğerini bırak
büyük kızla gittiniz de onu mu söylüyor bıcırık :)Annem gliyo arada ama işte o zmn da temzlk şu bu bi kz kzımla parka gttk ikimz hergn onu anlatr
Kndi yanındada aynılar ama işte anlamıyor ev bi gün dagnk olsa sn çok pissn aksama kdar otryon diorbırakın Allah aşkına söylenirse söylensin
ne anlayışsız insanlar babalar var
bu çocukları tek yapmadım büyük çok sıkıştırıyo kardeşini yapamıyorum bişey olacak diye
hiç kusura bakma bu kadar diyin ve evlatlarınızla ilgilenin
Evet hergn onu anlatıyorbüyük kızla gittiniz de onu mu söylüyor bıcırık :)
bakın annesi ne kadar mutlu olmuş
ufaklık anlamaz daha büyüğü sevin bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?