İki yaşındaki kızım

çok normal .ikinic doğduğunda büyük 4.5 yaşındaydı öyle bi parmağını sokardı niyeyese.şimdi iki yaşındaki oğlum bizim gözlerimize sokuyor parmacıklarını .
bebeklerde hep olan birşey çözemedik

Galiba huy oldu bazen burnunu flan eliyle kapatıyo altta çrpınıo kçük.ama bnlar anlık oluo işte ya vcdykn ya blaşk ykarkn
Evinize bir oyun parkı alın eğer yoksa,siz önemli işlerinizi hallederken kızınızı da içine bırakırsınız çözüm olur..
Benim tek çocuğum var inanin ücüz büyütsem eminim anca bu kadar zorlanirdim,önemli her isimde onu oyun parkına koyuyorum çünkü yapamayacağı muzurluk yok..
Sizde deneyin bunu bir..
Çünkü aklı erene kadar yaptığının yanlış olduğunu hiçbir kelime ile anlatamazsiniz çözümü siz bulmalisiniz.

İşte onuda yapamıyorum eşim evin dagnk oldgu gn dsarı brdan temiz hç deilse çöpcülr spürüo flan dio hrgün sprüyorm. İşte bahsettgm syleride ni anda ypıo sanki frsat kolluyo kzım

Bu yzden kçük otrmayı bile bilmio daha

bence o nefret huyundandır iki bebeyle onu anamaya çalışalım gulendam.
demek ki tam uyku sersemliği yazmışım bende
biranda nefret okuyunca gözlerim açılıverdi.. haklısınız
Zaten 2.süpriz oldu bze.ilkini 2 sene bekledk hatta bu formu çok okuyordum pişman degilim ama dur yapmadan hiç anlamıyor kardesinin üstüne abanıyor elinden zorla alıyorum
işte anlamaz çoook çok zor Allah yardımcınız olsun
yardım edecek kimseniz yok mu yakınınızda

Oyun parkımız var ama büyük ondan her türlü çıkıo hıı kardeşi içinde olrsada her türlü grecegni dşünüorm

Çocuklarınızı asla yalnız bırakmayın kaşla göz arasında küçüğe bir zarar gelir sonra çok üzülürsünüz.bir tanıdığımızın ablası küçükken kardeşinin gözünü çizmiş şimdi o gözü görmüyor.aralarında 1 yaş var.sizin kızınızda çok küçük bir zarar verdiğinin farkına bile varmaz.bu nedenle yalnız bırakmayın asla.

Annem gliyo arada ama işte o zmn da temzlk şu bu bi kz kzımla parka gttk ikimz hergn onu anlatr

Geçmş olsun hç brakmamaya calışıorum

İşte onuda yapamıyorum eşim evin dagnk oldgu gn dsarı brdan temiz hç deilse çöpcülr spürüo flan dio hrgün sprüyorm. İşte bahsettgm syleride ni anda ypıo sanki frsat kolluyo kzım
bırakın Allah aşkına söylenirse söylensin
ne anlayışsız insanlar babalar var

bu çocukları tek yapmadım büyük çok sıkıştırıyo kardeşini yapamıyorum bişey olacak diye
hiç kusura bakma bu kadar diyin ve evlatlarınızla ilgilenin

Büyüğü yanınıza alın hadi kızım gel bana yardım et de eline bez ver küçükte dursun wc giderken büyüğü kucağına al diğerini bırak
Gnelde vc büyükle gdiorm kçüğü mtfkta yanıma alıorm ama nası dsem yanımda oynrkn bile ya parmagını kıtlıo ya gzünü prmaklıo şaşrdım npcamı

Kndi yanındada aynılar ama işte anlamıyor ev bi gün dagnk olsa sn çok pissn aksama kdar otryon dior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…