• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki yaşındaki poyraz bebek

Hamilelikten midir bilemiyorum bu ara asiri duygusalim.. en cokta böyle haberler etkiliyor.. günlerce etkisinden cikamiyorum..
Böyle insanlarin diri diri yakilmasini o kadar cok isterdim ki.. yine de icim sogumaz..
Allah kahretsin böyle insanlari.. insallah can cekiserek aci icinde ölürler.. su mübarek günde insana neler söyletiyorlar..

Anneler olarak cok dikkat etmeliyiz birlikte olduğumuz kisilere.. çünkü kimsenin alninda sapik yazmiyor.. kendini cok guzel kamufle ediyorlar..
Sabah sabah cok sinirlendim.
Özellikle küçük çocukla boşanmış anneler çok dikkat etsin. Benim anneannem, kaç çocukla dul kalmış. Kadın yinede evlenirsem cocuklarima bir şey demeyi bırak, yan yan baksa bile zoruma gider deyip evlenmedi ya. Elin adamı kötü kötü de bakar (cinsel anlamda demiyorum) fırsat geçince döver de sover de. Değer mi ya? Çocuklar büyüyene kadar evlenmemek çok mu zor? Annelik önce çocuklar demek benim için. Önce ben diyemem maalesef. Önce ben diyen annelerde var ama yok bana göre değil.

Bende sabah gördüm.
Ülke de elle tutulur hiç bir yan kalmadı.
Gelecekten çok umutsuz, çok mutsuzum :KK43:
Ben de gelecekten umutsuzum. Daha da kötüye gideceğiz gibime geliyor hatta. Nickinizin altında ismi yazan adamı, adam gibi anlayamadık maalesef.

Bazi kadinlar öylesine veya sirf erkegi elinde tutabilmek icin dogruyor. O yüzden o cocuklari kolayca terk edebiliyorlar veya o cocuklarin istismar etmelerine sessiz kaliyorlar. Sirf bir erkegi ellerinde tutmak icin. O sapiklain cogu Zaten hususi bekar annelere yanasiyor. Asil hedefleri cocuk cünkü. Kimseyi cocugun etrafina birakmayacaksin. Daha gecen 14 yasinda dogum yapan kizin haberini okumadik mi? Orda da anne göz yummuw

Müge anlı da bı aile vardı adam çocuğu hem taciz ediyordu hem dövüyordu en sonunda da öldürmüştü, kadın hala aşkım aşkım diye dolaniyirdu.
ben muge anli olsam başlarim lan aşkina diyip topuklu ayakkabimi beyinlerine gecirirdim, ama ayakkbiya yazik olur

Haberi bilmiyorum çok üzüldüm yavrucaga .
Kimbilir bilmediğimiz daha neler var su hayatta.
Allah o gunahsizlarin yardımcısı olsun. :KK43:
Amin. Allah onları o an taş etse keşke. Eskiden azitan kavimler helak olurmuş, keşke helak olsa bütün kötüler de, bunları yasamasa o caresizler.

Amin. Allah onları o an taş etse keşke. Eskiden azitan kavimler helak olurmuş, keşke helak olsa bütün kötüler de, bunları yasamasa o caresizler.
Kavimlerin helak olmasi böyle bişey değilde, konusu burası değil. Araştırmak, bilimsel nedenlerini öğrenmek lazım

Ben de gelecekten umutsuzum. Daha da kötüye gideceğiz gibime geliyor hatta. Nickinizin altında ismi yazan adamı, adam gibi anlayamadık maalesef.

Evet daha bunun ekonomik yönü olacak.
Kemikleri kaldı mı bilmiyorum ama kaldıysa da sızlıyordur eminim.
Ülkemiz ne hale geldi.

Sapik, 7 istismar suçundan sabikaliymis. Bunda da salacaklar, başka günahsızlar acı çeksin diye. Ama birilerine a diyen hemen içeri atılıyor. Ne biçim bir ülke olduk böyle.
Artık önemli olan o birileri malesef, geri kalan hiç kimsenin bir önemi, bir kıymeti yok.

En fazla birkaç ay yatar, saliverir adalet! İki yaşındaki bir bebeğe bunu yapan, kim bilir o çocuğa neler yapmıştır. Öldürmeyip surundureceksin böylelerini.
Kesinlikle katiliyorum. Sosyal medyada müebbet hapis, idam falan yazmislar ama ödül olur bu yaratiga böyle bir ceza. Acikcasi bu tarz sapiklara en agir sekillerde iskence edilmesine hic karsi degilim. O organini canli canli farelere yedireceksin mesela. O da öylece izleyecek, aci icinde. Tecavüz zaten her cesidiyle insanlik disi, igrenc bir olay, ama inanilmaz sinirleniyorum cocuk-hayvan tecavüzleri söz konusu olunca.

Tüh ya . . . Annesi olmasa bile, normal bir insan, insan yapmaz bunu. Vahşi yaratık. Allah bin belasını versin. Geberemesin. Ben de bu tür olaylara haftalarca takılıyorum maalesef. Hamileyim bir de. Çok duygusalim haliyle. Caresizlere uzanan eller kırılsın, un ufak olsun.
Her insan takılır ama sanırım anne olunca daha hassas oluyor insan. 2 yaşında oğlum var. İster istemez yerine koydum ve nefes alamadım. Miniminnacık daha. Aklım almıyor gerçekten.
Bunların ölmeyi dileyecek kadar ömür boyu acı çekmesini istiyorum. Her dakika.

Sapik, 7 istismar suçundan sabikaliymis. Bunda da salacaklar, başka günahsızlar acı çeksin diye. Ama birilerine a diyen hemen içeri atılıyor. Ne biçim bir ülke olduk böyle.
Bu da apayri bir rezalet. Nasil oluyor da böyle suclular saliveriliyor, anlamak mümkün degil.

Kesinlikle katiliyorum. Sosyal medyada müebbet hapis, idam falan yazmislar ama ödül olur bu yaratiga böyle bir ceza. Acikcasi bu tarz sapiklara en agir sekillerde iskence edilmesine hic karsi degilim. O organini canli canli farelere yedireceksin mesela. O da öylece izleyecek, aci icinde. Tecavüz zaten her cesidiyle insanlik disi, igrenc bir olay, ama inanilmaz sinirleniyorum cocuk-hayvan tecavüzleri söz konusu olunca.
Bunların birkaç yıl yatıp ıslah olacağına inanan bir adalet sistemi var ne yazık ki. Bu hallolmadikca, ne desek boş : (

Bunların birkaç yıl yatıp ıslah olacağına inanan bir adalet sistemi var ne yazık ki. Bu hallolmadikca, ne desek boş : (
Maalesef öyle.. bu yaratigi ömür boyu da iceri tiksan islah olmasi imkansiz halbuki. Bu tür bir sapik topluma nasil kazandirilabilir, mümkün mü böyle bir sey? Degil. Disari cikinca da kim bilir ne canlar yakacak daha. Düsündükce sinirim tepeme cikiyor.

Back
X