• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki yaşındaki poyraz bebek

Günaydın hanımlar. Gece dört gibi okudum iki yaşındaki poyraz bebeğin başına gelenleri ve uykusuz olarak güne başladım. İki yaşındaki poyraz bebeğe, annesinin sevgilisi şiddet uygulamış ve istismar etmiş. Yavru şuan yoğun bakımdaymis. Üstelik buna benzer suçları olmuş o caninin geçmişte ve elini kolunu sallaya sallaya gezip dolaşmaya devam etmiş, başkalarının da canı yansın diye!

Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen. Bir anne, anne ya anne, esas suç annede değil mi? Üstelik bebeğin başına gelenleri anlatmamış doktorlar tespit etmiş. Bu nasıl anne?
Adalet yok malesef .suclular iyi hal indirimi tahrik indirimi cart indirimi curt indirimi .şunu söylemeliyim ki bir pedofoli bütün kanunlari isledigi sucta ne ceza alacagini hangi durumlarda cezasindan indirim olacagini biliyordur ve bu adaletsizlikte onlarin ekmegine yag calmaktir cocuklarinizi koruyun gerekirse esinizden sevgilinizden kendi babanizdan kardesinizden herkesten koruyun ve cocugunuz ne derse inanin hiçbir cocuk bu konuda yalan soylemez

hıım
her gün üç tane beş tane 567835678 milyon tane taciz özellikle pedofili vakası duyuyoruz
kadına havyana artık bi de yaşlılara şiddeti tecavüzü cinayeti saymıyorum
münferit öyle mi
bir derdim var köşesi öyle mi
noldu gözünüze sokulunca zorunuza mı gitti
tabi bilmeyince olmuyor gibi çünkü değil mi
ortaya çıkması suç ,olması değil
allah ıslah etsin diyeceğim de imkansız biliyorum
Bölümün açıklamasında "belki sebep var belki yok.. yazıp rahatlamak istiyorsunuz" tarzı bir şeyler yazıyor üstelik, bu konunun neden "dert" kategorisinde tartışılamayacağını ben de anlamadım. Kaldı ki "kayınvalidem bana şunu dedi, görümcem beni kıskanıyor, flörtüm beni engellemiş" meselelerinden çok daha büyük bir DERT bence bu. Toplumsal bir DERT.
Kişisel görüşleri bilmem ama, çocuk sahibi olmamama rağmen içime oturdu benim bu konu. Kadınların, annelerin bulunduğu bir platformda daha büyük nasıl bir dert olabilir, bilemiyorum.

Back