- 5 Ağustos 2023
- 4
- -2
- 1
- 25
- Konu Sahibi dhlvbvjddsdddffxxdfxx
-
Biraz gerçekçi konu açsaydinÖncelikle herkese selamlar arkadaşlar iki yıllık evliyim on sekiz yaşındayım eşimde yirmiuc yaşinda iki çocuğumuz var eşim çok ilgisiz benle belki hep hergun kavga ediyoruz yani bir kere gelip özür dilemez ilişkiye bile giremiyorya artık bir insan bu kadar bikabilirmi acaba sadece kendi istediği zaman yapıyor onnsevisme de yapmıyor zaten kendi istediyindede ben istemiyorum ama gece uyurken uykum cok ağır olduğu için ozmn işini hallediyor o sıra farkedince uyanıyorum ve kendisi boşalıyor bitiriyor işi beni hiç boslatmamis en fazla bir dakka bile surmuyordur ilişkiside çok çabuk boşalıyor kendimi yarım kalıyor hissediyorum artık ne yapmam gerek
Zaten uyuduğum zaman uykum ağırdır hemde benim bebeklerim uyuyor geceleri çok şükür bide konuyu kısa kesmek amacıyla biraz saçma yazmış olabilirim dogrudurBebesi olanın uykusu ağır olamaz, hatta uykusu olamaz sjsjsjd. Otur sıfır.
Yani çok farklı meseleler var ben özetle geçmek istedim biraz saçma olmuş doğrudur 16 yaşında evlendim ve su an onsekizim yani cahilllik çok kötü bişeyben normalde fake konuları anlamam ama ben bile hikayeye inanmadım. canın sıkılmış konu açmışsın gibi
diyelim ki doğru söylüyorsun
sene olmuş 2023 16 yaşında evlenip 2 çocuk yapmak nedir
sen çocuksun daha
eşin de 23 yaşında bu kadar ağır sorumluluk altına girmiş
ay birlemedim. psikolojisi altüst olur
Sen de bu hayatı hızlı yaşayanlardansın,18 yaşa bir evlilik ve iki çocuk sığdırmışsın. Hey Maşallah.
Kusura bakma ama hiç mi hiç inandırıcı gelmediÖncelikle herkese selamlar arkadaşlar iki yıllık evliyim on sekiz yaşındayım eşimde yirmiuc yaşinda iki çocuğumuz var eşim çok ilgisiz benle belki hep hergun kavga ediyoruz yani bir kere gelip özür dilemez ilişkiye bile giremiyorya artık bir insan bu kadar bikabilirmi acaba sadece kendi istediği zaman yapıyor onnsevisme de yapmıyor zaten kendi istediyindede ben istemiyorum ama gece uyurken uykum cok ağır olduğu için ozmn işini hallediyor o sıra farkedince uyanıyorum ve kendisi boşalıyor bitiriyor işi beni hiç boslatmamis en fazla bir dakka bile surmuyordur ilişkiside çok çabuk boşalıyor kendimi yarım kalıyor hissediyorum artık ne yapmam gerek
Bende inanmazdim ama yengem de oyleymis. Dayim gece isini bitiriyormus yengemin haberi bile olmuyormus. Sabah dayim soyluyormus. Bende cok sasirmistim nasil uyanmiyorsun diyeUykuda sizi soyup iliskiye giriyor, sizinde uykunuz agir oyle mi? Cool story
18 yaşındasınız, 2 yıllık evlilikte 2 çocuğunuz var.Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar iki yıllık evliyim on sekiz yaşındayım eşimde yirmiuc yaşinda iki çocuğumuz var eşim çok ilgisiz benle belki hep hergun kavga ediyoruz yani bir kere gelip özür dilemez ilişkiye bile giremiyorya artık bir insan bu kadar bikabilirmi acaba sadece kendi istediği zaman yapıyor onnsevisme de yapmıyor zaten kendi istediyindede ben istemiyorum ama gece uyurken uykum cok ağır olduğu için ozmn işini hallediyor o sıra farkedince uyanıyorum ve kendisi boşalıyor bitiriyor işi beni hiç boslatmamis en fazla bir dakka bile surmuyordur ilişkiside çok çabuk boşalıyor kendimi yarım kalıyor hissediyorum artık ne yapmam gerek
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar iki yıllık evliyim on sekiz yaşındayım eşimde yirmiuc yaşinda iki çocuğumuz var eşim çok ilgisiz benle belki hep hergun kavga ediyoruz yani bir kere gelip özür dilemez ilişkiye bile giremiyorya artık bir insan bu kadar bikabilirmi acaba sadece kendi istediği zaman yapıyor onnsevisme de yapmıyor zaten kendi istediyindede ben istemiyorum ama gece uyurken uykum cok ağır olduğu için ozmn işini hallediyor o sıra farkedince uyanıyorum ve kendisi boşalıyor bitiriyor işi beni hiç boslatmamis en fazla bir dakka bile surmuyordur ilişkiside çok çabuk boşalıyor kendimi yarım kalıyor hissediyorum artık ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?