İki yıllık evliyim eşim ilişkiye kendi istediğinde giriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende inanmazdim ama yengem de oyleymis. Dayim gece isini bitiriyormus yengemin haberi bile olmuyormus. Sabah dayim soyluyormus. Bende cok sasirmistim nasil uyanmiyorsun diye cok bencilce bi arada
Adam üstünde tepinirken nasıl bir uykuymus bu. ben sağdan sola dönerken uyanıyorum.

1 dakika bile surmuyormudur hey maşallah ben kendimi 21 yasinda 1 çocuk dogurmami kučük gorurken 18 yas 2 çocuk Allah bagişlasin ne diyim. Ya gercekten güldüm uyurken nasil bilmezsin uykunda baya agirmiş.

16 yaşında evlenip iki çocuk yapacak kadar saf akıllı bir insanın cinsel hayatım yolunda gitmiyor diye bilinçli bir arayışa gireceğini sanmıyorum,inandırıcı değil ama yinede şunu belirtelim sonuçta bu sayfalara girip okuyan genç kızlarımız var, alkol almışsanız,uyuyorsanız,baygınsanız vs.bilinciniz yerinde değilken ve sizin isteğiniz dışında size dokunuluyorsa bu bir suçtur,bunu yapan eşiniz,sevgilinizde olsa farketmez o kişilere karşı önleminizi alın,bunu yapan insan düzgün bir insan olamaz,bu durumda sizin isteğiniz şart vücüdunuza siz izin vermediğiniz sürece kimse dokunmamalı.

Bende inanmazdim ama yengem de oyleymis. Dayim gece isini bitiriyormus yengemin haberi bile olmuyormus. Sabah dayim soyluyormus. Bende cok sasirmistim nasil uyanmiyorsun diye cok bencilce bi arada
Bencilce filan değil, tecavüz bu. Neyin ne olduğunu bilelim.
Karşı tarafın onayı olmadan girilen ilişki, tecavüzdür.

Konu gerçek değil. 16 yaşında evlenip 18 yaşında 2 çocuk sahibi olup Bi de ben tatmin olmuyorum benim isteklerim vs diyecek kadar cinselliği çözmüş olamazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…