Müdür adamın ne mal olduğunu biliyormuş, o yüzden siz de öğrenin diye yanınızda aramış. Adamla görüşmeyi kesmeniz iyi olmuş.Herkese merhaba
Birini çok ama çok sevdim aynı işyerinde çalışıyoruz iki yıl oluyor babası iki ay evvel öldü.evlenmeyi çok istedim bu adamla hatalarımı göremiyorum düzgün düşünemiyorum.yaslar 37
Annesi yaşımı büyük buluyordu çocuğum olmaz diye istemiyordu.6 kızkardeşi var onlarda pek istemiyor galiba.babasinin kırkı biteli iki ay oluyor güya yüzük takacaktik.nezaman bu konuyu açsam işim var der kapatirdi.yani oyalayip duruyor diye düşünüyordum.benim eski müdürüm bu adamın köylüsü idi gidip kendisiyle konuşmaya karar verdim
Nasıl bir aile sormak istedim
Müdür durumu anladı bana dedi sen hiç konuşma ben bı arayayım dedi ben istemedim ama dinlemedi konuşma su şekilde:
MDR: nasıl gidiyor evlilik durumu varmı
Kişi: öyle bir durum yok duruyor
MDR:kimse yok mu
Kişi:hayır Yok
MDR:ben size eski iş yerinden bayan göndermiştim efendi akıllı kendi halinde
Kişi: müdürüm gönderdiğiniz kızda yaşı geçmiş varsa otuzundan küçük söyle
Ben ayrıldım ordan okadar ağladım ki günlerce TLF dan engelledim heryerden
Dün aşırı ısrarla başka yerden aradı açmak zorunda kaldım diyor ben MDR le dalga olsun şaka olsun diye öyle konuştum .sen neden MDR arattirdin diye üste çıkıyor barışmaya çalışıyor .bidaha rahatsız etme dedim
Sizce adam yalanı bu sekilde kivirmaya mi çalışıyor?
Sürekli annesini bahane ediyor babam yeni öldü hemen yüzük olmaz diyip sürekli oyalıyor
Bitirdim ama emin olmak istiyorum
Gururunuzu daha fazla incitmesine izin vermeyin ve kesinlikle uzak durun.Herkese merhaba
Birini çok ama çok sevdim aynı işyerinde çalışıyoruz iki yıl oluyor babası iki ay evvel öldü.evlenmeyi çok istedim bu adamla hatalarımı göremiyorum düzgün düşünemiyorum.yaslar 37
Annesi yaşımı büyük buluyordu çocuğum olmaz diye istemiyordu.6 kızkardeşi var onlarda pek istemiyor galiba.babasinin kırkı biteli iki ay oluyor güya yüzük takacaktik.nezaman bu konuyu açsam işim var der kapatirdi.yani oyalayip duruyor diye düşünüyordum.benim eski müdürüm bu adamın köylüsü idi gidip kendisiyle konuşmaya karar verdim
Müdür durumu anladı bana dedi sen hiç konuşma ben bı arayayım dedi ben istemedim ama dinlemedi konuşma su şekilde:
Dün aşırı ısrarla başka yerden aradı açmak zorunda kaldım diyor ben MDR le dalga olsun şaka olsun diye öyle konuştum .sen neden MDR arattirdin diye üste çıkıyor barışmaya çalışıyor .bidaha rahatsız etme dedim
Sürekli annesini bahane ediyor babam yeni öldü hemen yüzük olmaz diyip sürekli oyalıyor
Bende sürekli kendime bunu söylüyorum yani adam gerçekten böyle düşünüyor degilmi bana dediği yaş önemli değil diye dün çok yalvardıEmin olun, sakın geri adım atmayın.
Bir kadın olarak ben utandım düştüğünüz duruma, lütfen kendinize bunu reva görmeyin.
Ne demek otuzundan küçük varsa yolla, çok çok kötü.
Madem yaşınızı büyük buluyormuş ne diye 2 yıl birlikte olmuş? Bir de utanmadan arıyor başka numaradan. Kendisi de öyle genç değil yani, o da 40ına yaklaşmış. Saçmasapan karaktersiz bir insan. Kurtulduğunuz iyi olmuş. Düştüğümüz durum kötü ama sakın geri adım atmayın.Herkese merhaba
Ya böyle karaktersiz birinin yalvarması pekde lazım değil ya ziktirsin gitsin yaniBende sürekli kendime bunu söylüyorum yani adam gerçekten böyle düşünüyor degilmi bana dediği yaş önemli değil diye dün çok yalvardı
Aslında MDR de yaş mevzusunu duyunca nolmuski yaşı sorun değil önemli olan kişiliği falan ben üzülunce oda durumumu kurtarmaya çalıştıMüdür adamın ne mal olduğunu biliyormuş, o yüzden siz de öğrenin diye yanınızda aramış. Adamla görüşmeyi kesmeniz iyi olmuş.
Adam çok peşimden koştu iyi rol yaptı demekki anlayamadimYa nerden buluyorsunuz sizi bu kadar sevmeyen adamları bi anlasam keşke biri de çıkıp anlatmıyor çok mu aradınız.
Şu an yoldan geçen bi adami çevirsem o bile sizi daha çok seviyordur. O kadar yani.
Açık konuşalım gönlün hala var mı iki arada bir derede misin bacım senAdam çok peşimden koştu iyi rol yaptı demekki anlayamadim
Hayır affetmeye niyetim yok sadece üzülüyorum beni seviyor sandım bide zoruma giden MDR diyor biri varmı cevabı verirken hiç düşünmeden çabucak diyor YokYa böyle karaktersiz birinin yalvarması pekde lazım değil ya ziktirsin gitsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?