İki yüzlü insanlar !

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
merhaba kızlar öncelikle 2018'in bize barış ve huzur getirmesini diliyorum.

Nereden başlasam bilmiyorum Şimdiden affınıza sığınıyorum Uzun olursa geldiğince kısa tutmaya çalışacağım.
Gecen haftalarda bi konu açmıştım burdan bakabilirsiniz .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/eltim-beni-hayattan-soguttu.1047522/

Son olaylar beni çok yıprattığını için tek çareyi burda sizinle dertleşmekte buldum

Eltim değişik bi karakter karmaşık sinsi ve iki yüzlü son olaylarda beni kıskançlığından ortalık karışmıştı kv ve kp ağlaya ağlaya memleke gitmişlerdi sormayı gitmeyin demek bi tarafta dursun oturduğu yerden dahi kalkmadı.
Bu insanlar giderken bir ben bir ektim vardı eltim ne yaptı ne anlattıysa kaynım elitimi tuttu ve 20 gündür yanlarına gitmedi aramadı torunlarına çok düşkünlerdir onları da aratmadılar hal böyle olunca kadınla adam perişan oldular .

Tabi iç ve kp ağlayarak giderken bende öyle çok üzüldüm hallerine ağladım ki ah aptal kafam nedenini bilmediğim bir şekilde eştim ve kaybında bana karşı tavır takındılar kapı kapıya bir kez kapıma bile vurmadı . Bu durumda eltim herkesi başından atarak Emel'ine ulaştı kv ve kp ise orda akraba eş dost gezleriyle kafa dağıttılar ben ise 3aylık evli hiç biley bilmezken dağın başında tek başıma kaldım ne bir komşu ne arkadaş üstelik 2gune bir eşimin dükkanına 7 kişilik yemek yapmaya çalıştım çabaladım ağladım kendi sesimi bile unuttum bazen okadar yalnızım ki 3aydır olan psikolojik baskıdan bahsetmiyorum bile

Neyse kayınvalıdemgil gittikten 2gun sonra eşimle kıyamadık sürpriz yaptık gittik 1hafta sonra tekrar gittik.

tabi biz gidiyoruz ama gözleri onları arıyor otururken arkalarından atıyorlar kıskanç hep seni kıskandı Vs söylemedik laf bırakmadılar mıgdem bulandı ıyıce soğdum derken gecen hafta eltimin annnesi hastalandı apartopar gittiler memlekete gitmiyorlardı ya hanı yüzsüz yüzsüz gitmiş ler be bi özür ne o konuda konuşma hiç biley yokmuş gibi konuşulmuş bu haftada hep beraber gittik sırf gözlemlemek için gittim

Birde ne göreyim kızım yarımşar havalarda uçuşuyo iyi yaptın kızım der gibi şunu alalım bunu yapalım diye peşinde gezıyolar hepsi inanılmaz rahat

Ne eltimle be kv ile düzgün konuşmadım sessizce kenarda oturdum kendime acıdım herkes rahatında ben kalakalmışım gibi eşimde yanındayım diyo ama herkes karısını açık aleni tutuyo o çıkışta niye uğraşıyorsunuz kızla demiyor durmadan yanındayken bıle durumlarıma bakıp birbirlerine gösteriyorlar kaybolma eşi üstüne başıma bakıyorlar yeni şeyler almışlar ben incecık bi mevsımlık daha botum bile Yok üstelik büccemiz bir işler ortak bilmiyorum çok utandım kızdım kendime çok acıdım neden bu kadar iyi niyetliyim diye

Daha anlatamadığım öyle çok şey var ki
İki yüzlü bi insan hiç olmadım özüm sözüm bir böyle olunca buz gıbı soğuyorum mesafeli olsam ben suçlanacağım konuşsam içim almıyor

ortamda yoktur zaten ya iyi ya kötü !

İki yüzlü insanlarla nasıl bahşedilir ben neden hep iyi düşünüyorum ne zaman açılacak bu gözüm nasıl davranacağım kv ve kp beni şok etti bildiğiniz Birde şeyimle kaybının tutumu kendimi saf gibi hissettim herkes keyfine bakıyo ortada kalan ben oldum

Elti kimdir yahu? Dış kapının mandalı. Nasıl hayatınızda bu kadar yer edebiliyor bu insanlar? Sadece sizin konunuz özelinde değil, çok görüyorum bdv de.
Ayrıca 3 aylık evlilikte ne yapacaksınız kalabalığı? Bırakın gelmesin kimse. Derdinizi anlamadım ben.

İş yerinin yemeklerini neden siz yapıyorsunuz yahu?? Ne siz ne eltiniz o kadar kişiye yemek yapmak zorunda değilsiniz, aşçı mısınız siz! Tabldot usülü bir lokantayla anlaşsınlar daha ucuza gelir. Hey Allahım ne saçma ya.

Belliki eltiniz de bıkmış, ona göre davranıp sınırı çizmiş, azıcık eltinizden feyz alın.

Ayrıca üstbaş ihtiyacınız varsa kimsenin bunu görüp size birşey almasını beklemeyin, eşinizle gidin alın ne eksikse. Kimse madalya takmıyor fedakarlara

Hastalikta kusluk olmaz ne bekliyordunuz omur boyu konusmasinlar mi.Tabikide dunurlerine gidecekler geliniylede barisacaklar bu onlari ilgilendirir.

Gecen seneden botunuz montunuz yokmuydu hic onlari giyin.

Burada hata sizde. Kendi kendinize kraldan daha kralcı olmuşsunuz. Elti kayınvalidelerle kavga etmiş siz açıkça kayınvalidelerin tarafında durmuşsunuz. Şimdi arayı düzelttiler diye bozuluyorsunuz. Bence boşverin artık onların ilişki dinamiğine dahil olmayın kendi işinize bakın. Bir hafta oğluşunu torunlarını görmedi diye ağlayan aile büyüklerini de fazla ciddiye almayın. Normali bu değil çünkü bildiğin histerik bir tavır bu.

Bir de iki güne bir iş yerine yemek yapıyorum demişsiniz. Diğer günler eltiniz yapıyor sanırım?

Hastalikta kusluk olmaz ne bekliyordunuz omur boyu konusmasinlar mi.Tabikide dunurlerine gidecekler geliniylede barisacaklar bu onlari ilgilendirir.

Gecen seneden botunuz montunuz yokmuydu hic onlari giyin.
sorun tam olarak bot montsa degıl o bakışlar kocası bile üstünü başımı inceliyor o inceleme takip etme sürekli kıyaslama tarafsız olduğum bi çok şey

Eltinizle , kayinvalidenizle olan olaylar ,her ailede olan iki yuzlu insanlarin davranislari , bu insanlarla nasil bas edilir onu soyliyim.Uzak durarak ,Mesafeli davranarak bunu yaparsaniz , sizden huzurlusu olmaz.

Çünkü ben gelince durmuyordu ev oku kat alta ınıyor benım gelmemi istemiyor vb bana gelınce olay çıkartıyormuş olaylar bundan patlak verdi sonu sorunun tümü benım ama benle tartışma Yok bunları soyledıklerınde doğal olarak soğudum ama tavır vs yapmadım ona karşı göremedim çünkü oda konuşmadı gelmedi derken amesafe oldu . Taraf tutmadım kendimi geri çektim benle uğraşıyor söyle onlar tabiki barıstı ben kaynadım arada zaten amaçta oydu belkıde bıkmıyorum. Evet diğer günler o yapıyor ama zorlanmıyor ben yenı öğrenmiyorum not bakıyorum felan

Onuda gene kv geçen sene almıştım ona oku mont bu senedemı gene almiş dediği için fark ettım
Bak sana abla arkadas ne olarak gormek istersen bir tavsiye vereyim asla kendini eltinle kiyaslama onun yasadiklari gordukleri senin 3 ayda gordugunden cok daha fazla emin ol.
Kazanciniz bir ise demekki ayni gelir sizdede var cik sende alisverisini yap ama kayinvalidenin o seni kiskaniyor gibi laflarina kanma.
Kayinvalidelerin bazilari gelinleri birbirine kotuler ki kendileri iyi olsun.

Haklısınız aslında bende öyle düşünüyorum ama coşku netim diye kızıyorum kendime bana okadar dert yanıyordu yenı felan demeyip elimden geldiğince yardım ettım üzüldüm ağladım şimdi üzüldüğümle kaldım özür bile dilemeden barıstılar öyleyse neden benı soğuttun aramızı açtık ?

Siz niye aranızı açtınız ki? Size ne onların kavgasından. Yanlış yapmışsınız. Size bi zararı olmadığı müddetçe sırf kayınvalide ile arası bozuk diye küsmeyin. Kötü siz olursunuz.

Nereye çekersen oraya gıdıyorum sanırım çünkü kp bidaha gitme oraya evinde otur dedı giderken bana eşimde gitme dedi bende yeni olunca bocalıyorum sonucta

Ya canım bazı kayın valideler gelinleri birbirine düşürür kendileri iyi olsun
Misal benim kayınvalide ;
Üç eltiyi o seni kıskanıyor o seni kıskanıyor diye birbirimize koydu sonra o herkesten iyi oldu
Sonra anladık ki gelinler ona karşı birlik olmasın diyeymis hesaplara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…