- Konu Sahibi mavixsxxsxxsxxsxxsx
-
Kızlar benimde tr21 dışında tüm değerlerim normal. TR21 1/107 çıktı ikili testim. Doktor dörtlü istedi. Bende biraz araştırdım ve ikiliden çokda farklı olmadığını anladım ve yaptırmayacağımı söyledim. İki gün önceki muayenemde detaylı ultrason istediğini söyledi ( istemekten vazgeçmiyor adam :) illa olmayan paramızı harcamamızı istiyor ) 17. haftanda mutlaka detaylıya gir dedi. İnanın içimde ufacık bir korku yok. Bebeğimin sağlıklı olduğuna yürekten inanıyorum. Çünkü ultrasondaki hareketleri olsun değerleri olsun hepsi çok normal. Aslında hiç tecrübeli bir doktor değil. 16. haftama girdim ve ultrasonda bebeğimin oturuşunu gördüm, kordon falan da yoktu yani doktor olsam eminim anlardım cinsiyetini ama benim doktor kesin birşey söylemedi gene. Önce erkek dedi, şimdi kıza benziyor dedi. Kafamızı allak bullak etti. Doktorumu galiba değiştirmem gerekli en kısa zamanda.
ben bu test sonuçlarına inanmıyorum 1. hamileliğimdede riskliydi ama çocuğum herkezden sağlıklı doğdu hamileliğimin güzelliğini yaşayamdım ikinci hamileliğim şu an bundada 2 li testte sorun çıktıo üçlüde sorun yok ama yaptırdığıma çok pişmanımbu konuda monuşmak isteyen arkadaşlar beni ekleyebilir yumak48 @hotmail.com
mrb arkadaslar bende bugun ikili test için kan verdim, bir hafta sonra sonuçları alıcam. ensa kalınlığı 1,3 boy 6,81 cm 13+2 haftalık gebeyim 27 yaşındayım. Burun kemiği oluşmuştu gayet sağlıklı dedi dr sizcede ölçüler nasıl normalmi 13. haftalık gebeliğe göre.
bişey sorucam kızlar.
bu test için kan veriyoruz birde detaylı ultrasona giriyoruz dimi?
yani alttan bakıyorlarmı onu sorcaktım yoksa karındanmı bakıolar detaylı ultrasona ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?