ikili test sonucum çıktı...

2008 de burda topikte bu konuyu açmıştık ben yenimahallede yaptım, burdan bi arkadaşım özel ve çok iyi bi hastanede yaptırdı.ben ücret vermedim o 2500 tl verdi benimki çok şükür biş olmadı. ama o canım arkadaşımınki maalesef düştü. ben drlarından çok memnundum. çokta araştırdılar. çokta uzmanlar. gidersen zaten görceksin senin gibi ne kadar var. hatta çok moralin bozulacak onların hikayesini duyunca. kendi haline şükür edeceksin. kiminin bebeğinin beyni baloncuk olmuş . kiminin eli yok... neyse dr yapa yapa alışmış. hiç bişey olmuyo. heyecan ve panik yapma. zati 3 dk sürüyo. kapa gözlerini dua et. hiç bişey olmuyor. allah yardım etsin ordaki herkese...

Allah yardımcımız olsun.Hastaneden bir türlü randevu alamıyorum ne kadar yoğunmuş ki

İnş. bende senin gibi bu üzücü günleri geride bırakırım.Tabi bizim gibi olan herkes.Allahım sen bizleri seçim yapmak zorunda bırakma nolurrrr ...

ya üzülüyorum inanın, kesin karar verdiniz mi amniyo için?? Allahım yardımcınız olsun güzelce çıkın inşallah hastaneden. Biliyorum okuyorum pek çoğu kolayca geçiyor amniyosentez aşamasını, inşallah sizde geçeceksiniz fakat insan korkuyor.

zaman yaklaştıkca tedirginliğim dahada arttı.duaların için teşekkürler.inş. bizim gibi olan herkes rahat bi nefes alırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…