Ikimizde evliyiz ama heyecani birbirimizde ariyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kedicikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
282
-1
96
Iyi gunler arkadaslar,

Bastan yazmak istiyorum, lutfen beni yargilamayin ve olumsuz dusuncelerinizi kendinize saklayin, ben sadece ayni durumda olan varmi ve icimi dokmek istiyorum, yaptigimin yanlis oldugunun farkindayim ve bilincindeyim cunku.

Evli bir bayanim ama eski sevgilim ( oda evli ) gorusuyorum. Sadece telefonda gorusuyoruz.

Biliyorum yanlis oldugunu ama beni tatmin edicek konusmalarda bulunuyor ( cinsel icerikli, birbirimizi tatmin eden sohbetler oluyor)
Onunla konusunca kendimi gercekten kadin gibi hissediyorum beni ovmesi beni begenmesi vs vs vs.

Esimde o cinsel cekimi yakalayamiyorum malesef, ama bir o kadarda cok seviyorum.
Eski sevgilimin bana guzel seyler soylemesi beni, beni her an hayal etmesi, gercekten kadin gibi hissettiriyor.

Cok yanlis oldugunun farkindayim ama durduramiyorumda kendimi.

iğrendim sizden..

boş ne ya-olumsuz yorum bile istemiyordun neden sildin, alıntı da yapmamışız:)

şimdi merak edenler için ;
bu arkadaş evliymiş, eski sevgilisi de evliymiş. birbirlerini telefonda şeettiriyolarmış. ama sadece telefonda. ama kocasını da çok seviyormuş. diğer adam onun kadın olduğunu hissettiriyomuş. olumsuz yorum istemiyor ve ne yapcam diye soruyomuş.bunu yapanlar varsa destek istiyormuş

Son düzenleme:
Yeni moda da kendini vajinismus olarak adlandırip bunun için çaba sarfetmeyip
Eski sevgiliyle kolayca cinsellik konuşmak herhalde
(Gerçekten bu rahatsızlığı yaşayan ve/veya bunun icin tedavi gören diğer kadınları tenzih ederim )
Allah ıslah etsin sizi

olumsuz yorumlarımızı kendimize saklayalım, e kimse bişey yazmaz o vakit

Olumsuz yorum istememek ne demek ya? O zaman açmayın konu herkes sizi pohpohlamak zorunda mı? Yaptığınız şey öyle iğrenç kii! Umarım çocuğunuz yoktur... Anlayamıyorum insan neden düzgünce boşanmaz da illa böyle pislikler yapar ki!! Eşinize ve sevgilinizin eşine çoook üzüldüm yazık....

Ne biçim insanlarsınız, seni yargılamayalım da kimi yargılayalım ya?
Telefonda kalmasın yapın madem çok tatmin olmak istiyorsanız. Ama eşlerinize acıdım, inşallah foyanız çıkar meydana, rezil rüsva olursunuz.

Madem sizi yargılamamızı istemiyorsunuz, o zaman size şunu söyleyeyim doğru yoldasınız böyle devam edin. Eşiniz ve karışınızdaki kişinin eşi yokmuş gibi davranın. Bir gün aynısını yaşamanız dileğimle.

Madem birbirinizi heyecanlandırıyordunuz neden farklı kişilerle evlendiniz. Yaptığının yanlış olduğunu madem biliyorsun yol yakınken dön.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…