Ikimizde evliyiz ama heyecani birbirimizde ariyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakma ama iğrençlik yaptığın
Kocan da aynı şeyi yapaydı da görürdüm seni.
Haketmiyorsunuz sen de, sevgili dediğin o mahlukatta eşlerinizi. Üzüldüm onlar için
Allah ıslah etsin sizi:KK62:
Heyecanmışş

Yaa kimse alintilamamiş :mad::mad:

Ben size kısaca özetleyeyim, konu sahibi evli ve eski sevgilisiyle telefonda görüşüyor. Bu arada eski sevgili de evli ve cinsel içerikli konuşmalar yapıyorlarmış ve arkadaşı tatmim ediyormuş kadın olduğunu hissediyormuş. Eşi o duyguyu tattıramamış.

aferin dememizi bekliyordu tüh üzüldüm şimdi :(

Seni gectim sen kendi kendini bitirmisin zaten kocana yazik bu 1 o bebeginin yuzune nasil bakiyosun kocanin yanina nasil yatiyosun vicdanin rahat ediyo Alah o admi senden kurtarsin bi an once yazik uzuldum onun adina ...

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: bacim allah isla etsin nedim inslal bu yanlistan donersin tovbe edersirn biran once nefisi idare etmek zordur ama allah korkusu sevgsi herseye degerdir, umarim bu yonden bakar vazgecersin ama anladigim kadariyla boyle bir sey duymak istemiyosun senin gibi birisini ariyorsun,bak ben kendimden ornek verim ben zor gunler gecirdim herkes kocasindan ne bekliyorsa onu bekledim olmuyordu ama benim kotu oldugum gunlerde eskilerden yani meilden mesajlar geliyordu okdar seyler yaziyorlardiki ama ben kendimi dusundum. ya tek cevap verip saliyordum yada hic, simdiki zaman olsa hic cevap vermeden silerim ama zaten kimse yazamaz bana gizliyim cunku okadr zor gunlerimde bunlar karsima cikiyordu kocaam hakketsede benim serefim namusun onemli karakterim buna musait degil daha dogrusu, ama diyorum hatalar jnsanlar icindir kinamiyorun onemli olan hatayi anlayip birdaha yapmamaktir sabir dua tek care

Yaa kimse alintilamamiş :mad::mad:
Özet geçin bariii :KK34:

Bayan evliymiş eski sevgilisiyle sadece telefonda sex muhabbetleri ediyormuş. Eski sevgiliside evliymiş. Sevgilisi bu bayanı begeniyormus arzuluyormuş filan , ama bayan kocasınıda çok seviyormuş?! Ayrıca olumsuz yorum ve düşünceleri kendimize saklamalıymışız....

Ben size kısaca özetleyeyim, konu sahibi evli ve eski sevgilisiyle telefonda görüşüyor. Bu arada eski sevgili de evli ve cinsel içerikli konuşmalar yapıyorlarmış ve arkadaşı tatmim ediyormuş kadın olduğunu hissediyormuş. Eşi o duyguyu tattıramamış.

Tesekkurler.
Sanirim olumsuz yorum da istememis konu sahibi.
Olumlu yapacak yorum da yok ki. Aklima gelen her cumle olumsuz, her sifat desen ohooo.

Bayan evliymiş eski sevgilisiyle sadece telefonda sex muhabbetleri ediyormuş. Eski sevgiliside evliymiş. Sevgilisi bu bayanı begeniyormus arzuluyormuş filan , ama bayan kocasınıda çok seviyormuş?! Ayrıca olumsuz yorum ve düşünceleri kendimize saklamalıymışız....

olumlu yorum yapabilen varsa buyursun.

Yok yaaa baska emri varmiymis:KK14:teyy allahim sen islah et sunlari ne gunlere kaldik:KK12:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X